I ja imam taj problem na telefonu, gdje se pojavi samo crni kvadrat, a na racunaru svaki radi...Ne znam zbog cega.
Uvijek je i bilo jedino to bitno
Isto i kod mene
Ako je problem na mobitelu jedino sto mozes da probas je da pokrenes stranicu kao desktop site (ovo je pucanje u coravo al eto mozda i pomogne). Moguce je milion stvari da su u pitanju a to niko popravljati nece jer se ne isplati. Uglavnom, laicki receno ako si na chromeu imas gore desno dugme 3 tacke neke i kad scrollas dole ima check box desktop site ili ako je na nasem jeziku vjerovatno desktop stranica pretpostavljam. Mozda pomogne a mozda ne.
Ako radi na racunaru trebalo bi da ovo sto sam gore predlozio rijesi problem
Zamjenio sam ga sa Pasicem. Do mene jeSulevelicanstveni je napisao/la: ↑ned jul 02, 2023 11:18 pmAko mislis na Pirica nije igrao nikako.cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑ned jul 02, 2023 10:55 pmPa juče je igrao za nas čitavo drugo poluvrijeme
Tu sam ja druze gavrane ....
Pretpostavio sam da si ga zamjenio sa Pašićem.cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑pon jul 03, 2023 7:08 amZamjenio sam ga sa Pasicem. Do mene jeSulevelicanstveni je napisao/la: ↑ned jul 02, 2023 11:18 pmAko mislis na Pirica nije igrao nikako.cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑ned jul 02, 2023 10:55 pmPa juče je igrao za nas čitavo drugo poluvrijeme
I u stupčanici ima dobar englez Mojt Egadjo, igrao za u21 leedsaMaestro_1921 je napisao/la: ↑pon jul 03, 2023 12:08 pmTreba pratiti ovog Ismailu Dialloa što je prešao u Budućnost iz Banovića, ako se pokaže da ga pokupimo, krilni je igrač, 21 godina. Svakako imamo onaj sporazum potpisan s njima.![]()
E cuj Mojtegadzo , e dobar dobarDiverzant je napisao/la: ↑pon jul 03, 2023 12:19 pmI u stupčanici ima dobar englez Mojt Egadjo, igrao za u21 leedsaMaestro_1921 je napisao/la: ↑pon jul 03, 2023 12:08 pmTreba pratiti ovog Ismailu Dialloa što je prešao u Budućnost iz Banovića, ako se pokaže da ga pokupimo, krilni je igrač, 21 godina. Svakako imamo onaj sporazum potpisan s njima.![]()
Bice da ga je zamijenio sa PasicemMaestro_1921 je napisao/la: ↑pon jul 03, 2023 11:19 amPretpostavio sam da si ga zamjenio sa Pašićem.![]()
Odakle ih više vade jbt.. Mi dovodimo ove što ne igraju u fenjerašima, a niželigaši dovode omladince Arsenala, Burnleya, Leedsa i šta ja znam više.Diverzant je napisao/la: ↑pon jul 03, 2023 12:19 pmI u stupčanici ima dobar englez Mojt Egadjo, igrao za u21 leedsaMaestro_1921 je napisao/la: ↑pon jul 03, 2023 12:08 pmTreba pratiti ovog Ismailu Dialloa što je prešao u Budućnost iz Banovića, ako se pokaže da ga pokupimo, krilni je igrač, 21 godina. Svakako imamo onaj sporazum potpisan s njima.![]()