Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jul 13, 2023 11:27 pm

Svaka cast svima vama koji ste imali srecu da aktivno ucestvujete u stvaranju
ove vrhunske i nezaboravne atmosfere, bilo je velicanstveno, hvala vam...

Sto se tice utakmice, igrali smo protiv protivnika koji je u punom takmicarskom
zamahu, za razliku od nas koji smo odigrali samo dvije pripremne utakmice i
to u situaciji kada smo morali mijenjati dosta u koncepciji, zbog odlaska dva
vrlo vazna igraca. Osjetilo se to, sto je i normalno...S druge strane, ovo je bilo
samo prvo poluvrijeme iz kojeg moramo izvuci pouke i zakljucke, drugo se igra
na neutralnom terenu, dobro ovo izanalizirati, pripremiti se, odigrati to hrabro, pa
u najmanju ruku imamo fifti-fifti sanse. Mozemo mi ovo proci, samo naprijed...
Jako mi je drago zbog Haracica.
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

Meha87
Kontakt:

čet jul 13, 2023 11:30 pm

Mulalic odlican golman niti jedno napucavanje nije bilo napamet ni frljavo preko noge, fali jedan box to box veznjak i jedno lijevo krilo. Mekic kao prime Xavi :rofl:

Jacksparrow
Kontakt:

čet jul 13, 2023 11:36 pm

Zna mekic podvaliti loptu ko veliki, samo voli mahat rukama kada nema potrebe za tim 🤣
FCŽ

exbabilon
Kontakt:

čet jul 13, 2023 11:37 pm

Gledam sad snimak, 2 puta Pločo govori preko 10 hiljada na Grbavici, i jednom kaze otprilike 11 hiljada.
Pa majku ti tvoju, samo karata je prodato malo manje od 12 hiljada, + desestogodisnje + pozivnice i ove guzonje.

santakuruz
Kontakt:

čet jul 13, 2023 11:42 pm

Za bilo sta vise treba nam zamjena za Kosorica i Galica. To je obavezno. Jasarevic pokazuje neke naznake da bi se mogao kao nesto i popraviti ali meni je Galic uz Kosorica ubjedljivo najlosija karika.
Trebali smo pobijediti i to bi bilo zasluzeno definitivno. Na poluvremenu kontam kako se ne smije izgubiti prptov ovakve ekipe, jednostavno ne smije.

Veliki, ogromni minus za odluku da se zabrani unosenje sokica i grickalica bez ikakve ranije najave.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

čet jul 13, 2023 11:43 pm

Al Mekić doktorski odigrao realno

Jacksparrow
Kontakt:

čet jul 13, 2023 11:47 pm

Mekic koristi ono sto je Basic pricao, kada nadjes prostor podvali je
FCŽ

kvalitet
Kontakt:

čet jul 13, 2023 11:48 pm

Noć za pamćenje. Dao bih milion komentara, neka se ipak slegnu utisci prvo. Samo mi nije jasno zašto niti jednom Amoah i Drljo nisu zamijenili strane, siguran sam da Amoah može igrati lijevo isto kao i desno, a Drljo i Gasal lijevo ne mogu nikako.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

ANamelessGhoul
Kontakt:

čet jul 13, 2023 11:50 pm

Uh jebote ne možemo mi bez ovih infarkt zavrsnica. Imaju li gdje golovi ?

cikazubo
Kontakt:

čet jul 13, 2023 11:52 pm

Ja ne znam u sta ste vi gledali ako je Basic pogrijesio postavku, stvorili smo tri preozbiljne sanse do njihovog prvog gola, poslije s izmjenama opet izbalansiro fizicki i motoricki nedostatak, sasvim korektno postavljena utakmica s obzirom s kakvim materijalom raspolaze.

Drina da je iole dobar ne bi bilo dileme, al je toliko nekonstantan u formi da se lakse upustit sa starohanima, iako nam se to danas obilo od glavu, nama jednostavno treba jedan novi pravi kvalitetni stoper, nit previse mlad ni star, al vjerovatno da od toga nema nista jer smo vec pretrpani na toj poziciji, ovako nam valja kuburit s njima ko god da igra od ove cetvorice.
Gala u prvom s Amoahom fino napado, u durgom ih nije bilo na mapi jer je Galic totalno ispuho s podrskom Amoahu a i u defanzivi, s druge strane Jasar i Drljo u prvom nista a u drugom Jasar s Gasalom jako aktivan po lijevoj strani.
Krpi naklon za asistenciju iz kontre u 85. i to lijevom, zamalo i dva euro gola u prvom.

Generalno odigrali su blizu maksimuma svi, posebne pohvale Mekicu, Amoahu, Jasarevicu, Gasalu, Mulalicu, Krpicu i Haracicu, kritike zasluzuju definitivno Aco i Galic, nekoliko puta ispadnu potpuno iz sistema, u odbrani na kontrama Gala skroz izleti a Aco se raspada ko po ledu, ostatak ekipe je bio na nekom prosjecnom nivou.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet jul 14, 2023 12:11 am

Bravo momci, bravo svi mi. Kakvo navijanje, kakva atmosfera.

Hajde upravo skontajte neke pare i nek Basic ovo posamara.
Uz dva pojacanja mi mozemo svasta u ligi.

Cist penal nam nije svirao.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

salle86
Kontakt:

pet jul 14, 2023 12:14 am

Dobro je ovo sve bilo, samo oni trče 20% više od nas i to je to. Oba gola dali iz kontre nakon naših grešaka gdje je više od pola tima pogledom ispratilo kontre.
Imali smo 3-4 čista zicera i na kraju ipak se isčupasmo nekako. Može bolje ali nije to toliko ni loše bilo, samo je fazon što su ljudi sve svoje iskoristili a mi smo za 1 gol morali imati po 3 čiste u prosjeku...jbg
Može se proći, to je najbitnije
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Diverzant
Kontakt:

pet jul 14, 2023 12:19 am

Cocalić i Amoah šta su fulili ono je da sjedneš i plačeš ko kišna godina.
Mekić, kako su ga nazivali alibi igrač, mahalac, pitar, dizelaš večeras svima usta začepio i to maksimalno, odigrao vrhunsku utakmicu.
Cocalić i kosorić samo da igraju turnire po mahali, cocalić i nekako da kazes, ali ona ubleha je nesto najgore sto sam gledao zadnjih nekoliko godina. Pa luka miletić naspram njega izgleda ko Ramos u najmanju ruku. Fuj, nadam se da ga vise necu gledati.
Pitarska lešina, samo to treba dodati za rustemovica i ništa više.
Bekovi ono naše standardno, malo ga povuci a malo ga i potegni.
Štilić brate dva pasa nije sastavio, ali nemas mu zamjene nikakve nego samo da se nadaš da ce nesto u svom stilu podvaliti.
Amoah standardno glavom na krampon, ali na momente izgleda da ima vise pameti u tom kramponu nego njemu u glavi.
Krpić ono njegovo bori se, skače, čupa jebiga neće ga gol al dobar je Krpa.
Mulalić ne znam eto jel mogao bolje reagovati kod oba gola, to nek neko drugi procjeni.
Gasal koliko god traljavo i drveno izgledao, čuapao se borio se, trebat ce mu vremena da se vrati u formu svakako
Dzeno Haracic svaka čast majstore.
Bašiću imaš moju podršku, al molim te nemoj vise onog parmaka stavljati da igra, spasi mi ovo malo živaca što je ostalo.
U svakom slučaju ponosan sam na momke, sta je tu je idemo dalje.
Mozemo proci ako budemo 5% bolji nego veceras, jer svaka greska se skupo plaća, a mi smo Bgm i bakšiša ostavili
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Lopta
Kontakt:

pet jul 14, 2023 12:24 am

MiroslavKruzik je napisao/la:
čet jul 13, 2023 10:41 pm
storm_raider je napisao/la:Jasarevic je katastrofalan, bolje je i sa juniorom igrati nego sa njim na beku. Takodjer se nadam da je Kosoric zavrsio sa prvom postavom Zelje. Moze se ovo proci, promasili smo mnogo, mnogo izglednije prilike. I na kraju Dzeno Haracic, kapa dolje majstore. Koliko god ja cijenio Krpica, Haracic mora igrati. A izgleda da mogu i obojica igrati u isto vrijeme. Meni je Mekic bio najbolji, daleko je najskolovanije djelovao na terenu. Stila je majstor, ali u mjestu... tesko da to u Europi moze proci.
Bašić ako ne želi da bude Mulalić 2 onda će shvatiti nakon večerašnje tekme da mu Kosorić ne smije raditi o glavi na trenerskoj klupi.

Bio bi i het trik da nije Amoah škrt, koliko pogano od njega, Haračić mu bolan trazi par sekundi loptu i ovaj odlucuje šutat u blok.

Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Toliko smo puta svjedocili drininim kiksevima u premijer ligi u drugoj polusezoni da je meni sasvim logicno sto se basic uzdao u iskustvo. To sto nemamo bolje nije njegova krivica. Po meni jedan od najboljih trenera koje smo imali u 21. Stoljecu. Vrijeme ce pokazati

Lopta
Kontakt:

pet jul 14, 2023 12:27 am

I nadam se da je ovo zadnji put da nas mytv prenosi. Ljudi su totalni amateri. Facetv je za njih izmislio prenose. Evo sve cekam nadam se da ce izaci negdje na yt pregled utakmice jer me zanima kod onog drugog gola sta se desilo a nigdje ni traga ni glasa. MyTv aBd nikad vise da nas ne prenosi. Amaterizam 100%tni

plavi kanarinac
Kontakt:

pet jul 14, 2023 12:29 am

Koliko govana i koliko serete svi generalno... Koliko naboja u tekmi i ludnice... Rustempasic i Kosoric bas losi, ostalo sve taman, svi odgovorili zadatku. Sa 0:2 na 2:2 hladno... Da je bilo još 7-8 min bilo bi i 3:2....

al najlakse srat, majaba.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Diverzant
Kontakt:

pet jul 14, 2023 12:32 am

I naravno da ne zaboravim Manijake.
Bez konkurencije u Bosni i šire. Dvije tri skupine mogu parirati ovome i to je to. Ovo što rade manijaci nije viđeno na našoj sceni
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

fcz
Kontakt:

pet jul 14, 2023 12:53 am

phpBB [video]
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

black64
Kontakt:

pet jul 14, 2023 12:54 am

fcz je napisao/la:
pet jul 14, 2023 12:53 am
phpBB [video]
3:55, citavu utakmicu cekam taj pas, je li ovo Biber ?

Sulevelicanstveni
Kontakt:

pet jul 14, 2023 12:54 am

Previse negative, a sasvim solidna tekma. Mekic jedan doktor, svaka cast i Haracicu nadam se da ce nekad i poceti utakmicu. Vidi se da smo kondiciono losi totalno. Moze se ovo proci, manje su sanse, ali mozemo. Atmosfera ko nije bio tu, nerealno je prepricavati..

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], pestabudimpesta, SamoIstina, SanMan i 37 gostiju.

Prijava