Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Eric Cantona
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 22, 2023 10:36 am

Opet mi i Borac najgledaniji:

Posjeta u 32. kolu m:tel Premijer lige BiH prema zvaničnim podacima:

Igman - Tuzla City
Stadion: Gradski stadion.
Gledalaca: 1.500

Zrinjski - Leotar
Stadion: Bare.
Gledalaca: 2.000.

Široki Brijeg - Sloga
Stadion: Pecara.
Gledalaca: 1.000.
Borac - Sloboda
Stadion: Gradski stadion.
Gledalaca: 10.000.
Željezničar - Posušje
Stadion: Grbavica.
Gledalaca: 11.000.

Velež - Sarajevo
Stadion: Rođeni.
Gledalaca: 3.500.

Mulalic Edis
Kontakt:

pon maj 22, 2023 10:40 am

thierryhenry21 je napisao/la:
pon maj 22, 2023 5:54 am
Dzezvar je napisao/la:
pon maj 22, 2023 5:42 am
Moze li nam neko ko malo to studioznije prati naci utakmice ove sezone gdje au nas sudije ostetitile.
Protiv Zrinjskog na Grbavici kad smo izgubili čini mi se 1-0 penal nije sviran pri rezultatu 0-0 i generalno je loše suđenje bilo
Derbi u Zenici - čist gol poništen Cocaliću
U Banja Luci dva puta
Protiv Slobode u Banovićima

Pogurani smo protiv Veleža i Posušja
Možda je bilo još, ali se ne sjećam
Trebinje oba puta, pogotovo prvi put, sramotno sudjenje. Jednom smo se provukli, drugi put nismo.
Leotar kuci prvo kolo, Gigovic sudio kao da su oni domacini.
Borac u Bosanskom Novom , Kazlagic zakljucao tekmu.
Tako je, Sloboda u Banovicima gol iz ofsajda.
Kuci protiv Borca isto cirkus.
Generalno , zadnje dvije poguranac, prije toga 7,8 ili malo ili pofino otimanje protiv nas s ocitom namjerom.
Grande Miske 💪

neroazzuro
Kontakt:

pon maj 22, 2023 11:03 am

Čekaj, znači ako Široki ne dobije 3 i više razlike u Trebinju nama će u Tz biti dovoljan i bod za 4. mjesto?

igla
Kontakt:

pon maj 22, 2023 11:10 am

A ovo se treba savez očitovati, ovo je smiješno.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon maj 22, 2023 11:13 am

Iako se pojavljuje određena nedoumica oko svega, ono što je jasno je da će se primijeniti ono što piše u propozicijama takmičenja, a onda je tu sve jasno. Gol u gostima ne donosi nikakvu prednost, te će konačan poredak biti određen po ostvarenim rezultatima u posljednjem kolu. U slučaju jednakog broja bodova, a zbog istog međusobnog omjera, uspješniji će biti klub koji ima bolju gol razliku. Nakon gol razlike, kriteriji su veći broj postignutih pogodaka, a ako bi i to bilo isto, u konačnici bi fair-play lista određivala konačan plasman.
Željezničar ante portas !

kvalitet
Kontakt:

pon maj 22, 2023 11:15 am

igla je napisao/la:
Nema se šta očitovati kad jasno piše u pravilima i propozicijama. Gledat će se gol razlika. Bitno je uzeti barem bod i da ŠB ne pobijedi više od 2:0.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon maj 22, 2023 11:19 am

Je li se meni cini ili je juce bila veca posjeta nego na derbiju protiv pitara.

Moze li neko naci podatak koliko je bilo gledalaca na Grbavici na derbiju, nama je vise raje privukla utakmica protiv Posušja nego derbi
Alea iacta est!

Dzezvar
Kontakt:

pon maj 22, 2023 11:27 am

neroazzuro je napisao/la:
Čekaj, znači ako Široki ne dobije 3 i više razlike u Trebinju nama će u Tz biti dovoljan i bod za 4. mjesto?
Da
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Dr. Adzem
Kontakt:

pon maj 22, 2023 11:32 am

On je ratnik, a ne svileni akademac!
Tuce hvala ti!
Cuva Bog Zelju svog!

Lopta
Kontakt:

pon maj 22, 2023 11:41 am

neroazzuro je napisao/la:
U slucaju 1 1 rezultata u tuzli i sa 0 3 sirokog smo cetvrti

igla
Kontakt:

pon maj 22, 2023 11:50 am

kvalitet je napisao/la:
pon maj 22, 2023 11:15 am
igla je napisao/la:
Nema se šta očitovati kad jasno piše u pravilima i propozicijama. Gledat će se gol razlika. Bitno je uzeti barem bod i da ŠB ne pobijedi više od 2:0.
I ja bih volio da je tako, ali evo i na forumu ima različitih mišljenja.

blueboy
Kontakt:

pon maj 22, 2023 11:50 am

Leon_Professional je napisao/la:
pon maj 22, 2023 7:25 am
MiroslavKruzik je napisao/la:
ned maj 21, 2023 11:29 pm
Koliko mi je drago zbog Amoaha, danas u dvije situacije Krpic i Santos mu nisu dali zicer lopte kada su izlazili na golmana. U obje situacije Amoah je trazio loptu i očekivalo se da će mu dodati, ali bilo su škrti i Krpic i Santos. Drago mi je da je našeg Ahmu nagradilo za sav trud koji ostavlja na terenu. Na ljeto obavezno podebljati i produziti ugovor sa Amoahom, da nam se ne desi situacija oko ugovora kao sa Santosom i Hodzicem.

Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Ma Amoah je pravi igrac. Covjek se ne muci ni da centrira, ni da opuca, ni da trci i probije. To je igrac. Spreman i jak da iznese duele, da poslije probijanja ima snagu ubaciti loptu dovoljno dobro da ne zavrsi na prvoj stativi.

Po meni je Amoah bolji igrac od Santosa. Santos je takticki slabiji, a i zavrsnica mu fali.
Mada ovakvi kao Santos su "atraktivniji".

Amoi treba na vrijeme produziti ugovor, ne dovoditi se u situaciju kao sa Santosom i Arminom.
Od kako su došli obojica ja sam govorio da je Amoaha kompletniji igrač, to su mi potvrdila dva druga iz Prijedora koji su ih gledali dole kad su igrali. Santos je brži, zna se uvaliti, izboriti faul, žuti, crveni, penal...ali završnica mu je nikakva. Amoaha je snalažljiviji, dobro se postavlja, često je na pravom mjestu na odbijene lopte, uostalom mislim da nam je najbolji strijelac. Vidi se da baš uživa u Želji, morao bi mu se produžiti ugovor na vrijeme.

damirfile
Kontakt:

pon maj 22, 2023 11:52 am

Ako ce vec biti nerijeseno nek bude 4-4 u tz.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon maj 22, 2023 11:55 am

I da, losa partija Jasarevica nije bila uopste do njega, nego do covjeka ispred njega. Sta je ono bilo ljudi dragi, pa Hodzic je svaki napad uvaljivao lika.
Željezničar ante portas !

blueboy
Kontakt:

pon maj 22, 2023 11:57 am

milanribar je napisao/la:
pon maj 22, 2023 8:28 am
Znam samo da je Bašić došao u jako nezgodnom trenutku i bio sam uvjeren da će loše završit. Međutim čovjek se nosi jako dobro s ovom situacijom.
Nešto što nisam viđao od trenera kod nas su promjene formacije, rotiranje većeg broja igrača, traženje novih pozicija igračima. Nekim rokadama je direktno donio bodove nama, kao što je bilo protiv Veleža, na derbiju i juče.
Haračića je vratio u igru i momak jako dobro odradi sa klupe svoj posao, Dženisa je napravio korisnijim, Armin Hodžič sinoć s klupe odigra jednu od najboljih partija ove polusezone, Jašarević djeluje puno bolje, Štiliću dozira minutažu na pravi način itd.
Volio bi vidjet makar jedan prelazni rok i pripreme da odradi sa ekipom pa da dobijemo pravu sliku.
Tako je. Pohvalno je što vrti neke ideje, mijenja formacije kad ne ide, pokušava, ne prepusti se pa ako igrači nešto naprave sami od sebe dobro i jest. Stvarno bi valjalo da se i njega i igrače nagradi izlaskom u Evropu, jer se ekipa stvarno borila cijelu sezonu za to. Nekad je išlo, nekad ne, ali ekipa je neizbalansirana po pozicijama pa je nekako samo po sebi uspjeh što smo sad u ovoj poziciji kolo prije kraja.

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

pon maj 22, 2023 11:58 am

Kažu iz Slobode da bi mi radije Borac pogurali nego njih. Jah, eto mi ćemo ispustiti to mjesto (toliko željeno), da bi oni opstali. Slo, slo, slobodo.
Fear of the Maniacs!

storm_raider
Kontakt:

pon maj 22, 2023 12:01 pm

Jasarevic je bio kriminalan i nazad, ima tu dosta i do Arine neodgovornosti, ali i bez toga je bio los.

Ono sto posebno raduje je sto stvaramo jako mnogo prilika. Santos je telefonirao gdje ce osutati, onakvo naslanjanje u lijevo prilikom suta se jos u kadetima izbija iz glave. Ne moze se porediti, ali gledao sam jednom intervju sa Inzagijem i bas je naglasio da ako se igrac nagne u lijevu stranu priliom suta, onda mora i osutati lijevo. Golman ce biti na krivoj nozi jer ocekuje da ce igrac osutati u dalji ugao. Neka iskoristi ovo ljeto i poradi na realizaciji ukoliko ostane kod nas, a to jos uvijek nije zavrseno.

Tuce, sretno, ali neke stvari iz proslosti nisu trebale. Koliko znam i sam si priznao to ljudima kojima si trebao. Bilo, proslo, dokazi se kao SD i hvala na lijepom kraju.

U Tuzli se pobiti kako god to zvucalo, oni ce nas docekati gore nego ikoga.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

blueboy
Kontakt:

pon maj 22, 2023 12:03 pm

AsharaK je napisao/la:
pon maj 22, 2023 11:55 am
I da, losa partija Jasarevica nije bila uopste do njega, nego do covjeka ispred njega. Sta je ono bilo ljudi dragi, pa Hodzic je svaki napad uvaljivao lika.
Jeste, ali je i on imao i nelogičnih kretnji i nelogičnih poteza. Centaršut svaki u blok, jednom Coca hoće da mu da loptu on krenuo naprijed ispred Are, baš su pogubljeni obojica bili, lijeva strana prvo poluvrijeme blago rečeno horor.

Qooler
Kontakt:

pon maj 22, 2023 12:26 pm

Ujko je napisao/la:
ned maj 21, 2023 7:09 pm
Uhhhh...Koje su ovo muke bile, osjecam se kao zena poslije porodjaja...Psihofizicki iscijedjen, smoren, umoran, a neizmjerno sretan. Joj, Zeljo, sta mi radis...

:baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja:
Svaka čast na tačnom opisu, koji ni sam nisam mogao da definišem. Možda se samo žene brže porode, mi bolove imali 7 dana, a porađali se 83 minute...bilo je ni tamo ni vamo. I još tamo oko 75-te minute, kontaš, da li ćeš se uopšte porodit ili će ti ga neko sastavit dok si na izvoli.

salle86
Kontakt:

pon maj 22, 2023 12:42 pm

Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], milanribar, Okolele i 52 gosta.

Prijava