Cuj Hajdarevic dobar tehnicar, uz duzno postovanje nisam gledao slabijeg igraca sa loptom od njega.Hare79 je napisao/la: ↑uto jun 20, 2023 5:17 pmInace, sa ovim dizelaskim veznim redom nemamo se pravo nadati nekim ekstra rezultatima, naprotiv. Treba tu dovesti dva mlada motiricna box to box igraca. Kad pomislim na stilica, mekica, rustemovica i hajdarevica u vezi bude mi muka. Svi su oni dobri tehnicari al trka im je slaba, iskreno ne nadam se prolazu protiv Dinama ako se ne ubrza vezni red.
Pa jbt da izađu i kažu, teška je situacija, uzet ćemo našeg juniora i gurati ga, istrpiti, da ga prodamo u budućnosti i zaradimo. Mislim da im niko riječi ne bi rekao. Ovako ti dovode igrače koji su u davljenicima na klupi sjedili i nisu igrali skoro nikako i predstavljaju kao pojačanja. Pa koga ba vi više zajebavate.. Znamo da je teška situacija, ako ne možeš dovesti nekog top igrača, slobodno guraj djecu našu, nemoj mi grijače klupa iz fenjeraša dovodit.
Pa bilo bi lijepo da jeste, ali sumnjam.. Ovako zauzeo mjesto našem igraču i u busu i u ekipi i smještaju na Zlatiboru. Križevac i Kobašević koji već godinu dana u kontinuitetu treniraju s prvom ekipom izgube mjesto, a na pripreme se vode neki Bilali i Biberi. Baš me interesuje šta to ovoj našoj djeci prolazi kroz glavu kad ih ovako popišaju. Kobašević je u prvi tim došao kao kapiten juniora, u svakom klubu to nešto znači, osim kod nas očigledno. I onda sad da uleti pitarska akademija i pokupi ih, ja ne bih imao obraza bilo šta reći toj djeci.
Jesi ti juce poceo pratit nas klub i nasu ligu? Prelazni rok nije ni poceo veselo, a klubovi koji nemaju para (= Zeljo) igrace dovode do zadnjeg dana prelaznog roka.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑uto jun 20, 2023 5:31 pmPrelatni rok veliko razocarenje
Bekric ne zna gdje udara stvarno
Ovo su daleko najgluplji komentari koji se mogu procitati
Oteli ga od alipasinaca
LogicnoEisenbahner1921 je napisao/la: ↑uto jun 20, 2023 3:10 pmDinamo Minsk. Gavrane jel ti ovo druga utakmica protiv ovog protivnika![]()
Lego bi i jogurtCedva je napisao/la: ↑uto jun 20, 2023 1:17 pmPočeo sam se kurčiti, vidiš da je ljestvica otišla na 6 KM. Zamisli šta bi se moglo sa 7 kera uraditi?gavran je napisao/la: ↑uto jun 20, 2023 12:01 pmopa luksuznika ulozio bi 6 maraka,duplo vise od edisaCedva je napisao/la: ↑uto jun 20, 2023 11:58 amStekao sam osjećaj da raja uopšte nije svjesna u kakvoj smo situaciji. Brate malo vratite film i pogledajte šta smo sve prošli kroz ovu godinu-dvije,pa i dalje. Ljudi ba,bili smo na ivici propasti. Moje mišljenje je da nismo slabiji. Poštujem mišljenje za Santosa,brzina,folovi golovi,ali 1/1 je ubistvo za nas navijače,ali hajd. Jesul' mu ispunili sve uvjete? Šta sad? Da se naguzimo svi i da kažemo hajde? Za Hodžu mi je žao,ali svi mi znamo da je momak u najboljim godinama i ide gdje mu je bolje plaćeno,bolji uslovi,liga (užasan bi bio potez da ode u Zrinju ili neki od klubova u našoj ligi,to jedino). Znaš kakvi smo mi, da nam je da pokupimo sve najbolje igrače lige, da izbacimo iz naše škole kapitalce, a da uložimo 6 maraka u sve. E neće moći! Nismo u takvoj situaciji, sad su druga vremena, i ko nije svjestan toga, slobodno neka otprati Želju i neka se ne sikira.![]()