Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Maestro_1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 22, 2023 7:31 pm

Al se Azmir već razmahao, dovodi Ordagića i Mehidića u Slobodu. Mora da je golema lova u igri, čim pristaju drugu ligu igrati. A mi Evropu igramo, završili treći u prvenstvu, najveći klub, najljepši i najposjećeniji stadion sa najboljim navijačima, i ne možemo takve igrače dovesti. Još jednom se pokazalo, samo money prijatelji moji, keš, lova, sve je u šoldima danas, biznis.

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet jun 22, 2023 7:32 pm

Vezano za ovo putovanje, mozda najjednostavnija varijanta : Sarajevo - Istanbul, Istanbul - Baku,
ukupno po osobi oko 370 americkih dolara. Let od Istanbula do Bakua traje 2 sata i 45 minuta...

Lakse nego autobusom do Niksica :D
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

fanaticZeljin
Kontakt:

čet jun 22, 2023 7:33 pm

Sheldon je napisao/la:
čet jun 22, 2023 7:17 pm
Prije nego sto se popljuje Bekric za dovodjenje igraca ili zbog toga sto neki odlaze, sjetite se da smo tek 8. ili 9. klub u ligi po platama. Iznad nas su komsije, borac, zrinjski, siroki, velez, igman, tuzla, a evo izgleda i sloboda ce uskoro postati.
Pa sta rade nek malo misle i na taj segment , uvjerljivo najvise love zarade od navijaca , nek i oni namaknu sta da budemo konkurentni .
Srcu draga, boja PLAVA !

Diverzant
Kontakt:

čet jun 22, 2023 7:34 pm

Ovi su precizni ko nedzad fazlija ali ako ima istine u ovome, sramota Bgm
slika
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

fanaticZeljin
Kontakt:

čet jun 22, 2023 7:36 pm

Kako kamiondzija moze biti u isto vrijeme na celu 2 kluba ??? Ili to znaci ako preuzme Slobodanku da ce Sity bataliti
Srcu draga, boja PLAVA !

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet jun 22, 2023 7:38 pm

Ujko je napisao/la:
čet jun 22, 2023 7:32 pm
Vezano za ovo putovanje, mozda najjednostavnija varijanta : Sarajevo - Istanbul, Istanbul - Baku,
ukupno po osobi oko 370 americkih dolara. Let od Istanbula do Bakua traje 2 sata i 45 minuta...

Lakse nego autobusom do Niksica :D
Ako prođemo Dinamo, za nas navijače iz Sarajeva trenutno vjrv najbolja opcija u tim datumima Sarajevo-Abu Dhabi-Baku 616 KM povratna sa wizzom :D
Turkishem neka idu igrači i viša klasa radnička :D
Da je prvo izbacit Dinamo (na bilo koji način :ganja: ), pa onda gledat može li se kako Baku uklopiti :pivo:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

kvalitet
Kontakt:

čet jun 22, 2023 7:40 pm

Nesposobna Uprava koja ne zna u najpopularniji klub u državi donijeti ozbiljan novac, sve vrijedno spomena je ili od vlasti ili od navijača, najbolji igrači odlaze za 0 KM, zadovoljili smo se samo domaćinskim poslovanjem, zato i nema pojačanja, zato se i povezujemo s ovakvim igračima… ja sam se pomirio s tim, ali ne pada mi na moju lijepu pamet da im dajem bezrezervnu podršku.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Maestro_1921
Kontakt:

čet jun 22, 2023 7:42 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
čet jun 22, 2023 7:36 pm
Kako kamiondzija moze biti u isto vrijeme na celu 2 kluba ??? Ili to znaci ako preuzme Slobodanku da ce Sity bataliti
Pa on i nije u Tuzli, već neko vrijeme, to je sinu dao, on je predsjednik Tuzle City. Mislim da je Azmir počasni predsjednik.

ANamelessGhoul
Kontakt:

čet jun 22, 2023 8:06 pm

kvalitet je napisao/la:
Nesposobna Uprava koja ne zna u najpopularniji klub u državi donijeti ozbiljan novac, sve vrijedno spomena je ili od vlasti ili od navijača, najbolji igrači odlaze za 0 KM, zadovoljili smo se samo domaćinskim poslovanjem, zato i nema pojačanja, zato se i povezujemo s ovakvim igračima… ja sam se pomirio s tim, ali ne pada mi na moju lijepu pamet da im dajem bezrezervnu podršku.
Tacno tako. Doovodimo nekakve Bibere, Rustemovice i slicne

cvrle_jedanesterac
Kontakt:

čet jun 22, 2023 8:10 pm

Ovćina je u Velezu imao 11.300 platu pa vi sad vidite jel možemo to da platimo

Zvaka72
Kontakt:

čet jun 22, 2023 8:11 pm

ono.na je napisao/la:
čet jun 22, 2023 6:35 pm
Eisenbahner1921 je napisao/la:
čet jun 22, 2023 6:30 pm
exbabilon je napisao/la:
čet jun 22, 2023 6:24 pm

Znaci ovo je racunica po kojoj nam se Azerbejdzan vise isplati od Izraela? Evo dva sata kontam sta smo dobili s ovim pomjeranjem.
I smještaj je puno puno jeftiniji u Azerbejdzanu nego u Izraelu
Po mojoj procjeni sve se moze zavrsiti sa letom, smjestajem i sitnicama za 22k €
Hahaha milja povratna karta pa ti vidi.
Plava porodica me ubi u pojam.

Zvaka72
Kontakt:

čet jun 22, 2023 8:19 pm

Diverzant je napisao/la:
čet jun 22, 2023 7:34 pm
Ovi su precizni ko nedzad fazlija ali ako ima istine u ovome, sramota Bgm
slika
Jarane poslije evrope ako ima ponuda prodati za ovaj iznos odmah jer za godinu ode džaba a nekog klinca opet da se uči sa Cocom i Acom.
Bolje da smo Santosa i Hodžića zimus prodali za 500 hiljada nego sto sada dzaba odose.
Menadzeri su smece a vjerovatno se momku i duguje para.

Diverzant
Kontakt:

čet jun 22, 2023 8:24 pm

Ma brate na današnjem vaktu kad se lupaju cifre kako ko stigne, ovaj momak vrijedi bar 250k eura.
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Maestro_1921
Kontakt:

čet jun 22, 2023 8:24 pm

Evo i Crvena Zvezda izgleda danas stigla na Zlatibor, u istom su hotelu sa našima. Treba pokušati dogovoriti neku prijateljsku. Oni se za Ligu Prvaka spremaju, malo da vidimo gdje smo, šta smo, možemo li meda. :D

Zvaka72
Kontakt:

čet jun 22, 2023 8:28 pm

cvrle_jedanesterac je napisao/la:
To ja cijelo vrijeme i pišem Ovčina u Mostaru imao 19 hiljada KM sa doprinosima ni Ordagić i Kuzmanović nisu jeftiniji puno jbg Sisoje da na ruke i odmah mu ostane love od doprinosa. Ali i to je mač sa dvije oštrice igrač i menadžer uzmu unaprijed lovu a kako će igrati e to je upitno. Pogotovo stariji igrači.
Mi plafon sa doprinosima možemo pojedinim dati do 8 hiljada a Drina Gasal i slični dvije milje neto.
Zato sam i ranije napisao da se konama Santos ne isplati jer su Ziljkića platili 200 hiljada plus plata koja nije ispod 20 hiljada bruto. Kone će Ziljkić izaći pola miliona ovu godinu to je ozbiljna cifra za naše uslove.
Da sam u pravu vidjet ćemo u martu iduće godine budžet će im biti minimalno 12 miliona, Borac će isto uložiti 10 ak jer i oni rade na ruke pa i slažu igrače jer vidiš da ih tuži ko god ih napusti.
Zrinje su ove godine imali oko 12 miliona 9 prikazanao a tri na crno garant.
I u Veležu je sad Kevelj muljator i on garant daje na ruke.
Mi sa 4 miliona i sa dugovima se moramo domaćinski ponašati jer im parirati u novcu nemožemo.
Zadnja izmjena: Zvaka72, dana/u čet jun 22, 2023 8:37 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Grbavica
Kontakt:

čet jun 22, 2023 8:33 pm

Ovcina 11 milja imo aj pljacke

Sve preko 5 hiljada maraka je puno za bilo kojeg igraca iz nase lige, osim bilbije jer je vec duze u mostaru a i trpa nemilice levat
Ko nas je kleo, nije dangubio.

kvalitet
Kontakt:

čet jun 22, 2023 8:38 pm

Ne možemo toliko, ali smiješno je da nudimo po 2,3 hiljade. Prije korone i nekako, ali sada su plate u svim sektorima strašno porasle, uključujući sport. Nemamo para, ok, ali neko je valjda kriv za to, neko valjda ne zna namaći pare. Pa mi čak i da nemamo dugova, opet bismo bili 4, 5. ili 6. u ligi po platama, pod pretpostavkom da te pare dajemo na igrače (govorim samo o našim parama, bez javnih sredstava i sredstava prikupljenih akcijama navijača). O čemu dalje da pričamo?

A te priče da je za nekog puno 5 hiljada dati okačite mačku o rep, jer ako mi nećemo, dat će neko drugi, pojačati se, a mi ćemo uzimati teške polovnjake…
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

cikazubo
Kontakt:

čet jun 22, 2023 8:45 pm

kvalitet je napisao/la:
Kao clan posaljes skupstini zahtjev, predlozis model, udjes u upravljacke strukture i rijesis nam sve probleme kad je tako lako vodit Zelju.
Gdje ste svi vi koji tako pisete kad je trebalo sastavit novu upravu, imenovat direktora, sekretara ?

Maestro_1921
Kontakt:

čet jun 22, 2023 8:48 pm

Ma jeste imao, ali je svakako sad na zimu dogovorio sa nama za manje. Ne bi kod nas imao toliko, nije niko lud. Znam da sam vidio jednog navijača Veleža da se tad ibretio kako kod njih neće za tolike pare da igra a hoće u Želju za duplo manje.

cvrle_jedanesterac
Kontakt:

čet jun 22, 2023 8:53 pm

Maestro_1921 je napisao/la:
čet jun 22, 2023 8:48 pm
Ma jeste imao, ali je svakako sad na zimu dogovorio sa nama za manje. Ne bi kod nas imao toliko, nije niko lud. Znam da sam vidio jednog navijača Veleža da se tad ibretio kako kod njih neće za tolike pare da igra a hoće u Želju za duplo manje.
On izgleda ode u Cesku. Ibro Rahimic mu sređuje angazman

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 48 gostiju.

Prijava