Btw. imamo li mi direktora stadiona, jel nam i to Pekić?

Nekad smo imali i "head groundsman-a", good times..

Manje direktora, više operativacaMaestro_1921 je napisao/la: ↑pon jun 26, 2023 3:02 pmEvo Zvezda radi zamjenu travnjaka, finih informacija iznese ovaj njihov direktor stadiona. Korisno je i za nas, jer mislim da im je ista firma radila teren kao i nama. Također su imali slične probleme kao i mi sa ovim kako ih ovaj nazva "pečatima". Oni su ga radili 2019., mi 2018. Sad će neku travu iz Mađarske uzimati, ona je vjerovatno i bolja za balkanske vremenske uslove od ove koja je nama, a i njima bila.
Btw. imamo li mi direktora stadiona, jel nam i to Pekić?
Nekad smo imali i "head groundsman-a", good times..![]()
MiroslavKruzik je napisao/la: ↑pon jun 26, 2023 4:09 pmKomsije sa lavora postali i uzgojivaci komposta gljiva na otvorenom
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Ma daj nemoj me zajebavat, jel ovo sad?MiroslavKruzik je napisao/la: ↑pon jun 26, 2023 4:09 pmKomsije sa lavora postali i uzgojivaci komposta gljiva na otvorenom
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Ovo ti se sad stručno zove hibridna djetelina.Maestro_1921 je napisao/la: ↑pon jun 26, 2023 4:15 pmMa daj nemoj me zajebavat, jel ovo sad?MiroslavKruzik je napisao/la: ↑pon jun 26, 2023 4:09 pmKomsije sa lavora postali i uzgojivaci komposta gljiva na otvorenom
Sent from my M2101K6G using Tapatalk![]()
![]()
![]()
Hahahahablueboy je napisao/la: ↑pon jun 26, 2023 4:45 pmOvo ti se sad stručno zove hibridna djetelina.Maestro_1921 je napisao/la: ↑pon jun 26, 2023 4:15 pmMa daj nemoj me zajebavat, jel ovo sad?MiroslavKruzik je napisao/la: ↑pon jun 26, 2023 4:09 pmKomsije sa lavora postali i uzgojivaci komposta gljiva na otvorenom
Sent from my M2101K6G using Tapatalk![]()
![]()
![]()
Evo kažu organizovat će branje gljiva na dnevnicu, Mirvić dobro plaća, isplata isti dan.Maestro_1921 je napisao/la: ↑pon jun 26, 2023 5:16 pmHahahaha
Bila je njima i prije djetelina gore, više djeteline nego trave. Al sad im je zamjenjen travnjak, prošiven hibrid, nije mi jasno kako im opet djetelina i gljive rastu.![]()
Kad jednom i mi aBd uradimo novi travnjak, pod moranjem je da imamo čovjeka zaduženog isključivo za travnjak. Dovesti ovog lika da nas posavjetuje bar, ili obuči nekog našeg čovjeka. Možda poslati kod njega nekog našeg na praksu, nek uči, ako ne mognemo dogovoriti da dođe on kod nas. Ili dogovoriti sa firmom koja se bavi hibridnim travnjacima da pošaljemo našeg čovjeka kod njih da se nauči. Ne smijemo više nikad sebi dozvoliti da uništimo travnjak neodržavanjem. Bilo bi dobro kad bi mogli mi nabaviti mašine potrebne za održavanje, pa da li na kredit, da li da dogovorimo sa Općinom i Kantonom neko sufinansiranje, ili čak akcijom navijača da skupimo.blueboy je napisao/la: ↑pon jun 26, 2023 4:15 pmhttps://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/n ... c5LO8pCcmY
Hahahaha top, malo i malina posaditi okolo lavora, svakako je ona trava okolo. To mu je top investicija, tad se može i nazvati investitorom, a ne posuđivačem para.blueboy je napisao/la: ↑pon jun 26, 2023 5:19 pmEvo kažu organizovat će branje gljiva na dnevnicu, Mirvić dobro plaća, isplata isti dan.Maestro_1921 je napisao/la: ↑pon jun 26, 2023 5:16 pmHahahaha
Bila je njima i prije djetelina gore, više djeteline nego trave. Al sad im je zamjenjen travnjak, prošiven hibrid, nije mi jasno kako im opet djetelina i gljive rastu.![]()
ja pripremio bijeli dresMulalic Edis je napisao/la: ↑pon jun 26, 2023 5:32 pmNakon odluke u srijedu, idu smjernice za Grbavicu i spektakl 13 . 7. Realno, nek iz izbaci kurva UEFA, ali i ako ne bude tako mi smo spremni. Ne smije nijedna stolica biti prazna.
Spremite plave majice.
Ma jašta, dotegli su se oni fino po tom pitanju. Prate šta rade ozbiljni klubovi i primjenjuju. Nije to čak ni ništa specijalno, sve mi to možemo pohvatati jako brzo, kad bi htjeli. Jedino za filozofiju, sistem igre, kao i kontinuitet ekipe i stručnog štaba bi nam trebalo malo vremena.plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon jun 26, 2023 6:10 pmKoliko ozbiljno ishrana, nutricionizam i sve ostalo se shvata u svinjskom, kontao sam da je prepuhano al fakat to je bas na najvišem nivou kod njih