Spoiler:
Siroki je prelos sve je moguce vjeruj .Leon_Professional je napisao/la: ↑pon maj 15, 2023 9:41 pmZamislite već protiv Posušja riješimo Evropu, pa zadnje kolo ne bude igralo nikakvu ulogu.
Spoiler:
I onda ponudimo deal kamiondziji bujnog poprsja - tri boda, tri miliona bosanskih maraka.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon maj 15, 2023 9:41 pmZamislite već protiv Posušja riješimo Evropu, pa zadnje kolo ne bude igralo nikakvu ulogu.
Spoiler:
fcz je napisao/la: ↑pon maj 15, 2023 9:54 pmI onda ponudimo deal kamiondziji bujnog poprsja - tri boda, tri miliona bosanskih maraka.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon maj 15, 2023 9:41 pmZamislite već protiv Posušja riješimo Evropu, pa zadnje kolo ne bude igralo nikakvu ulogu.
Spoiler:![]()
Idemo u Europu aBd samo čekamo čifute da uzmu kupexbabilon je napisao/la:Sad mi samo u glavi varijanta Široki do kraja 6 bodova, mi 4 boda i Široki ode zbog međusobnog omjera i Mekicevog penala. Gluho i daleko bilo.
A meni u glavi varijanta kako fulamo trideset zicera protiv sirokog na grbavici u prvoj utakmici i kako helanka stavlja acu na desnog beka u lištici pa ga pretrčava i penzioner na tribinama. Al ne do Bog tog scenarija, naravno da ce se kola na Mekiću slomiti
Ma oni su mozda i najmanji problem, samo nek bude fudbalski sve u srijedu, pa da napunimo Grbavicu i sami od sebe da zavisimo!
Igraju se sve u istom terminu.exbabilon je napisao/la: ↑pon maj 15, 2023 11:33 pmSamo je katastrofa ako se zadnja 2 kola sve tekme ne budu igrale u istom terminu, a ocito nece. Puno rezultata uticu jedni na druge, na motiv ekipe, potrebu za bodovima. Moze se desiti da Leotaru ni pobjeda u zadnjem kolu ne bude dovoljna za opstanak, sta ako oni budu posljednja utakmica tog kola recimo? Bas diskutabilno sve.
Ma samo da taj Kup prodje, dubi mi na glaviSulevelicanstveni je napisao/la: ↑pon maj 15, 2023 11:22 pmMa oni su mozda i najmanji problem, samo nek bude fudbalski sve u srijedu, pa da napunimo Grbavicu i sami od sebe da zavisimo!
Evo iz glave, ekipe koje su u u prvih šest: