Ovo ako je istina nabijem ga na *****Mulalic Edis je napisao/la: ↑pet jun 23, 2023 12:11 am
Pa covjek ti je objasnio fino. Sta ti nije jasno? Nadji nekog sto zna namaci pare ili uloziti svoje pare i ljudi ce se skloniti. Dodji ti, javi se.
Veliki posao je odradjen u posljednjem periodu.
Santos je ispricana prica. Hodzicu se ponudilo 4, pa 8 hiljada i na kraju je otisao za 10 milja eura u Tursku.
Nije trebao Bekric talasati, ali s obzirom da je Zeljo u evropi i da je to naucna fantastika s ulaganjima onda dodji da mu spomenik sazidas sa par forumskih strucnjaka i njemu i upravi kluba.
Dokaz da budzet ne pravi razliku, jeste tim s koseva. Ne pravi jos uvijek, iskljucivo radi nekvaliteta lige i svih ekipa i igraca. Istih igraca koji su uz menadzere, prevrtljiva roba. Mamic je to najbolje objasnio. Pa tako i kod nas kazu jedno pa odu kao muhe, a vrate se par godinica kasnije.kvalitet je napisao/la: ↑pet jun 23, 2023 12:31 amMa jok, daj jednoumlje, ignoriši bilo kakve argumente hvali sve i piši “javi se u klub”… iznad mene napisa čovjek da dugoročno bez para nema uspjeha. Eto još jednog pitanja za predsjednika - ima li plan da se značajno povećaju prihodi, da ga detaljno obrazloži, da kaže kojim firmama je, ako je, išao na noge da pita za sponzorstvo, ko je pristao, ko odbio…LARSSON je napisao/la: ↑čet jun 22, 2023 11:25 pmForumaši ne mogu otjerati nikoga i hvala Bogu da je tako. Ne vidim problem da neko napiše da uprava radi loše ako je to nečije mišljenje, ili da neko kaže da radi dobro, ili da neko misli da je Bekrić izgubio komas i da je slagao dosta stvari, namjerno ili nenamjerno.
Forum je da se iznese mišljenje, a ne u fazonu ako ti bolje znaš javi se u klub samo takve čekaju. Onda ne treba ni igru ni igrače komentarisati, jer ako mislite da možete bolje odigrati prijavite se na probu, svakako izgleda sve primamo.
Kroz godinu, dvije bez budžeta od bar 7 miliona nećemo biti uopće konkurentni, nadam se da to shvataju ljudi iz kluba. Zanosite se Evropom koja je više splet okolnosti, ponajviše što je pola lige igralo van svog stadiona, nego naše kvalitete. Ja sam se nadao da su svjesni toga i da ćemo se pojačati, za sada mrka kapa…
I baš Musemić 5 milja mjesečno jel neto i bruto.SanMan je napisao/la: ↑pet jun 23, 2023 12:05 amIl ja il ti ne živimo u ovoj Bosni i to od svoje plateZvaka72 je napisao/la: ↑čet jun 22, 2023 11:25 pmMožda i vrijede ali Željo ne bi imao velike koristi od istih, klasični plaćenici.SanMan je napisao/la: ↑čet jun 22, 2023 10:36 pm
Što hahaha, jol to Ordagić i ostali vrijede više od 5 HILJADA maraka za 4 utakmice u mjesecu, znaš li ti kolko je to (kolka ti je plata)
U redu neki bonusi za osvojeno nešto, ali ovo lupanje cifri da su im plate tolike u ovoj našoj ligi objesite mačku o rep. Pa kolko im je uplaćeno poreznoj i za pemziju - u cijeloj ligi nema ni jedan igrač da ima uplaćeno 2.000 milje KM mjeserčno za poreze. To rekla kazala zaboravite, vole i igrači i klubovi a pogotovo manageri lagati
Radije uložiti u nekog juniora na individualne treninge sa instruktorima profesionalcima a ne našim DiF-ovcima.
To je moje mišljenje. A što se tiče plata nisi u pravu Bagerista u ViK-u ima 1700 maraka. Ti stvarno misliš da Ziljkić igra za manje od 10 hiljada KM neto, a da ne govorim o Brazilcima ili Vrančiću.
Bolan zimus u Konjicu i igmanu u fabrici umalo pobuna jer Džahid dao Musemiću 100 hiljada za 6 mjeseci a radnici rade za milju.
Hoš da ti dovedem Musemića za 30.000 za šest mjeseci da ti bude lični trener
pusti laži, krađe i muljanja direktora državnih firmi, vlasnika klubova, političara......
Dovođenje Nermina im je najbolji potez do sada, bar ja tako mislim, možda griješim, ali napokon da imamo normalnog trenera nešto modernijih shvatanja.Dzezvar je napisao/la: ↑pet jun 23, 2023 7:21 amImati misljenje i iznositi isto nije nikakav problem i to niko nikome ne moze zabraniti.
Ali konstantno ovakvo pisanje bez sagledavanja realne situacije nije u redu.
Pisanje na forumu u jednom periodu imalo itekako veliki znacaj za buducnost kluba,ali tada se kritikovalo iskljucivo sa argumentima i dokazima.
Bekricu jedino zamjeram brzopletost pri izjavama,i to mozemo pripisati njegovom neiskustvu u novom poslu.
Morate shvatiti da su igraci i njihovi menadjeri jako kvarljiva roba te da sa njima nema nikakvih usmenih dogovora.Nadam se da je Samir to shvatio te da ce u buducnosti sve dogovore stavljati odmah na papir.Jedino tako moze zastiti interese kluba.
Imamo trenera koji je zasluzio da ima nase povjerenje i njemu trebamo pustiti da radi ono sto najbolje zna,a dokazao je da zna.
Mi ne znamo na cemu smo sa ekipom ker generalno nismo ni kompetentni da raspravljamo o tome,Nermin vjerovatno ima neku viziju u svojoj glavi i trebamo pustiti covjeka da radi.
Mi smo samo navijaci i umjesto da se izmedju ostalog ovdje prave planovi i varijante za europsko gostovanje,raspravlja se o stvarima na koje zaista u ovom trenutku nemamo ama bas nikakvog uticaja.
A sjetite se samo kakvih je akcija ovaj forum u proslosti napravio.
Tako je. Zgrada Željeznica Turske, odmah na azijskoj strani kad se ide sa europske strane brodom.
Evo jedno pitanje za tebe. Od kojih para se serviraju dugovi? Ako smo potpisali reprogame i vansudske nagodbe to neznaci da cemo tim ljudima /firmama platiti 'nekada' a gdje je tekuće poslovanje. Ako misliš da je to sve pokriveno zadnjom akcijom od 170 i nesto hiljada onda smo 'koperfildi'. Budžetska sredstava su namjenska i njih trosis na ono zasta si ih dobiokvalitet je napisao/la: ↑pet jun 23, 2023 8:49 amDovođenje Nermina im je najbolji potez do sada, bar ja tako mislim, možda griješim, ali napokon da imamo normalnog trenera nešto modernijih shvatanja.Dzezvar je napisao/la: ↑pet jun 23, 2023 7:21 amImati misljenje i iznositi isto nije nikakav problem i to niko nikome ne moze zabraniti.
Pisanje na forumu u jednom periodu imalo itekako veliki znacaj za buducnost kluba,ali tada se kritikovalo iskljucivo sa argumentima i dokazima.
Bekricu jedino zamjeram brzopletost pri izjavama,i to mozemo pripisati njegovom neiskustvu u novom poslu.
Morate shvatiti da su igraci i njihovi menadjeri jako kvarljiva roba te da sa njima nema nikakvih usmenih dogovora.Nadam se da je Samir to shvatio te da ce u buducnosti sve dogovore stavljati odmah na papir.Jedino tako moze zastiti interese kluba.
Imamo trenera koji je zasluzio da ima nase povjerenje i njemu trebamo pustiti da radi ono sto najbolje zna,a dokazao je da zna.
Mi ne znamo na cemu smo sa ekipom ker generalno nismo ni kompetentni da raspravljamo o tome,Nermin vjerovatno ima neku viziju u svojoj glavi i trebamo pustiti covjeka da radi.
Mi smo samo navijaci i umjesto da se izmedju ostalog ovdje prave planovi i varijante za europsko gostovanje,raspravlja se o stvarima na koje zaista u ovom trenutku nemamo ama bas nikakvog uticaja.
Evo ja više neću pisati ništa protiv Uprave, da me sutra ne biste stavljali u nekakve torove, samo molim da bilo ko, evo neću ja, realno sagleda situaciju u smislu poslovanja kluba, konkretno napiše koliki su bili prihodi i rashodi prošle godine, koliko od tog iznosa su budžetska sredstva, koliko akcije navijača (na računajući karte, to je redovan prihod) i u kolikom minusu bismo bili bez tih sredstava.
Jednostavno ne volim kad se neko uzdiže u visine bez realnog osnova. Ne kažem da je sve loše, bože sačuvaj, ali ima dosta grešaka, a inače u životu nikad neću zažmiriti na takve stvari.
Uostalom, čekamo najavljeno obraćanje predsjednika i priliku da postavljamo pitanja, imamo ih…
Ako ima i promil šanse da dođe odma bih ga doveo. Mlad igrac U21 a vec apsolutno solidan i na nivou nasih bekova
Vidi,nema niko pravo vise niooga svtstavati tamo ili ovamo.Nije nam sve bajno,imaju jako puno problema i to na dnevnoj osnovi minimalno jedan koji iznenada iskrsne.kvalitet je napisao/la: ↑pet jun 23, 2023 8:49 amDovođenje Nermina im je najbolji potez do sada, bar ja tako mislim, možda griješim, ali napokon da imamo normalnog trenera nešto modernijih shvatanja.Dzezvar je napisao/la: ↑pet jun 23, 2023 7:21 amImati misljenje i iznositi isto nije nikakav problem i to niko nikome ne moze zabraniti.
Evo ja više neću pisati ništa protiv Uprave, da me sutra ne biste stavljali u nekakve torove, samo molim da bilo ko, evo neću ja, realno sagleda situaciju u smislu poslovanja kluba, konkretno napiše koliki su bili prihodi i rashodi prošle godine, koliko od tog iznosa su budžetska sredstva, koliko akcije navijača (na računajući karte, to je redovan prihod) i u kolikom minusu bismo bili bez tih sredstava.
Jednostavno ne volim kad se neko uzdiže u visine bez realnog osnova. Ne kažem da je sve loše, bože sačuvaj, ali ima dosta grešaka, a inače u životu nikad neću zažmiriti na takve stvari.
Uostalom, čekamo najavljeno obraćanje predsjednika i priliku da postavljamo pitanja, imamo ih…
Evo, hajde ti realno reci koliki su prihodi bili od navijača i od budžetskih sredstava prethodnih godina i zbog čega?kvalitet je napisao/la: ↑pet jun 23, 2023 8:49 amDovođenje Nermina im je najbolji potez do sada, bar ja tako mislim, možda griješim, ali napokon da imamo normalnog trenera nešto modernijih shvatanja.Dzezvar je napisao/la: ↑pet jun 23, 2023 7:21 amImati misljenje i iznositi isto nije nikakav problem i to niko nikome ne moze zabraniti.