Pa sta rade nek malo misle i na taj segment , uvjerljivo najvise love zarade od navijaca , nek i oni namaknu sta da budemo konkurentni .Sheldon je napisao/la: ↑čet jun 22, 2023 7:17 pmPrije nego sto se popljuje Bekric za dovodjenje igraca ili zbog toga sto neki odlaze, sjetite se da smo tek 8. ili 9. klub u ligi po platama. Iznad nas su komsije, borac, zrinjski, siroki, velez, igman, tuzla, a evo izgleda i sloboda ce uskoro postati.
Ako prođemo Dinamo, za nas navijače iz Sarajeva trenutno vjrv najbolja opcija u tim datumima Sarajevo-Abu Dhabi-Baku 616 KM povratna sa wizzom
Pa on i nije u Tuzli, već neko vrijeme, to je sinu dao, on je predsjednik Tuzle City. Mislim da je Azmir počasni predsjednik.fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet jun 22, 2023 7:36 pmKako kamiondzija moze biti u isto vrijeme na celu 2 kluba ??? Ili to znaci ako preuzme Slobodanku da ce Sity bataliti
Tacno tako. Doovodimo nekakve Bibere, Rustemovice i slicnekvalitet je napisao/la: ↑čet jun 22, 2023 7:40 pmNesposobna Uprava koja ne zna u najpopularniji klub u državi donijeti ozbiljan novac, sve vrijedno spomena je ili od vlasti ili od navijača, najbolji igrači odlaze za 0 KM, zadovoljili smo se samo domaćinskim poslovanjem, zato i nema pojačanja, zato se i povezujemo s ovakvim igračima… ja sam se pomirio s tim, ali ne pada mi na moju lijepu pamet da im dajem bezrezervnu podršku.
Hahaha milja povratna karta pa ti vidi.ono.na je napisao/la: ↑čet jun 22, 2023 6:35 pmPo mojoj procjeni sve se moze zavrsiti sa letom, smjestajem i sitnicama za 22k €Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑čet jun 22, 2023 6:30 pmI smještaj je puno puno jeftiniji u Azerbejdzanu nego u Izraelu
Jarane poslije evrope ako ima ponuda prodati za ovaj iznos odmah jer za godinu ode džaba a nekog klinca opet da se uči sa Cocom i Acom.
To ja cijelo vrijeme i pišem Ovčina u Mostaru imao 19 hiljada KM sa doprinosima ni Ordagić i Kuzmanović nisu jeftiniji puno jbg Sisoje da na ruke i odmah mu ostane love od doprinosa. Ali i to je mač sa dvije oštrice igrač i menadžer uzmu unaprijed lovu a kako će igrati e to je upitno. Pogotovo stariji igrači.cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑čet jun 22, 2023 8:10 pmOvćina je u Velezu imao 11.300 platu pa vi sad vidite jel možemo to da platimo
Ne možemo toliko, ali smiješno je da nudimo po 2,3 hiljade. Prije korone i nekako, ali sada su plate u svim sektorima strašno porasle, uključujući sport. Nemamo para, ok, ali neko je valjda kriv za to, neko valjda ne zna namaći pare. Pa mi čak i da nemamo dugova, opet bismo bili 4, 5. ili 6. u ligi po platama, pod pretpostavkom da te pare dajemo na igrače (govorim samo o našim parama, bez javnih sredstava i sredstava prikupljenih akcijama navijača). O čemu dalje da pričamo?cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑čet jun 22, 2023 8:10 pmOvćina je u Velezu imao 11.300 platu pa vi sad vidite jel možemo to da platimo
Kao clan posaljes skupstini zahtjev, predlozis model, udjes u upravljacke strukture i rijesis nam sve probleme kad je tako lako vodit Zelju.kvalitet je napisao/la: ↑čet jun 22, 2023 7:40 pmNesposobna Uprava koja ne zna u najpopularniji klub u državi donijeti ozbiljan novac, sve vrijedno spomena je ili od vlasti ili od navijača, najbolji igrači odlaze za 0 KM, zadovoljili smo se samo domaćinskim poslovanjem, zato i nema pojačanja, zato se i povezujemo s ovakvim igračima… ja sam se pomirio s tim, ali ne pada mi na moju lijepu pamet da im dajem bezrezervnu podršku.
Ma jeste imao, ali je svakako sad na zimu dogovorio sa nama za manje. Ne bi kod nas imao toliko, nije niko lud. Znam da sam vidio jednog navijača Veleža da se tad ibretio kako kod njih neće za tolike pare da igra a hoće u Želju za duplo manje.cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑čet jun 22, 2023 8:10 pmOvćina je u Velezu imao 11.300 platu pa vi sad vidite jel možemo to da platimo
On izgleda ode u Cesku. Ibro Rahimic mu sređuje angazmanMaestro_1921 je napisao/la: ↑čet jun 22, 2023 8:48 pmMa jeste imao, ali je svakako sad na zimu dogovorio sa nama za manje. Ne bi kod nas imao toliko, nije niko lud. Znam da sam vidio jednog navijača Veleža da se tad ibretio kako kod njih neće za tolike pare da igra a hoće u Želju za duplo manje.cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑čet jun 22, 2023 8:10 pmOvćina je u Velezu imao 11.300 platu pa vi sad vidite jel možemo to da platimo