Al pitarski um je nešto najjače na svijetu
Eno opet najavljuju šetanje ligom i grupne faze.
Za života neću moći Allahu zahvalit što me je počastio da volim Željezničar
A šta bi sa FK Pozajmnica
plus klub treba pustiti karte u prodaju da ih pokupujemoBlueee1921 je napisao/la: ↑pon jun 26, 2023 7:10 pmAko prodjemo bez borbe, to su ozbiljne pare, treba na tu foru privuci dva tri dobra pojacanja, ne moze ovako, limitiran sastav, ne znam jesmo li jaci od Igmana trenutno. Dva tri dobra pojacanja mijenjaju stvar skroz
I to obavezno, svi se pojacavajugavran je napisao/la: ↑pon jun 26, 2023 7:45 pmplus klub treba pustiti karte u prodaju da ih pokupujemoBlueee1921 je napisao/la: ↑pon jun 26, 2023 7:10 pmAko prodjemo bez borbe, to su ozbiljne pare, treba na tu foru privuci dva tri dobra pojacanja, ne moze ovako, limitiran sastav, ne znam jesmo li jaci od Igmana trenutno. Dva tri dobra pojacanja mijenjaju stvar skroz
Ti mozes i u zutom golmanskom.gavran je napisao/la: ↑pon jun 26, 2023 6:53 pmja pripremio bijeli dresMulalic Edis je napisao/la: ↑pon jun 26, 2023 5:32 pmNakon odluke u srijedu, idu smjernice za Grbavicu i spektakl 13 . 7. Realno, nek iz izbaci kurva UEFA, ali i ako ne bude tako mi smo spremni. Ne smije nijedna stolica biti prazna.
Spremite plave majice.
Mulalic Edis je napisao/la: ↑pon jun 26, 2023 9:07 pmTi mozes i u zutom golmanskom.gavran je napisao/la: ↑pon jun 26, 2023 6:53 pmja pripremio bijeli dresMulalic Edis je napisao/la: ↑pon jun 26, 2023 5:32 pmNakon odluke u srijedu, idu smjernice za Grbavicu i spektakl 13 . 7. Realno, nek iz izbaci kurva UEFA, ali i ako ne bude tako mi smo spremni. Ne smije nijedna stolica biti prazna.
Spremite plave majice.
Jel to Brajlovicev ili Hurticev?
Ima i toga definitivnoigla je napisao/la: ↑pon jun 26, 2023 9:09 pmMi nemamo para ne zato što nemamo privrednika koji bi možda uložili nego što ne odajemo i dalje stabilnost i dojam da opet neće doći ili se vratiti neki hoštapler.
Ja prvi da imam neke pare ne bih uložio.
Neko kad ima želju za sponzorstvom, javi mu se 5 "prijatelja" kluba koji ga upute da sačeka dok "ne bude bolje". I dalje previše svega ima.
Ovo je Kružik nosio poslije rata hamam
Mislim da je Miro stigao na pocetku sampionske 1997./1998. a tad smo vec imali prvog "pravog" poslijeratnog dobavljaca - Sportform iz Fojnice.
Nema imena,fcz je napisao/la: ↑pon jun 26, 2023 11:16 pmMislim da je Miro stigao na pocetku sampionske 1997./1998. a tad smo vec imali prvog "pravog" poslijeratnog dobavljaca - Sportform iz Fojnice.
Ovaj Errea bi trebalo da je iz 1996./1997. a nekakav mi malen izgleda za Gusu tako da ja tipujem na Brajlovica ili Hurtica.
Nije tajna, nego si zaboravio.gavran je napisao/la: ↑uto jun 27, 2023 12:13 amNema imena,fcz je napisao/la: ↑pon jun 26, 2023 11:16 pmMislim da je Miro stigao na pocetku sampionske 1997./1998. a tad smo vec imali prvog "pravog" poslijeratnog dobavljaca - Sportform iz Fojnice.
Ovaj Errea bi trebalo da je iz 1996./1997. a nekakav mi malen izgleda za Gusu tako da ja tipujem na Brajlovica ili Hurtica.pa ce to ostati tajna
Pa zar nije to precizno određeno, koliko kome pripada? Asharak je to znao čini mi se
To bi i kod nas trebala biti opcija.Nebi se skidao kompletan travnjak neko nekoliko cm...na sta bi se ta nova trava postavila.Prosta racunica kaze da je isplatnije ovo raditi svake 2 godine nego paliti ove grijace da pospijese rast trave. 70 000 -80 000 bi kostalo to...Maestro_1921 je napisao/la: ↑pon jun 26, 2023 3:02 pmEvo Zvezda radi zamjenu travnjaka, finih informacija iznese ovaj njihov direktor stadiona. Korisno je i za nas, jer mislim da im je ista firma radila teren kao i nama. Također su imali slične probleme kao i mi sa ovim kako ih ovaj nazva "pečatima". Oni su ga radili 2019., mi 2018. Sad će neku travu iz Mađarske uzimati, ona je vjerovatno i bolja za balkanske vremenske uslove od ove koja je nama, a i njima bila.
Btw. imamo li mi direktora stadiona, jel nam i to Pekić?
Nekad smo imali i "head groundsman-a", good times..![]()
logicnostorm_raider je napisao/la: ↑uto jun 27, 2023 12:56 amNije tajna, nego si zaboravio.gavran je napisao/la: ↑uto jun 27, 2023 12:13 amNema imena,fcz je napisao/la: ↑pon jun 26, 2023 11:16 pm
Mislim da je Miro stigao na pocetku sampionske 1997./1998. a tad smo vec imali prvog "pravog" poslijeratnog dobavljaca - Sportform iz Fojnice.
Ovaj Errea bi trebalo da je iz 1996./1997. a nekakav mi malen izgleda za Gusu tako da ja tipujem na Brajlovica ili Hurtica.pa ce to ostati tajna
![]()