Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

blueboy
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jun 24, 2023 10:04 pm

Najtrofejniji selektor u historiji reprezentacije BiH zainteresiran da ponovo preuzme klupu reprezentacije 😀

"Moj kolega Hadžibegić više nije selektor, a našem Savezu sam na dispoziciji, zainteresovan sam da nastavimo tamo gdje sam stao prije nekoliko godina.

Baždarević je istakao da je itekako involviran u tim.

- Odlično poznajem naš tim. Mislim da imamo kapaciteta sa ovim iskusnim i mladim igračima da napravimo rezultat. Imam projekat, imam viziju da možemo na EURO - rekao je nekadašnji kapiten i selektor reprezentacije BiH."

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sub jun 24, 2023 11:15 pm

blueboy je napisao/la:
sub jun 24, 2023 10:04 pm
Najtrofejniji selektor u historiji reprezentacije BiH zainteresiran da ponovo preuzme klupu reprezentacije 😀

"Moj kolega Hadžibegić više nije selektor, a našem Savezu sam na dispoziciji, zainteresovan sam da nastavimo tamo gdje sam stao prije nekoliko godina.

Baždarević je istakao da je itekako involviran u tim.

- Odlično poznajem naš tim. Mislim da imamo kapaciteta sa ovim iskusnim i mladim igračima da napravimo rezultat. Imam projekat, imam viziju da možemo na EURO - rekao je nekadašnji kapiten i selektor reprezentacije BiH."
Naš si, al si ublehaš kao rijetko ko.

Mislim na Mešu, ne tebe haha

Sulevelicanstveni
Kontakt:

ned jun 25, 2023 12:30 am

Moramo jednostavno ispuniti cilj da svaka osoba mora imati plavu majicu, ovdje se ne moze niko izvuci ni na finansije jer se obicna moze naci za par maraka bilo gdje, ako nije neko u stanju uzeti sto ce momci iz grupe raditi. Svi svi!

Dzezvar
Kontakt:

ned jun 25, 2023 1:48 pm

Piric napustio pripreme i presao u Igman.Razlog je veca minutaza koju su mu ovi ponudili,jer imaju taj problem sa zasticenim godistem.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

ISB87
Kontakt:

ned jun 25, 2023 1:54 pm

jel posudba ili?
MIRZA RASCIC

Dzezvar
Kontakt:

ned jun 25, 2023 2:01 pm

ISB87 je napisao/la:
ned jun 25, 2023 1:54 pm
jel posudba ili?
Navodno da nije....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Majkel
Kontakt:

ned jun 25, 2023 6:14 pm

Jel moguće da Santos još nije pronašao klub, niko neće da plaća naknade čini se..

Blueee1921
Kontakt:

ned jun 25, 2023 6:16 pm

Hajde Smorgone, unesi im nemir😂
slika

fcz
Kontakt:

ned jun 25, 2023 6:45 pm

Ma **** Smorgon, nego hajde Ceferine salji ih u Banovice.

Vala nije sto smo mi u pitanju ali fakat je red da ih izbace, evo citam da je onaj njihov brkati debil pruzio utociste vodji Wagnera. Znaci nije vise "samo" podrska invaziji nego je sad i davanje azila lideru teroristicke organizacije i to kakve.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Blueee1921
Kontakt:

ned jun 25, 2023 6:46 pm

fcz je napisao/la:
ned jun 25, 2023 6:45 pm
Ma **** Smorgon, nego hajde Ceferine salji ih u Banovice.

Vala nije sto smo mi u pitanju ali fakat je red da ih izbace, evo citam da je onaj njihov brkati debil pruzio utociste vodji Wagnera. Znaci nije vise "samo" podrska invaziji nego je sad i davanje azila lideru teroristicke organizacije i to kakve.
Nadam se i ja da ce ih izbaciti

exbabilon
Kontakt:

ned jun 25, 2023 6:49 pm

Ma vala ako je do sad bila tiha podrska, sad je pravo saveznistvo. U onom bordu Uefinom sve sami zapadnjaci, pa pokazite malo zube.

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned jun 25, 2023 7:57 pm

Odgledah Smorgon - Dinamo, prilicno losa tekma, izgubili su od totalnog autsajdera 3:1 i
nisu pokazali bas nista, osim ako se nije igralo za kladaru jer je kvota na domacina bila 10 :r
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

Maestro_1921
Kontakt:

ned jun 25, 2023 8:09 pm

exbabilon je napisao/la:
Ma vala ako je do sad bila tiha podrska, sad je pravo saveznistvo. U onom bordu Uefinom sve sami zapadnjaci, pa pokazite malo zube.
Daj Bože da mi imamo koga da im može malo šapnut, gurnut ih u tom pravcu da donesu odluku da ih suspenduju. Preko Džeke ili možda Stanića koji je radio intervju sa Čeferinom i zna ga. Možda i naši iz kluba da pokušaju odigrati na neku kartu u fazonu da ne igramo sa klubom iz agresorske države ili onim koji podržavaju teroriste i agresore. Da ne želimo da naš klub bude na bilo kakav način povezan sa njima, jer su i nama slični agresori uradili šta su uradili i zapalili nam stadion. Jbga vrijedi pokušati, pa ako odbiju, odbiju, Bože moj.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

ned jun 25, 2023 8:14 pm

Maestro_1921 je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:
Daj Bože da mi imamo koga da im može malo šapnut, gurnut ih u tom pravcu da donesu odluku da ih suspenduju. Preko Džeke ili možda Stanića koji je radio intervju sa Čeferinom i zna ga. Možda i naši iz kluba da pokušaju odigrati na neku kartu u fazonu da ne igramo sa klubom iz agresorske države ili onim koji podržavaju teroriste i agresore. Da ne želimo da naš klub bude na bilo kakav način povezan sa njima, jer su i nama slični agresori uradili šta su uradili i zapalili nam stadion. Jbga vrijedi pokušati, pa ako odbiju, odbiju, Bože moj.
Mi kakve smo pogane sreće registrovali bi 3:0 za Minsk a onda ih izbacili iz europe :rofl:

exbabilon
Kontakt:

Ma mislim da se tu odluke donose na nivou puno visem od onog do kojeg mi mozemo dobacit. Nema to veze ni s Dinamom, ni sa Zeljom, nego da li ce oni koji vuku konce u EU odluciti da je bitno pojacati pritisak na Bjelorusiju na svim poljima, pa tako i na sportskom. Ako odluce, tu ce svoju zelju samo proslijediti Čeferinu, a delegati ce samo podici ruke i to je to.

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned jun 25, 2023 8:26 pm

Ne moze covjek biti siguran, ali sumnjam da ce ih izbaciti sada, kada su vec izvuceni parovi,
imali su dovoljno vremena za to i ranije da su htjeli, ali, ocigledno je da je u pitanju malo visa
politika...Zato mi na Grbavici ( pod pretpostavkom da ce se igrati ) moramo biti vrlo pametni
sto se tice parola, zastava, skandiranja i bilo cega drugog sto ima politicke konotacije, UEFA
je tu rigorozna, a kazne su drakonske. Bez obzira sta kaze srce, moramo biti razumni - nama
je cilj da od njih uzmemo sto vise love, a ne da mi njima punimo dzepove...

Maestro_1921
Kontakt:

ned jun 25, 2023 8:41 pm

LARSSON je napisao/la:
Maestro_1921 je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:
Mi kakve smo pogane sreće registrovali bi 3:0 za Minsk a onda ih izbacili iz europe :rofl:
Hahahahahaha baš :rofl1:

Sulevelicanstveni
Kontakt:

ned jun 25, 2023 8:42 pm

Ujko je napisao/la:
ned jun 25, 2023 8:26 pm
Ne moze covjek biti siguran, ali sumnjam da ce ih izbaciti sada, kada su vec izvuceni parovi,
imali su dovoljno vremena za to i ranije da su htjeli, ali, ocigledno je da je u pitanju malo visa
politika...Zato mi na Grbavici ( pod pretpostavkom da ce se igrati ) moramo biti vrlo pametni
sto se tice parola, zastava, skandiranja i bilo cega drugog sto ima politicke konotacije, UEFA
je tu rigorozna, a kazne su drakonske. Bez obzira sta kaze srce, moramo biti razumni - nama
je cilj da od njih uzmemo sto vise love, a ne da mi njima punimo dzepove...
Gledajuci ovu akciju i sve, cak bi volio da se igra utakmica radi atmosfere i osjecaja,ne ceka mi se drugo pretkolo.

SamoNapad
Kontakt:

ned jun 25, 2023 9:53 pm

Ne treba gledati u pravcu da ce njih suspendovati, nase je da igramo fudbal. Generalno igramo protiv ekipe koja nije nista specijalno. Nadam se da u klubu samo razmišljamo fudbalski da ne gubimo vrijeme u politikanstvu.

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon jun 26, 2023 12:05 am

I ja tako mislim, ne trebaju nama corona titule, niti prolasci u drugo pretkolo radi
suspenzije protivnika, posebno sto Dinamo nije uopste neki bauk, barem po onome
sto su danas pokazali, ako je bila regularna utakmica. Ima da ih nafilujemo k'o sarme
na Grbavici u jednom spektaklu kojeg cemo pamtiti decenijama. Kad jednom Arsenalu
hladno uvalimo dva komada, Liverpoolu bi mogli barem tri, a ovim bijelim rusima ne
gine petarda :kafa:

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 39 gostiju.

Prijava