Moras malo provjeriti prije nego napises. Protiv Radnika je igralo sest ili sedam kadeta koji su osvojili titulu. Za Radnik igraju skoro sve momci 2004 a za nas je znaci igrala vecina 2006 i par 2005 i vodili smo do pred kraj kad su primljena dva gola. U Radniku igra nekoliko cak i nasih bivsih juniora sto znaci da nisu neskolovani i slSulevelicanstveni je napisao/la: ↑sub maj 20, 2023 7:00 pmJuniori izgubili od radnika, pratio sam utakmicu, prelosa generacija..
Hvala na info, ali niti imam akaunt tamo niti generalno tamo na portal zalazim često, osim prije za video press našeg kluba. Drago mi je da ga spominju jer ga ne mogu dovest i da hoce. Nadat se da ce mu Klub uputiti pozivnicz da dođe na Grbavicu, da osjeti atmosferu a onda sve je moguće i za potpis. Bar ja tako mislim.blueboy je napisao/la:Puno čitaš anamo njihov forum, malo prije tebe spominju ga tamoMiroslavKruzik je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 12:19 amIde sutra pobjeda, osiguravanje Europe, potpis Santosa i Hodze i transferi, a onda spašavamo karijeru Zubanovom zetu https://www.transfermarkt.com/ajdin-has ... ler/522851Maestro_1921 je napisao/la:Ma mi ako odradimo što je do nas, oni mogu pjevat borbene. Pobjedi dva fenjeraša i izađi u Evropu, jednostavno, ili bi bar trebalo biti. Ako ne možemo te dvije utakmice dobiti, od kojih jednu igramo pred svojim navijačima i punim stadionom, onda se trebamo dobro zapitati zaslužujemo li uopšte Evropu.
Po ko zna koji put ove sezone nam se Evropa servira na tacni, nadam se da ćemo je ovaj put ugrabiti. Sve je u našim rukama, do nas je.
Više me strah nas samih, svaki put kad smo nešto morali, zijanili smo.
Sent from my M2101K6G using Tapatalk. Mali je naš navijač, ako to šta znači
Ako nisi tri godine, nemoj vala ni sad brateblueboy je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 6:50 amJa priželjkujem pobjedu Veleža i naš skok na treće mjesto. Nisam se kladio tri godine, ali neću propustiti ovu kvotu na Sarajevo danas.AsharaK je napisao/la: ↑sub maj 20, 2023 10:38 pmNije to buraz teorija zavjere. Kvota na Sarajevo 5,2.thierryhenry21 je napisao/la: ↑sub maj 20, 2023 10:32 pm
Daj ba više kako vam nije mrsko smišljat te teorije zavjere![]()
![]()
valja u 3 uci
Zašto navijači Sarajeva pišu na ovoj temineroazzuro je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 2:36 pmKukatori, možda su vam zaboravili javiti. Mi smo treći i imamo sve u svojim rukama, sa dvije pobjede smo SIGURNO u Evropi! To je ipak situacija koju smo svi priželjkivali prije par dana.
Pa sam njegov post je provokatorski, da isprovocira raspravu na nepostojeće teme.salle86 je napisao/la:Zašto navijači Sarajeva pišu na ovoj temineroazzuro je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 2:36 pmKukatori, možda su vam zaboravili javiti. Mi smo treći i imamo sve u svojim rukama, sa dvije pobjede smo SIGURNO u Evropi! To je ipak situacija koju smo svi priželjkivali prije par dana.