Bas valamilanribar je napisao/la:Sve smeta ko kakve trebice u ciklusu. Blago vama...
Bas valamilanribar je napisao/la:Sve smeta ko kakve trebice u ciklusu. Blago vama...
Ne moze se nista uraditi. Nigdje nema njegov potpis, niti bilo sta drugo. Mislim na Amara.salle86 je napisao/la: ↑pet jun 02, 2023 4:09 pmJa bih volio fakat da ima neki advokat, bilo ko te struke da može ovo pojasniti. Da li je moguće krivično goniti nekoga ko je lupam bio na čelu kluba tad, a klub nije isplaćivao ništa ostajao svima dužan, a taj isti sebi i svojoj ekipi isplaćivao plate. Eto ako ništa makar ga za to tužiti, što je imao prioritete plaćanja, da ga pokuša natjerati da te pare vrati kroz tužbu.
Ovo znači da je svjesno i sa namjerom radio protiv kluba u ovom slučaju protiv udruženja građana.
Kad mogu evo padati bivši načelnici zbog sličnih stvari, ne vidim kako ne bi i ovde to mogao biti slučaj.
Čak mislim da ću se i nakaniti posjetiti kakvu advokatsku kancelariju da to ispitam
Naravno, nesavjesno poslovanje u najmanju rukusalle86 je napisao/la: ↑pet jun 02, 2023 4:09 pmJa bih volio fakat da ima neki advokat, bilo ko te struke da može ovo pojasniti. Da li je moguće krivično goniti nekoga ko je lupam bio na čelu kluba tad, a klub nije isplaćivao ništa ostajao svima dužan, a taj isti sebi i svojoj ekipi isplaćivao plate. Eto ako ništa makar ga za to tužiti, što je imao prioritete plaćanja, da ga pokuša natjerati da te pare vrati kroz tužbu.
Ovo znači da je svjesno i sa namjerom radio protiv kluba u ovom slučaju protiv udruženja građana.
Kad mogu evo padati bivši načelnici zbog sličnih stvari, ne vidim kako ne bi i ovde to mogao biti slučaj.
Čak mislim da ću se i nakaniti posjetiti kakvu advokatsku kancelariju da to ispitam
Moze svako odgovarat za nesavjesno poslovanje. Zato je i rekao da tim advokata sprema tuzbe prema licima.salle86 je napisao/la: ↑pet jun 02, 2023 4:18 pmNe govorim o Amaru, naravno da se ne može on za to goniti. Ipak je on mozak, neće svoj potpis staviti. Ali ima ko je stavljao. Te šupke pritisnuti, makar ne imali ni 5% krivice za ukupno sranje koje je napravljeno, treba ih povaliti jer su bili dio ekipe
Vrlo otresit i iskren nastup, i meni djeluje kao da ima podlogu za to sto prica.
Pojedini drhte, bravo Edise!plavi kanarinac je napisao/la: ↑pet jun 02, 2023 4:27 pmA dosta vas se smijalo kad je ovo pisao ovdje forumas glas razuma:
"Bilo je i ucjena, ali doće dan kada ćemo sve objaviti. Dali su ideju da napravimo bijeli zid i da napišemo crnim slovima te ljude. Advokate smo angažovali, sve će se brzo objelodaniti, jer ovi ljudi koji dolaze na stadion to zaslužuju, te svi naši članovi."
Može u teoriji, mene zanima kako to ide u praksi, pogotovo u BH praksi gdje se sve razuvče do unedogled.AsharaK je napisao/la: ↑pet jun 02, 2023 4:19 pmMoze svako odgovarat za nesavjesno poslovanje. Zato je i rekao da tim advokata sprema tuzbe prema licima.salle86 je napisao/la: ↑pet jun 02, 2023 4:18 pmNe govorim o Amaru, naravno da se ne može on za to goniti. Ipak je on mozak, neće svoj potpis staviti. Ali ima ko je stavljao. Te šupke pritisnuti, makar ne imali ni 5% krivice za ukupno sranje koje je napravljeno, treba ih povaliti jer su bili dio ekipe
Pratio sa tvoje postove Leone u zadnje vrijeme!Leon_Professional je napisao/la: ↑pet jun 02, 2023 2:37 pmŠta je s onom odgodom o porezu.Dzezvar je napisao/la: ↑pet jun 02, 2023 2:24 pmA da mi prvo poplacamo ovo sto imamo pa onda da krenemo sa gradnjom.cipiripi je napisao/la: ↑pet jun 02, 2023 2:23 pmNajsretniji bi bio kada bi gospodin Kovacevic danas iznio okvirnu cifru za izradnju juga.
Uvjeren sam da bismo mi navijaci NAS dio od nekih 30 % skupili za maksimalno 2 mjeseca.
Onda bismo mogli izvrsiti pritisak na sve ostale nivoe vlasti Kanton, Federaciju Savez i da onda u decembru krenemo sa izgradnjom.
Bilo je priče da do kraja juna moramo platiti to.
Kakav jug, ne možemo da platimo 600k poreza a da se upuštamo u investiciju par miliona.