pon jun 05, 2023 2:30 pm
Zeljo je velik, veci i najveci! Koliko puta sam se ujeo za jezik, rekavsi da necu na Grbavici vise klicati, tim strancima koji se jeftino prodaju navijacima, medjutim, ponese me atmosfera, pa i ja podrzim ostale na tribini. Od sad,.pa nadalje, i ubuduce, samo cu nasoj djeci klicati i to onoj koja to zasluze! Boliqurcima ne i ne! Znao je Senad s tskvima, a i mogao je, jer je Klub bio mnogo jaci nego sto je sad, pa to ovi menadzercici pokusavaju iskoristiti i zloupotrijebiti. E nece moci! Taman je za lavora! Oni vole takve! Nek dobro Bekrija provjeri, ako je Ovcini ovaj menager, daleko mu kuca bila! Idemo dalje, bez svakog se moze! Ni prvi ni posljednji koji je to uradio! Bitno je Klub zastiti, prevedi prepisati ono kako je Senad radio uz jak advokatski tim i nema zime. Zeljo je jaci od svih nedaca! Historija tako govori. Naravno da je ovaj brazilac upoznat sa svime i da je pristao na to, kako bi se lakse prodao. Vidite kako drugi oci imaju, ne da niko 200 milja za naknadu, plus ugovor, platu, procenat menageru, ma ode to na sasvim solidnu cifru sa kojom nece niko da rizikuje, a dolazi iz ove nizerazredne lige! Idemo dalje, idemo jako!
Zadnja izmjena:
tm87alem, dana/u pon jun 05, 2023 2:35 pm, ukupno mijenjano 1 put.