Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

blueboy
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 21, 2023 10:51 pm

Jacksparrow je napisao/la:
ned maj 21, 2023 10:46 pm
Nikada nam vise nisu treneri i navijaci drugih klubova pa i pojedini igraci pljuvali trenera kao sto pljuju Basica... sto li je to tako, nije valjda da im je toliko zaparala usi izjava o busenju lopti ili to nije jedini razlog.
Ne treba im ni on dati pardona. Sve je to stoka. Dođe teoretičar s Arene da ti pametuje i proziva te između redova, a on mu prešuti. A teoretičar se spusti iz studija na klupu pa vidi da to u praksi ide malo drugačije od teorije. Pa onda lojavi Varešanović tobože hvali Mulalića, pa te sad Karačić prozove... Samo ako ih pustiš, svako kolo će te neko prozivati.

volimtezeljo

ned maj 21, 2023 10:51 pm

Nikada nam vise nisu treneri i navijaci drugih klubova pa i pojedini igraci pljuvali trenera kao sto pljuju Basica... sto li je to tako, nije valjda da im je toliko zaparala usi izjava o busenju lopti ili to nije jedini razlog.
Pa nije postena izjava. Ako te zajebe i pricas, ma reci i kad te pogura..
I oni svi zive od fudbala, kao i on. Kolegijalno je reci i prokomentarisati bar sa "nisam vidio".

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned maj 21, 2023 10:53 pm

kvalitet je napisao/la:
ned maj 21, 2023 10:33 pm
Pogodak u gostima se ne računa dvostruko. Imate dokument iz maja 2022, Propozicije takmičenja, to je izričito navedeno.
Ja sam taj pravilnik citao, zato sam i pisao ovde da ne vazi, i znam da je u pravilniku podvuceno da ne vazi gol u gostima.
Željezničar ante portas !

kvalitet
Kontakt:

ned maj 21, 2023 10:56 pm

AsharaK je napisao/la:
kvalitet je napisao/la:
Pogodak u gostima se ne računa dvostruko. Imate dokument iz maja 2022, Propozicije takmičenja, to je izričito navedeno.
Ja sam taj pravilnik citao, zato sam i pisao ovde da ne vazi, i znam da je u pravilniku podvuceno da ne vazi gol u gostima.
Pa s obzirom na to da smo apsolutno izjednačeni, ipak se gleda sad gol razlika?
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Zvaka72
Kontakt:

ned maj 21, 2023 10:58 pm

Ma jarane mi ako se plasiramo u evropu i kanton nam izmiri dio obaveza prema PU smo opet u igri.
Toga su svi svjesni pa nam već počinju raditi o glavi.
Prvi korak je da nam trener ima neku viziju.
Bašić je mlad a iskusan trener i mogao bi nam biti džek pot, još ako budemo imali malo novca da dovedemo par finih igrača mogli bi biti iznenađenje slikedeće sezone.
Prije svega Željovci moraju biti strpljivi i istrpiti neke očite greške zbog budućnosti.
Ponadali su se prošle godine i spremali nam dženazu ali smo se skupili i sve takozvane prijatelje a i neprijatelje nag..li.
JEDNOM SMO SE ZEZNULI ZBOG NESTRPLJENJA, nemojmo opet.
Plava porodica me ubi u pojam.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

kvalitet je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
kvalitet je napisao/la:
Veze nemam, te se nadam da ce mediji slati dopis savezu da objasni situaciju. Napravili su takvu stvar da mogu uraditi sta hoce.

kvalitet
Kontakt:

ned maj 21, 2023 11:03 pm

AsharaK je napisao/la:
kvalitet je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:

Veze nemam, te se nadam da ce mediji slati dopis savezu da objasni situaciju. Napravili su takvu stvar da mogu uraditi sta hoce.
Ako je zbir bodova jednak, odlučuje razlika između datih i primljenih pogodaka,
s tim što pogodak u gostima vrijedi dvostruko. Ako je razlika jednaka, odlučuje veći
broj postignutih pogodaka, a ukoliko je i to jednako odlučuje ukupna pogodak razlika
u predmetnom takmičenju svih ekipa. Ako se ni na ovakav na čin ne može utvrditi
uspješnija ekipa, ekipe odlučuju međusobnim odigravanjem dvije utakmice po kup-
sistemu.

Dakle, propozicijama za ovu sezonu je izmijenjeno samo pravilo gola u gostima. S obzirom na izjednačen međusobni skor, odlučuje ukupna gol razlika u prvenstvu. Mislim da je sve jasno.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

exbabilon
Kontakt:

ned maj 21, 2023 11:04 pm

AsharaK je napisao/la:
kvalitet je napisao/la:
Po ovom, član 7 ovih Propozicija (maj 2022.) je iznad člana 43 Pravilnika o takmičenjima (2020.) i članom 7 se eliminiše go u gostima koji stoji u starijem Pravilniku.
Ako ovo stoji, o plasmanu izmedju nas i Širokog će odlučiti ukupna go razlika na kraju u slučaju istog broja bodova.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned maj 21, 2023 11:07 pm

exbabilon je napisao/la:
ned maj 21, 2023 11:04 pm
AsharaK je napisao/la:
kvalitet je napisao/la:
Po ovom, član 7 ovih Propozicija (maj 2022.) je iznad člana 43 Pravilnika o takmičenjima (2020.) i članom 7 se eliminiše go u gostima koji stoji u starijem Pravilniku.
Ako ovo stoji, o plasmanu izmedju nas i Širokog će odlučiti ukupna go razlika na kraju u slučaju istog broja bodova.
Napravili su rusvaj od ovog. Zato sam ti u repliciro da ne vazi gol u gostima, a nisam imao vremena trazit pravilnik jer sam se vracao iz Sarajeva. Al sam u glavi bas imao recenicu da sam procitao kako ne vazi.

MiroslavKruzik

ned maj 21, 2023 11:09 pm

amar92 je napisao/la:Zaboravite na utakmicu sa slobodom, to je vec rijeseno. Necemo moci preci centar terena.

Samo se nadati u Leotar…
Ništa Sloboda nije dogovorila, da jeste, ne bi im Vico ono danas uradio u Banja Luci...mirni smo što se tiče sudija u Tuzli protiv Slobode, vjeruj, a neće neka ni posjeta biti, veći će pritisak biti na domaćim igračima nego na našim igračima.

Šaljemo Slobodu u federalnu, taman da mogu opet nas kriviti za svoje neuspjehe, po navici.

Sent from my M2101K6G using Tapatalk

salle86
Kontakt:

ned maj 21, 2023 11:14 pm

1. Mini tabela nas i Širokog, gdje se gleda samo međusobni omjer (1-1-1)
2. Gol razlika u mini tabeli (2:2)
3. Broj datih golova kod iste GR (u slučaju da su 3 ekipe u igri jer za 2 nema smisla ako je tačka 2 ista)
4. Ukupna gol razlika u PL
5. Dvije utakmice, majstorice

Tako ja skontah
Znači ako oni dobiju 3:0 a mi 0:0 eto nam dvomeča haha
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Amar927
Kontakt:

ned maj 21, 2023 11:28 pm

Kakav je po vama do sada Nermin Basic??vidim dosta se polemike vodi o njemu ,različita misljenja danas na utakmici

MiroslavKruzik

ned maj 21, 2023 11:29 pm

Koliko mi je drago zbog Amoaha, danas u dvije situacije Krpic i Santos mu nisu dali zicer lopte kada su izlazili na golmana. U obje situacije Amoah je trazio loptu i očekivalo se da će mu dodati, ali bilo su škrti i Krpic i Santos. Drago mi je da je našeg Ahmu nagradilo za sav trud koji ostavlja na terenu. Na ljeto obavezno podebljati i produziti ugovor sa Amoahom, da nam se ne desi situacija oko ugovora kao sa Santosom i Hodzicem.

MiroslavKruzik

ned maj 21, 2023 11:33 pm

Amar927 je napisao/la:Kakav je po vama do sada Nermin Basic??vidim dosta se polemike vodi o njemu ,različita misljenja danas na utakmici
Kakav će biti nego kilometrima ispred mnogih koji su sjedili na klupi, odličan s obzirom da nijednog igrača nije selektirao, igra i taktizira sa čime može. Školovan trener, veliki radnik, poštuje klub i po meni dosta kritičan prema svom radu, što je dobro. Ima viziju kako se klub treba razvijati, i u saradnji sa Bekricem kao SD, mislim da su idealna kombinacija za buducnost.

Kako god bude, na nama je da mu damo podršku za nastavak saradnje.

salle86
Kontakt:

ned maj 21, 2023 11:35 pm

I najbitnije pokušava nešto ali i vidi kad ne ide i koga (taj) meč ne ide, izmjene ne idu šablonski već mijenja one najgore u tom trenutku, a po potrebi i farmacije jer nije bogom dato da napadač mora napadača zamjeniti, vezni veznog i sl
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Sheldon
Kontakt:

ned maj 21, 2023 11:56 pm

Zbogom neopjevani heroju mog djetinjstva, danas je bilo bas emotivno. Hvala ti za sve titule, kupove, nastupe, golove, asistencije i mnogo toga sto si dao Zelji, a suludo bi bilo sve da se nabraja.

SAMIR BEKRIĆ!
rodrigo87 🕊️ 11.2.2016. - 25.6.2024.

Blueee1921
Kontakt:

pon maj 22, 2023 12:14 am

Leotar ima bolji omjer od Tuzle, Zrinjski dobije Tuzlu, x2 Zeljo, oni ostaju u ligi, valjda ce im se štimati, a ako Krupa ne ulazi, onda mogu ganjati Baraž, samo ne znam kad ce ta odluka za Krupu doci

Mulalic Edis
Kontakt:

pon maj 22, 2023 12:43 am

Ja taman pomislio da se Jasarevic dohavizao nakon dobrog derbija, kad on opet se vrati na staro. Doduse imao je ispred tankog Hodzica. Kako god zavrsili, lijevi bek je moranje. Galic i Sehic neka ostanu desno, sasvim pristojno.
Nesto mislim da Siroki nece nimalo lagano sa Leotarom. Nas svakako ceka rat. Ako budemo pametni i fokusirani oni nas nece dobiti.
Grande Miske 💪

kokoška
Kontakt:

pon maj 22, 2023 12:50 am

amar92 je napisao/la:
ned maj 21, 2023 10:27 pm
Zaboravite na utakmicu sa slobodom, to je vec rijeseno. Necemo moci preci centar terena.

Samo se nadati u Leotar…
Jel to ona ista prica kao sto se pricalo po Mostaru Velezu kup...hahahhsha
Ne lupetaj, Slobodi se stima da ispadne tako da cemo imati posteno sudjenje u Tuzli.

Kospa
Kontakt:

pon maj 22, 2023 1:16 am

3 boda... to je jedino bitno... jos 3... pomozi Boze jos jednom...
... Godine života svoga tebi dao sam...

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], dzulijano_pike, Google [Bot] i 37 gostiju.

Prijava