Cijene su taman onakve kakve trebaju biti, nisu previše poskupljale karte inače, a i za Dinamo je taman.cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑pon jul 03, 2023 3:28 pmMoje mišljenje je da su ulaznice za europsku utakmicu trebale biti:
Jug - 10
Sjever - 15
Istok - 20
Zapad - 40
Otkud ti to
Jel realno njih dvojicu zamijeniti?Maestro_1921 je napisao/la: ↑pon jul 03, 2023 3:02 pmLogičnogavran je napisao/la: ↑pon jul 03, 2023 12:27 pmBice da ga je zamijenio sa PasicemMaestro_1921 je napisao/la: ↑pon jul 03, 2023 11:19 am
Pretpostavio sam da si ga zamjenio sa Pašićem.![]()
Citiram vrlog forumasa "STOP POVRATNICIMA"
Nije realno ali je logicno....
E sad zamisli kad krenu iz Mostara. Plati gorivo, plati hranu, piće i opet napunise fino stadion. A nama belaj što je 2 km skočila kartaSamoNapad je napisao/la: ↑pon jul 03, 2023 4:28 pmKoja demagogija za cijenu karti, nije tesko po nargilama i kafama davati po 10, 20 KM ali je problem karta koja je skuplja za 2 KM. Sto je najgore najmanje komentara je od ljudi koji stvarno nemaju para, inflacija pojela bukvalno sve i ocekujemo da klub stane na noge. Velež kad je igrao Evropu karte su bile po 20 25 KM.
Meni nikad neće biti jasno zašto mislite da bi karte trebale biti puno skuplje za prvo pretkolo, prvo kolo kvalifikacija najlošijeg evropskog takmičenja? Da je play-off ili grupna faza pa ok, ali ovako ovo je taman.
Ja bih volio nekako da se i sa juga sklone oni koji neće da navijaju. Ovih 5 KM je primamljivo ljudima pa odu na jug i onda presjede. Nije to veliki broj ali opet je vidljiv. Recimo da je jug 8KM ali ko ima člansku Manijaka da je 5.SamoNapad je napisao/la: ↑pon jul 03, 2023 4:28 pmKoja demagogija za cijenu karti, nije tesko po nargilama i kafama davati po 10, 20 KM ali je problem karta koja je skuplja za 2 KM. Sto je najgore najmanje komentara je od ljudi koji stvarno nemaju para, inflacija pojela bukvalno sve i ocekujemo da klub stane na noge. Velež kad je igrao Evropu karte su bile po 20 25 KM.
Napisao sam zasto bi trebale biti skuplje. Dugo bez evrope, dinamo poznat klub ne neka malta ili s marino, puno dijaspore, ovaj kokuzluk u klubu plus derbi navijaci koji dolaze par puta kad je derbi ili evropa, inace su nam najjeftinije ulaznice za evropu.
Kapfenberger.
Sumnjam da je Kapfenberg, zato sam i pitao. Nema šanse da samo s tri prijateljske uđemo u sezonu, od kojih će ova treća sa Kapfenbergom biti jedina iole ozbiljna. Premalo je to utakmica da se bilo šta uigra, nije isto trening i ozbiljnija prijateljska. Vidjet ćemo još hajde, možda bude još nešto poslije ove u srijedu.
Ma ne treba ni siliti poslije priprema sad svaka dva tri dana igrati.Maestro_1921 je napisao/la: ↑pon jul 03, 2023 7:33 pmSumnjam da je Kapfenberg, zato sam i pitao. Nema šanse da samo s tri prijateljske uđemo u sezonu, od kojih će ova treća sa Kapfenbergom biti jedina iole ozbiljna. Premalo je to utakmica da se bilo šta uigra, nije isto trening i ozbiljnija prijateljska. Vidjet ćemo još hajde, možda bude još nešto poslije ove u srijedu.
A ko je rekao da su karte skupe?SamoNapad je napisao/la: ↑pon jul 03, 2023 4:28 pmKoja demagogija za cijenu karti, nije tesko po nargilama i kafama davati po 10, 20 KM ali je problem karta koja je skuplja za 2 KM. Sto je najgore najmanje komentara je od ljudi koji stvarno nemaju para, inflacija pojela bukvalno sve i ocekujemo da klub stane na noge. Velež kad je igrao Evropu karte su bile po 20 25 KM.