pon jul 03, 2023 11:35 pm
Zna li se ko će prenositi evropske, kome prodajemo TV prava?
Ako bi bio FACE, mislim da bi bio veći hajp oko svega, kao što su napravili sa Veležom ono ljeto kad su izbacili AEK. Od njih dobiješ maksimum, baš se posvete i potrude da daju sve od sebe. Arena to već malo ili malo više fušeri, pogotovo u poređenju sa klubovima iz Srbije, četaljska posla. A i sumnjam da raja ima živaca slušati onog mrtvaca Gabelu, možda i onog zbunjenog i pogubljenog Žuću uguraju kao što su ga ugurali i na prošli derbi. On je tu uguran od Vice i Vicinih, da ima i iz četniteta neko. Jedino onaj drugi što je komentarisao svinjski prošle sezone i kobiljoglavce protiv Atalante, Celtica ja mislim, on može proći. Tom liku stvarno kapa do poda, pravi komentator, malo ih je danas. Jedna od stvari koju bih također napomenuo u slučaju da bude FACE je ta da bi 1921.tv mogao snimiti pravi izvještaj, kao nekad. Arena to ne bi dozvolila vjerovatno, kao što ne dozvoljavaju ni za ligaške utakmice. Al obzirom da je 1921.tv prestao da radi u onom obimu i obliku kao prije, to možda i ne bude neki faktor. Možda neka opcija BH Telekoma i BHRT-a kao i za reprezentaciju. Ipak mislim da će arena ponuditi najviše para, al ako bude "ublizu" s FACE-om ili nekom drugom opcijom koja će se posvetiti i odraditi sve kako treba, ja bih arenu zaobišao. Nek fušere Zvezdi, Čukaričkom i TSC-u, yebo li ih prezident Vučko.