pet jul 14, 2023 12:19 am
Cocalić i Amoah šta su fulili ono je da sjedneš i plačeš ko kišna godina.
Mekić, kako su ga nazivali alibi igrač, mahalac, pitar, dizelaš večeras svima usta začepio i to maksimalno, odigrao vrhunsku utakmicu.
Cocalić i kosorić samo da igraju turnire po mahali, cocalić i nekako da kazes, ali ona ubleha je nesto najgore sto sam gledao zadnjih nekoliko godina. Pa luka miletić naspram njega izgleda ko Ramos u najmanju ruku. Fuj, nadam se da ga vise necu gledati.
Pitarska lešina, samo to treba dodati za rustemovica i ništa više.
Bekovi ono naše standardno, malo ga povuci a malo ga i potegni.
Štilić brate dva pasa nije sastavio, ali nemas mu zamjene nikakve nego samo da se nadaš da ce nesto u svom stilu podvaliti.
Amoah standardno glavom na krampon, ali na momente izgleda da ima vise pameti u tom kramponu nego njemu u glavi.
Krpić ono njegovo bori se, skače, čupa jebiga neće ga gol al dobar je Krpa.
Mulalić ne znam eto jel mogao bolje reagovati kod oba gola, to nek neko drugi procjeni.
Gasal koliko god traljavo i drveno izgledao, čuapao se borio se, trebat ce mu vremena da se vrati u formu svakako
Dzeno Haracic svaka čast majstore.
Bašiću imaš moju podršku, al molim te nemoj vise onog parmaka stavljati da igra, spasi mi ovo malo živaca što je ostalo.
U svakom slučaju ponosan sam na momke, sta je tu je idemo dalje.
Mozemo proci ako budemo 5% bolji nego veceras, jer svaka greska se skupo plaća, a mi smo Bgm i bakšiša ostavili
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!