Badžaku žena ne vodi firmu, kao što kažeš vodi finansije. Znalo se dešavati da Aidu odstrani sa redovnog brifinga ponedjeljkom ujutro jer mu je djelovala neozbiljno na nekim bitnim temama. Da nije njega tu i još par ljudi koji su od početka s njim, prvenstveno nekoliko tehnologa i Anesa koji vodi proizvodnju, ta firma bi radila upola slabije. Aida tu nije ni blizu bitan faktor. Ovo pišem kao bivši uposlenik koji mu je dvije godine vodio jedan sektor firme dok je još bio u procesu spajanja SurTeca i Unis Gala (koji je prijeratna firma). Jasmin Badžak je strašno sposoban i ambiciozan čovjek koji prije svega neizmjerno voli Želju, i njega ne može preveslati jedan Amar Osim, bez obzira koliko bio pokvaren i namazan.Dzezvar je napisao/la: ↑pon jul 10, 2023 8:42 pmI sad ja treba da pricam kako jeste ....dzulijano_pike je napisao/la: ↑pon jul 10, 2023 7:49 pmNema Badzak pojma, maksum, Amar mu i firmu vodi i dogovara poslove.
Treba pricati sto jest jest, sto nije nije.
Ovako
Badzaku zena vodi firmu odnosno finasijska je direktorica sto nije tesko provjeriti.
Znanje Badzakovo vidimo iz prilozenog sa Zecom.
Amar je dove Badzaka u klub,isto tako selimovica smrdu...
Oni su igrali kako amar svira.
Mozete qrcu svirati sa tom vasom pricom.
Zivio...
Drenko, sta potice sa ovog foruma molim te? Mogu ti napisati sta je sve poteklo sa ovog foruma i sta potice inace sa ovog foruma, ali bi mi trebalo barem 2 sata koja trenutno nemam na raspolaganju. Novi si ovdje, dobrodosao, ali si odmah krenuo klizeci sa dvije noge da se tako izrazim. Lakse malo, svi smo Zeljovci. Ljudi su napisali konstruktivne kritike, pa hajde da diskutujemo o tome sa argumentima, a ne o onome ko je postavio komentar.drenko je napisao/la: ↑pon jul 10, 2023 3:32 pmgomila gluposti, lazi i neznanja, to je sve sto cu reci, vrata kluba i shopa za sve clanove su otvorena za sva pitanja, a opste je poznato sta potice sa ovog foruma i sa kojom namjerom i ciljem, i za tvoju informaciju direktor shopa je nakon godinu ipo dana na odredjeno dobio stalni ugovor prije par dana zarad uspjesnog poslovanja u proteklom periodu
blueboy je napisao/la: ↑pon jul 10, 2023 9:32 pmBadžaku žena ne vodi firmu, kao što kažeš vodi finansije. Znalo se dešavati da Aidu odstrani sa redovnog brifinga ponedjeljkom ujutro jer mu je djelovala neozbiljno na nekim bitnim temama. Da nije njega tu i još par ljudi koji su od početka s njim, prvenstveno nekoliko tehnologa i Anesa koji vodi proizvodnju, ta firma bi radila upola slabije. Aida tu nije ni blizu bitan faktor. Ovo pišem kao bivši uposlenik koji mu je dvije godine vodio jedan sektor firme dok je još bio u procesu spajanja SurTeca i Unis Gala (koji je prijeratna firma). Jasmin Badžak je strašno sposoban i ambiciozan čovjek koji prije svega neizmjerno voli Želju, i njega ne može preveslati jedan Amar Osim, bez obzira koliko bio pokvaren i namazan.Dzezvar je napisao/la: ↑pon jul 10, 2023 8:42 pmI sad ja treba da pricam kako jeste ....dzulijano_pike je napisao/la: ↑pon jul 10, 2023 7:49 pm
Nema Badzak pojma, maksum, Amar mu i firmu vodi i dogovara poslove.
Treba pricati sto jest jest, sto nije nije.
Ovako
Badzaku zena vodi firmu odnosno finasijska je direktorica sto nije tesko provjeriti.
Znanje Badzakovo vidimo iz prilozenog sa Zecom.
Amar je dove Badzaka u klub,isto tako selimovica smrdu...
Oni su igrali kako amar svira.
Mozete qrcu svirati sa tom vasom pricom.
Zivio...
Da se ne lažemo, 90% ljudi je to vjerovalo kad se dovodio zadnji put, bez obzira što je istih 90% ljudi znalo da nakon njega slijedi finansijski kolaps jer smo to već iskusili. Ali...titule su svima zvučale primamljivo, pogotovo kad krenu rasprave ko je najtrofejniji bh klub, a Amar je garantirao i titule uz finansijski kolaps. Međutim, ovog puta titule izostale, kolaps nije, i pao mit o nepobjedivom bVki.
Potpisao nije jos
Drenko izgleda premlad, ko da nikad nije bio na forumima, ne ruži ga previšestorm_raider je napisao/la: ↑pon jul 10, 2023 9:49 pmDrenko, sta potice sa ovog foruma molim te? Mogu ti napisati sta je sve poteklo sa ovog foruma i sta potice inace sa ovog foruma, ali bi mi trebalo barem 2 sata koja trenutno nemam na raspolaganju. Novi si ovdje, dobrodosao, ali si odmah krenuo klizeci sa dvije noge da se tako izrazim. Lakse malo, svi smo Zeljovci. Ljudi su napisali konstruktivne kritike, pa hajde da diskutujemo o tome sa argumentima, a ne o onome ko je postavio komentar.drenko je napisao/la: ↑pon jul 10, 2023 3:32 pmgomila gluposti, lazi i neznanja, to je sve sto cu reci, vrata kluba i shopa za sve clanove su otvorena za sva pitanja, a opste je poznato sta potice sa ovog foruma i sa kojom namjerom i ciljem, i za tvoju informaciju direktor shopa je nakon godinu ipo dana na odredjeno dobio stalni ugovor prije par dana zarad uspjesnog poslovanja u proteklom periodu
Na temu utakmice/utakmica u Europi, nemam nikakva ocekivanja. Planiram da uzivam, necu zamjeriti ni da ispadnemo odmah, a proslavicu itekako ako prodjemo dalje. To ce mi nakon dugo vremena biti praznik fudbala sa mojim Zeljom, pa tamam ni 3 pasa povezali.
Koliko ? Sta kazu Ara Dubai u Zrinjski ? Sta neko napisa Hasic ? Sta sanjas laveSulevelicanstveni je napisao/la: ↑pon jul 10, 2023 10:26 pmPuno je sjevera ostalo nadam se da ce planuti.
Neki snovi postanu realnostfanaticZeljin je napisao/la: ↑pon jul 10, 2023 10:39 pmKoliko ? Sta kazu Ara Dubai u Zrinjski ? Sta neko napisa Hasic ? Sta sanjas laveSulevelicanstveni je napisao/la: ↑pon jul 10, 2023 10:26 pmPuno je sjevera ostalo nadam se da ce planuti.
Nece biti nikakvih tampon zona. Pusten je cijeli kapacitet stadiona u prodaju. Njihovih navijaca ce doci jako malo i to su uglavnom porodice sa djecom simpatizeri. Koliko ja znam bit ce smjesteni na zapadu.
1.500 sjevera, stavio sam upitnik za Hasica, zna li neko sta vise nisam ga najavio da dolazi.fanaticZeljin je napisao/la: ↑pon jul 10, 2023 10:39 pmKoliko ? Sta kazu Ara Dubai u Zrinjski ? Sta neko napisa Hasic ? Sta sanjas laveSulevelicanstveni je napisao/la: ↑pon jul 10, 2023 10:26 pmPuno je sjevera ostalo nadam se da ce planuti.