Sta sad mudrujete??
IPTV koju ja koristim (od naseg kolege sa foruma Ashrak) ima MY TV, nalazi se u kategoriji BiH kanala ne na sportskim.IlProfessore je napisao/la: ↑čet jul 20, 2023 7:34 amIma li na IPTV MY TV, da to danas sredim, ili slijedi patnja streamovima?
Oni generalno imaju problem s golmanima. U ligi im se dvojica stalno smjenjuju, cak i treci ponekad brani koju utakmicu. Svi su mladi, ocigledno neafirmisani. Sjecate se kad su izgubili u ligi protiv nekog lijevog tima da se njihov golman propisno obrukao primljenim golom (centarsut ili izbijena lopta zavrsila u golu), e taj golman im je branio u Sarajevu.
Imam IPTV, imam srpske i hrvatske Arene, strah me je samo da ne zatamne kada krene prijenos a tada je već kasno, imam punca, punicu i bruku gostiju večeras hahaha, kafić mi nije praktična opcija ni najmanje, a imam problem sa instalacijom Moja Web app za TV, zeza me samsung i korisnički račun... Kad bih znao da neće zatamniti prijenos, rodio bih se.
"U Bosni i Hercegovini ovu utakmicu prenosi My TV, a prenos još možete gledati i na Arena Sport Srbija i Arena Sport Hrvatska kanalima"IlProfessore je napisao/la: ↑čet jul 20, 2023 12:11 pmImam IPTV, imam srpske i hrvatske Arene, strah me je samo da ne zatamne kada krene prijenos a tada je već kasno, imam punca, punicu i bruku gostiju večeras hahaha, kafić mi nije praktična opcija ni najmanje, a imam problem sa instalacijom Moja Web app za TV, zeza me samsung i korisnički račun... Kad bih znao da neće zatamniti prijenos, rodio bih se.
Ne moras instalirati aplikaciju. Otvori u browseru moja web tv prijavi se i gledaj. Ili na laptopu otvoris spojis ga sa tvom i gledas…IlProfessore je napisao/la: ↑čet jul 20, 2023 12:11 pmImam IPTV, imam srpske i hrvatske Arene, strah me je samo da ne zatamne kada krene prijenos a tada je već kasno, imam punca, punicu i bruku gostiju večeras hahaha, kafić mi nije praktična opcija ni najmanje, a imam problem sa instalacijom Moja Web app za TV, zeza me samsung i korisnički račun... Kad bih znao da neće zatamniti prijenos, rodio bih se.
Ja nista, samo pitam co'eka jel to najavljuje kakav potpis.
Ma ja sam na mojoj webtv vec godinu i po. Jos ovaj mjesec i taraba. Ubjedljivo najgore aplikacije i korisnicka sluzba. Ne znam da su mi jednom pomogli kad mi je trebalo. Vazda kazu nazvat ce me neka sluzba i niko ne zoveIlProfessore je napisao/la: ↑čet jul 20, 2023 12:11 pmImam IPTV, imam srpske i hrvatske Arene, strah me je samo da ne zatamne kada krene prijenos a tada je već kasno, imam punca, punicu i bruku gostiju večeras hahaha, kafić mi nije praktična opcija ni najmanje, a imam problem sa instalacijom Moja Web app za TV, zeza me samsung i korisnički račun... Kad bih znao da neće zatamniti prijenos, rodio bih se.
Ja sam želio uvesti, ali zbog tehničkih razloga ne mogu, mogu jedino Telekomov internet. Trenutno imam taj IPTV, od jutros eto, pa dumam da li će uopće zatamniti srpske i hrvatske arene kad je i ovo na neki način ilegalno.Lopta je napisao/la: ↑čet jul 20, 2023 2:02 pmMa ja sam na mojoj webtv vec godinu i po. Jos ovaj mjesec i taraba. Ubjedljivo najgore aplikacije i korisnicka sluzba. Ne znam da su mi jednom pomogli kad mi je trebalo. Vazda kazu nazvat ce me neka sluzba i niko ne zoveIlProfessore je napisao/la: ↑čet jul 20, 2023 12:11 pmImam IPTV, imam srpske i hrvatske Arene, strah me je samo da ne zatamne kada krene prijenos a tada je već kasno, imam punca, punicu i bruku gostiju večeras hahaha, kafić mi nije praktična opcija ni najmanje, a imam problem sa instalacijom Moja Web app za TV, zeza me samsung i korisnički račun... Kad bih znao da neće zatamniti prijenos, rodio bih se.
Zvanična stranica kluba ne smije proći dnevno bez minimalno 4 objave (a da to nisu one poput kladionice).MiroslavKruzik je napisao/la: ↑čet jul 20, 2023 2:51 pm4h su do tekme, zvanicne drustvene mreze kluba objavile ukupno jedan post na dan utakmice. Sramota, koji vrag vodis fotografa, par ljudi tamo ako ce lezati po hotelu a ne napraviti par slika, video intervju..više informacija mogu vidjeti kod pojedinaca koji rade u klubu nego na zvanicnim mrezama kluba. Igras europske tekme i ti ne mozes promovisati sponzore, pa sta ocekujes da ces privuci nove? Čime? Kako?
Fuj, isto drzavna sluzba.
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Pa zar nismo zaposlili čovjeka da vodi to?505 VITEŠKA je napisao/la: ↑čet jul 20, 2023 3:00 pmZvanična stranica kluba ne smije proći dnevno bez minimalno 4 objave (a da to nisu one poput kladionice).MiroslavKruzik je napisao/la: ↑čet jul 20, 2023 2:51 pm4h su do tekme, zvanicne drustvene mreze kluba objavile ukupno jedan post na dan utakmice. Sramota, koji vrag vodis fotografa, par ljudi tamo ako ce lezati po hotelu a ne napraviti par slika, video intervju..više informacija mogu vidjeti kod pojedinaca koji rade u klubu nego na zvanicnim mrezama kluba. Igras europske tekme i ti ne mozes promovisati sponzore, pa sta ocekujes da ces privuci nove? Čime? Kako?
Neki kratki intervju,sa igracima,trenerima,neki video od 2min sa treninga itd....
Nevjerovatno,zgadi mi se kad vidim jedan post dnevno i to o kladionici tamo mozzart bet nudi...
Ako misliš na Mirzu, evo ga razvozi sinalco sokove u okviru svoje reklamne kampanje po Sarajevu.kvalitet je napisao/la:Pa zar nismo zaposlili čovjeka da vodi to?505 VITEŠKA je napisao/la: ↑čet jul 20, 2023 3:00 pmZvanična stranica kluba ne smije proći dnevno bez minimalno 4 objave (a da to nisu one poput kladionice).MiroslavKruzik je napisao/la: ↑čet jul 20, 2023 2:51 pm4h su do tekme, zvanicne drustvene mreze kluba objavile ukupno jedan post na dan utakmice. Sramota, koji vrag vodis fotografa, par ljudi tamo ako ce lezati po hotelu a ne napraviti par slika, video intervju..više informacija mogu vidjeti kod pojedinaca koji rade u klubu nego na zvanicnim mrezama kluba. Igras europske tekme i ti ne mozes promovisati sponzore, pa sta ocekujes da ces privuci nove? Čime? Kako?
Neki kratki intervju,sa igracima,trenerima,neki video od 2min sa treninga itd....
Nevjerovatno,zgadi mi se kad vidim jedan post dnevno i to o kladionici tamo mozzart bet nudi...