https://www.uefa.com/insideuefa/mediase ... l-in-2025/
Nista, nisu ovi agresori ni bili na dnevnom redu.
13.7. SVI NA GRBAVICU
Ma nek nisu ko ih jebeexbabilon je napisao/la: ↑sri jun 28, 2023 5:21 pmhttps://www.uefa.com/insideuefa/mediase ... l-in-2025/
Nista, nisu ovi agresori ni bili na dnevnom redu.
13.7. SVI NA GRBAVICU
Zar mi nismo imali ove prsluke jos dok je Kostic bio trener, ali ih iz nekog nepoznatog
On je prebacen u marketing, vodi nam profile na drustvenim mrezamakvalitet je napisao/la:A šta nam je s Arom Hodžićem, napadačem?
Za tvoju informaciju na Bjelasnici je pri kraju izgradnja stadiona i sportske dvorane sa trznim centrom.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sri jun 28, 2023 3:29 pmYebo ga Zlatibor više. Pa ovo što su odradili gore mogli su komotno i na Igmanu ili Bjelašnici. Treninzi u hotelskoj teretani, trčanje, ima i onaj teren na Bjelašnici za ovu jednu prijateljsku što su odigrali i eto. Bukvalno sve što su gore odradili mogli su i ovdje. Pa Zvezda se na Igmanu pripremala kad su Ligu Prvaka osvojili, dobro bi bilo da Vlada uloži da se gore napravi neki sportski kompleks. Ubuduće nek idu u Sloveniju ili na Kupres, dosta više i vremenskih neprilika i otkazivanja utakmica na Zlatiboru.
I meni se čini da smo ih imali u tom periodu, možda smo ih samo dobili na korištenje, ne vjerujem da bi skupljali prašinu, ako ih već imamo.
Pa i rekao sam da ima, nisam spominjao ovo što se radi i nije trenutno upotrebljivo.Zvaka72 je napisao/la: ↑sri jun 28, 2023 11:16 pmZa tvoju informaciju na Bjelasnici je pri kraju izgradnja stadiona i hehe dvorane sa trznim centrom.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sri jun 28, 2023 3:29 pmYebo ga Zlatibor više. Pa ovo što su odradili gore mogli su komotno i na Igmanu ili Bjelašnici. Treninzi u hotelskoj teretani, trčanje, ima i onaj teren na Bjelašnici za ovu jednu prijateljsku što su odigrali i eto. Bukvalno sve što su gore odradili mogli su i ovdje. Pa Zvezda se na Igmanu pripremala kad su Ligu Prvaka osvojili, dobro bi bilo da Vlada uloži da se gore napravi neki sportski kompleks. Ubuduće nek idu u Sloveniju ili na Kupres, dosta više i vremenskih neprilika i otkazivanja utakmica na Zlatiboru.
A već od ranije postoji kakav takav stadion u Babinom dolu. Mislim da je Zlatibor jeftiniji i da ima više ekipa za prijateljske.
Jbg trenutno u BiH i oko Sarajeva nema ekipe koja je u trenažnom procesu.
Velež, Igman tek krenuli a ekipe iz Hercegovine su na Kupresu. S komponenta nisu ni znali ko će igrati premijer ligu.
Ma meni je muka više pisati o tim prslucima, ne znam ni sam koliko puta sam ih spominjao i pisao o njima.
Vaze i karte od hajdukaSulevelicanstveni je napisao/la: ↑sri jun 28, 2023 11:52 pmDa li ce vrijediti sezonske za Evropu, vidim da nema cijena i toga za narednu sezonu, pa mi je logicno da ce se moci koristiti.
Zabaceni,samo smetaliMaestro_1921 je napisao/la: ↑čet jun 29, 2023 1:52 amMa meni je muka više pisati o tim prslucima, ne znam ni sam koliko puta sam ih spominjao i pisao o njima.
Ono što sam bio siguran kad je Bašić došao, znajući da je moderan i školovan trener, je to da ako imamo te prsluke, on će ih sigurno koristiti. Nisam siguran da smo ove imali, ili su tek nabavljeni, ili nam je neko posudio. Znam da je Čović dok nam je bio kondicioni, u razgovoru na zimskim pripremama u Antaliji još 2018. rekao da koristimo POLAR TEAM sistem. Tad nam je Adžem bio trener. Eh, od 2018. do danas, gdje je to nestalo, Bog dragi zna. Da li nam je i njih neko opuhao ili su jednostavno negdje zabačeni u nekoj ostavi, ne znam..
Mislim da je otisao za džMaestro_1921 je napisao/la: ↑čet jun 29, 2023 1:02 pmDobijamo li mi šta od ovog Bajićevog transfera u Ankaragucu?