Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Grbavica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 02, 2023 3:52 pm

milanribar je napisao/la:Sve smeta ko kakve trebice u ciklusu. Blago vama...
Bas vala
Ko nas je kleo, nije dangubio.

fanaticZeljin
Kontakt:

pet jun 02, 2023 3:58 pm

Znaci dadnes mu sve , promovises ga, i jbeni menadžeri sjeb sve
Srcu draga, boja PLAVA !

Zdule
Kontakt:

pet jun 02, 2023 3:59 pm

Uskoro se predaje dokumentacija za sektor za gostujuće navijače.
25k mjesecno odrzavanje dva terena.
Nećemo predavati za zamjenu terena, nepotrebno reće predsjednik.
Zadnja izmjena: Zdule, dana/u pet jun 02, 2023 4:03 pm, ukupno mijenjano 1 put.

salle86
Kontakt:

pet jun 02, 2023 4:03 pm

Amare zoru ne dočekao. Amin
Mayku im yebem, djubrad ništa nisu plaćali haman, ostali dužni Bogu i narodu.
I ko god ih spomene, ma bilo kako...ne da ih hvali već bilo kako, treba permanentno ban
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

fanaticZeljin
Kontakt:

pet jun 02, 2023 4:05 pm

Nadam se da ce napokon imenom i prezimenom reci ko je nas najveći grobar i ko nam javise podmice nogu
Srcu draga, boja PLAVA !

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jun 02, 2023 4:06 pm

Predsjednik vise ne jebe zivu silu, i vise ne bira toliko rijeci koji koristi sto znaci da smo fakat stali na noge. Uvijek sam vjerovao u ovog covjeka, vidi se da ima muda i kapa dole.
Željezničar ante portas !

salle86
Kontakt:

pet jun 02, 2023 4:09 pm

Ja bih volio fakat da ima neki advokat, bilo ko te struke da može ovo pojasniti. Da li je moguće krivično goniti nekoga ko je lupam bio na čelu kluba tad, a klub nije isplaćivao ništa ostajao svima dužan, a taj isti sebi i svojoj ekipi isplaćivao plate. Eto ako ništa makar ga za to tužiti, što je imao prioritete plaćanja, da ga pokuša natjerati da te pare vrati kroz tužbu.
Ovo znači da je svjesno i sa namjerom radio protiv kluba u ovom slučaju protiv udruženja građana.
Kad mogu evo padati bivši načelnici zbog sličnih stvari, ne vidim kako ne bi i ovde to mogao biti slučaj.
Čak mislim da ću se i nakaniti posjetiti kakvu advokatsku kancelariju da to ispitam
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Mulalic Edis
Kontakt:

pet jun 02, 2023 4:13 pm

salle86 je napisao/la:
Ja bih volio fakat da ima neki advokat, bilo ko te struke da može ovo pojasniti. Da li je moguće krivično goniti nekoga ko je lupam bio na čelu kluba tad, a klub nije isplaćivao ništa ostajao svima dužan, a taj isti sebi i svojoj ekipi isplaćivao plate. Eto ako ništa makar ga za to tužiti, što je imao prioritete plaćanja, da ga pokuša natjerati da te pare vrati kroz tužbu.
Ovo znači da je svjesno i sa namjerom radio protiv kluba u ovom slučaju protiv udruženja građana.
Kad mogu evo padati bivši načelnici zbog sličnih stvari, ne vidim kako ne bi i ovde to mogao biti slučaj.
Čak mislim da ću se i nakaniti posjetiti kakvu advokatsku kancelariju da to ispitam
Ne moze se nista uraditi. Nigdje nema njegov potpis, niti bilo sta drugo. Mislim na Amara.
A ne znam kako je sa predsjednicima bilo, svakako su pijuni bili.
Zadnja izmjena: Mulalic Edis, dana/u pet jun 02, 2023 4:13 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Grande Miske 💪

kvalitet
Kontakt:

pet jun 02, 2023 4:13 pm

salle86 je napisao/la:
Naravno, nesavjesno poslovanje u najmanju ruku
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

salle86
Kontakt:

pet jun 02, 2023 4:18 pm

Ne govorim o Amaru, naravno da se ne može on za to goniti. Ipak je on mozak, neće svoj potpis staviti. Ali ima ko je stavljao. Te šupke pritisnuti, makar ne imali ni 5% krivice za ukupno sranje koje je napravljeno, treba ih povaliti jer su bili dio ekipe
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jun 02, 2023 4:19 pm

salle86 je napisao/la:
Ne govorim o Amaru, naravno da se ne može on za to goniti. Ipak je on mozak, neće svoj potpis staviti. Ali ima ko je stavljao. Te šupke pritisnuti, makar ne imali ni 5% krivice za ukupno sranje koje je napravljeno, treba ih povaliti jer su bili dio ekipe
Moze svako odgovarat za nesavjesno poslovanje. Zato je i rekao da tim advokata sprema tuzbe prema licima.
Željezničar ante portas !

fcz
Kontakt:

pet jun 02, 2023 4:21 pm

AsharaK je napisao/la:
pet jun 02, 2023 4:06 pm
Predsjednik vise ne jebe zivu silu, i vise ne bira toliko rijeci koji koristi sto znaci da smo fakat stali na noge. Uvijek sam vjerovao u ovog covjeka, vidi se da ima muda i kapa dole.
Vrlo otresit i iskren nastup, i meni djeluje kao da ima podlogu za to sto prica.

Nadam se da ce nam diplomatija biti sve manje nuzna i da ce kad, ako Bog da, skinemo rukavice krenuti nokautiranje odredjenih njuski.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Zdule
Kontakt:

pet jun 02, 2023 4:25 pm

Bit će stranaca :zeljeznicar1:

plavi kanarinac
Kontakt:

pet jun 02, 2023 4:27 pm

A dosta vas se smijalo kad je ovo pisao ovdje forumas glas razuma:

"Bilo je i ucjena, ali doće dan kada ćemo sve objaviti. Dali su ideju da napravimo bijeli zid i da napišemo crnim slovima te ljude. Advokate smo angažovali, sve će se brzo objelodaniti, jer ovi ljudi koji dolaze na stadion to zaslužuju, te svi naši članovi."
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

BHDragons
Kontakt:

pet jun 02, 2023 4:33 pm

plavi kanarinac je napisao/la:
pet jun 02, 2023 4:27 pm
A dosta vas se smijalo kad je ovo pisao ovdje forumas glas razuma:

"Bilo je i ucjena, ali doće dan kada ćemo sve objaviti. Dali su ideju da napravimo bijeli zid i da napišemo crnim slovima te ljude. Advokate smo angažovali, sve će se brzo objelodaniti, jer ovi ljudi koji dolaze na stadion to zaslužuju, te svi naši članovi."
Pojedini drhte, bravo Edise!
Odlična pressica, idemo dalje zajedno.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

kvalitet
Kontakt:

pet jun 02, 2023 4:55 pm

Ne znam, iskreno, nije mi baš ohrabrujuća cijela ova presica, iako smo očito puno stabilniji nego prije godinu. Projekte neke (gostujući sektor, biletarnica) nismo mogli završiti zbog bitnijih stvari, za teren tvrditi da je odličan i nekako taj problem minimizirati mi je bezveze, ispali smo naivni za Santosa i Hodžića, i dalje, što mi je donekle jasno, nismo u mogućnosti imenom i prezimenom prozivati, krivične prijave su i dalje samo u najavi, nemamo jasne ciljeve za narednu sezonu, iako je napokon rečeno da su naredne dvije, tri godine su stabilizacijske, odjednom smo očito odustali od strateškog partnera zbog zakonskih rješenja, iako je bilo najavljeno da će biti novi poziv, za južnu tribinu će se tek predati za urbanističku dozvolu (cijena eto oko 4,5 miliona, što nije puno), eto ukratko…

Ono o čemu sam i pisao neki dan. Ne treba letjeti, očekivati veliki napredak, iskorak, jer i dalje vodimo bitke izvan terena da dođemo na zelenu granu.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

salle86
Kontakt:

pet jun 02, 2023 4:58 pm

AsharaK je napisao/la:
pet jun 02, 2023 4:19 pm
salle86 je napisao/la:
Moze svako odgovarat za nesavjesno poslovanje. Zato je i rekao da tim advokata sprema tuzbe prema licima.
Može u teoriji, mene zanima kako to ide u praksi, pogotovo u BH praksi gdje se sve razuvče do unedogled.
Ali da je vakat da se konačno počne uzvraćati udarac...davno je bilo
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

MATORI
Kontakt:

pet jun 02, 2023 5:02 pm

Leon_Professional je napisao/la:
pet jun 02, 2023 2:37 pm
Dzezvar je napisao/la:
pet jun 02, 2023 2:24 pm
cipiripi je napisao/la:
pet jun 02, 2023 2:23 pm
Najsretniji bi bio kada bi gospodin Kovacevic danas iznio okvirnu cifru za izradnju juga.

Uvjeren sam da bismo mi navijaci NAS dio od nekih 30 % skupili za maksimalno 2 mjeseca.

Onda bismo mogli izvrsiti pritisak na sve ostale nivoe vlasti Kanton, Federaciju Savez i da onda u decembru krenemo sa izgradnjom.
A da mi prvo poplacamo ovo sto imamo pa onda da krenemo sa gradnjom.
Šta je s onom odgodom o porezu.
Bilo je priče da do kraja juna moramo platiti to.

Kakav jug, ne možemo da platimo 600k poreza a da se upuštamo u investiciju par miliona.
Pratio sa tvoje postove Leone u zadnje vrijeme!
Bas si "natakaren" tj negativan sta god se iz kluba objavi.
A nisi do skoro bio takav?
:kafa:
U cemu je problem...pare za porez nemamo - trazit cemo nacin da nam pomognu oko otplate reprograma ili sta vec, evo kazu da ce oko toga biti brzo dobrih vijesti.
Ili ne razumijes ili se pravis da ne razumijes, ne upustamo se mi bolan ni u kakvu investiciju - mi smo sirotinja.
Nemamo naravno pare ni za tribinu - vlasti obecale dati para da se to pocne raditi.
Ako dadnu - radit ce se a ako ne dadnu jbg popljuvat cemo ih zbog laganja.
Prosto ko pasulj.
...
Zadnjih dana me vise forumasa podsjecaju na onu parolu..."Kakav osvojen kup - mazete nam oci".
Ljudi polako!
Zadnja izmjena: MATORI, dana/u pet jun 02, 2023 5:03 pm, ukupno mijenjano 1 put.

dzulijano_pike
Kontakt:

pet jun 02, 2023 5:02 pm

Trebamo stati iza ovakvih ljudi i biti im podrška sve dok ovako rade. Bravo :palacgore:
"Željo je jednostavno dio našeg karaktera" - Mladen Vojičić Tifa

plavi kanarinac
Kontakt:

pet jun 02, 2023 5:12 pm

I kako sada samo ka 2 osobe se duguju plate, a neki dan ovdje pisano po 6-8-10 plata ka više igrača se duguje...?
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], jimmy, Majestic-12 [Bot] i 20 gostiju.

Prijava