Na koliko godina je potpisao?
Nisam upucen, sto samo na godinu? Zar nije logicnije da su sacekali jos dva mjeseca(kad postane punoljetan) i onda mu dali visegodisnji ugovor?
To je praksa bila sa mnogim igracima do sada, koliko pametna neznam, dok ne napune 18 godina.
Nemojte se iznenaditi ako potpise za DZ do iduce sezone.teatrale36 je napisao/la: ↑čet nov 08, 2018 1:01 pmHajradinović glavni igrač Osijeka i da dodje u nasu ligu!?Analitičar1921 je napisao/la: ↑čet nov 08, 2018 9:09 amŽeljo što prije treba krenuti u pregovore sa Kenanom Kodrom. Jedino ga Željo može vratiti u reprezentaciju i da napravi bolji transfer od ovg što ima sad. Nama bi valjao, a i njemu bi bilo korisno. Ne zanam kakva je situacija sa Hajradinovićem iz Osjeka ali on bi bio krilo za poželjeti.![]()
Osijek je vec prodavao igrace direktno vani, ne znam sto bi prelazio u Dinamo kad je vec dokazan. Imamo li mi ista % od njega?sajo10 je napisao/la: ↑čet nov 08, 2018 2:42 pmNemojte se iznenaditi ako potpise za DZ do iduce sezone.teatrale36 je napisao/la: ↑čet nov 08, 2018 1:01 pmHajradinović glavni igrač Osijeka i da dodje u nasu ligu!?Analitičar1921 je napisao/la: ↑čet nov 08, 2018 9:09 amŽeljo što prije treba krenuti u pregovore sa Kenanom Kodrom. Jedino ga Željo može vratiti u reprezentaciju i da napravi bolji transfer od ovg što ima sad. Nama bi valjao, a i njemu bi bilo korisno. Ne zanam kakva je situacija sa Hajradinovićem iz Osjeka ali on bi bio krilo za poželjeti.![]()
Naravno. Ali mislio sam vise, kao neku logicnu stepenicu u karijeri. Jer je vec bio vani i vidio da nije bas najlakse uspjeti ni u srednjim klubovima.LeBlue je napisao/la: ↑čet nov 08, 2018 2:45 pmOsijek je vec prodavao igrace direktno vani, ne znam sto bi prelazio u Dinamo kad je vec dokazan. Imamo li mi ista % od njega?sajo10 je napisao/la: ↑čet nov 08, 2018 2:42 pmNemojte se iznenaditi ako potpise za DZ do iduce sezone.teatrale36 je napisao/la: ↑čet nov 08, 2018 1:01 pm
Hajradinović glavni igrač Osijeka i da dodje u nasu ligu!?![]()
Ima ti i ta logike. Nadam se da ce ga Prosinecki pozvati na neku zimsku turneju, mozda ce mu to pomoci dalje u karijeri. Meni nije nista losiji od Duljevica.
Jedan Sehic kad god je usao kriv je bio za gol i ucinak mu je u minusu, a drugi ne igra i kad nema sinise iako je on rezervni bek..od nicega se ne moze nesto stvorit.
Tako je 3-4 natprosjecno dobra igraca i ostali da trce ko konji i znaju uputiti pas normalan. To je toLeBlue je napisao/la: ↑čet nov 08, 2018 3:07 pmTreba ti 3 igraca u ekipi koja prave razliku, i za njih se treba da nadje budzet. Ostali trebaju samo da budu top motivisani i da rade za ekipu. U ovu kategoriju spadaju i mladi igraci, posto su mladi igraci po prirodi motivisani. Ne mozes sa mladim igracem tek tako praviti razliku. Trenutno je kod nas da hocemo da pravimo razliku sa Zecom, a on nije taj kvalitet. Sjecam se kad je dosao, svi smo pisali , ok igrac, moze dati svoj doprinos, davao je golove protiv nas i sa Slobodom i Olimpikom, valja za nasu ligu, ali niposto da mozes nesto ozbiljnije traziti sa njim.