Po meni, bolje bi bilo da se u nazivu koristi ime Milana Ribara. Da omladinci nauce ko i sta je on bio, za sta se zalagao i da postuju iste vrijednosti kao i on, jer bez krvave borbe, rada i truda ih nigdje nece biti.
Rade nesistemski i napamet, zato i nemaju ozbiljniji rezultat. Ali i ćorava koka zrno ubode, a kad ubodu, bojim se da će otići još nekoliko koraka ispred nas i teško ćemo ih stići. Nema uspješnog sportskog kolektiva bez kapitala, iako ti samo taj kapital ne garantuje uspjeh, to je jednostavno tako. Nama treba kapital da bismo uopće mogli razmišljati o ozbiljnijem uspjehu, tu mislim na evropski iskorak, titule i slično.
Tito je bio gavranov pionirstorm_raider je napisao/la:Slazem se. I ja bih taj trening centar nazvao po pokojnom Ribaru. Ime pokojnog Ivice mi je vise za Istocnu tribinu. Tamo gdje redovno sjedi prvi Titin pionir - @gavran. Ili recimo muzej kada bude, a bice, da se zove po njemu.
trazite belajaGrbavica je napisao/la: ↑pon jun 26, 2023 12:06 pmTito je bio gavranov pionirstorm_raider je napisao/la:Slazem se. I ja bih taj trening centar nazvao po pokojnom Ribaru. Ime pokojnog Ivice mi je vise za Istocnu tribinu. Tamo gdje redovno sjedi prvi Titin pionir - @gavran. Ili recimo muzej kada bude, a bice, da se zove po njemu.![]()
Misliš ivo zadro