imamo jednog Mulalica ,dosta za sad
imamo jednog Mulalica ,dosta za sad
Dobro vec se zna gdje ce zavrsiti karijeru.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑pet jun 23, 2023 8:52 amTako je. Zgrada Željeznica Turske, odmah na azijskoj strani kad se ide sa europske strane brodom.
Pogledajte "grbove" željeznica u Bugarskoj i Švedskoj, pa čak i ovdje ŽRS. Vidjećete nešto što dobro znate![]()
Krila željezničara simbol klase radničke!![]()
Pod MarjanomSulevelicanstveni je napisao/la: ↑pet jun 23, 2023 12:00 pmDobro vec se zna gdje ce zavrsiti karijeru.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑pet jun 23, 2023 8:52 amTako je. Zgrada Željeznica Turske, odmah na azijskoj strani kad se ide sa europske strane brodom.
Pogledajte "grbove" željeznica u Bugarskoj i Švedskoj, pa čak i ovdje ŽRS. Vidjećete nešto što dobro znate![]()
Valjao bi nam pravo al garant je preskup
Grbavica zivi bili pa vidjeli.kemo je napisao/la: ↑pet jun 23, 2023 12:48 pmPod MarjanomSulevelicanstveni je napisao/la: ↑pet jun 23, 2023 12:00 pmDobro vec se zna gdje ce zavrsiti karijeru.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑pet jun 23, 2023 8:52 am
Tako je. Zgrada Željeznica Turske, odmah na azijskoj strani kad se ide sa europske strane brodom.
Jaku ponudu su imali iz Austrije.Hare79 je napisao/la: ↑pet jun 23, 2023 2:36 pmMislim da ga nisu poveli na pripreme jer ga planiraju prodati, negdje sam procitao da ima ponuda za njega.
Bila je neka priča da će u Velež. Eh sad, ne znam da li će biti raskid ugovora, pa da ga možemo dovesti kao slobodnog. Vjerovatno sezonu na amaterski, jer bi morali konama plaćati naknadu. A da je dobar, dobar je.
Zavisi koliko visoko podignes kriterije. To sto nema vrhunskih, ne znaci da mi trebamo imati jednog od najgorih.ubaceni element je napisao/la: ↑pet jun 23, 2023 5:02 pmBekovi su problem citave lige, osim Corluke nemas kvalitetnog beka. Ovi ostali su svi u pet deka, s tim da su nasi i ispod tog nivoa.
Racunaj da je to zavrseno, ako ih ne izbace oni, izbacicemo ih mi...Ha, ja... Nece nam biti prvi put