Ne znam šta bih ti rekao. Kad god nam je nešto trebalo životom, mi smo uprskali.
Ne znam šta bih ti rekao. Kad god nam je nešto trebalo životom, mi smo uprskali.
Guraju ih jer Husic preuzima Slobodu na kraju sezone, a Tuzla seli u drugu ligu. Tako sam cuo i o tome juce pisao. Bice nama zeznuto zadnje kolo u TZ.
I ja sam se tad iznervirao kad je fulio, isto kao da smo izgubili, jer sam znao da bi nam valjao taj golblueboy je napisao/la: ↑pon maj 15, 2023 7:24 pmImamo identičan međusobni duel. Da je glupan Mekić zabio penal u zadnjoj minuti, imali bi bolji međusobni duel i sa njima i sa Veležom, i sa Sarajevom identičan.Blueee1921 je napisao/la: ↑pon maj 15, 2023 7:17 pmJel Listica bolji medjusobni ima zbog onih 1-1 na Grbavici?
Ne bih rekao, ako ima ko sigurno da zna, nek napise, mislim da se gleda gol u gostima zbog istog omjera, ali eto valjalo bi, znam da se Borcu gledao gol na Kosevu kad su titulu uzeliZdule je napisao/la: ↑pon maj 15, 2023 7:22 pmGleda se gol razlikaBlueee1921 je napisao/la: ↑pon maj 15, 2023 7:17 pmJel Listica bolji medjusobni ima zbog onih 1-1 na Grbavici?
Moglo bi i Posusje ili Igman ići u niži rang, ako Tuzla C uzme Igmana u gostima. Sloboda će sasvim sigurno na sve načine dogovarati potkivanje Tegeltije, ljudi iz Kluba su obećali siguran opstanak a vidjelo se to i na današnjem meču kakvo suđenje su imali protiv Širokog.ubaceni element je napisao/la:Mirise mi na to da ce Sloboda uzeti minimum bid u BL, a da se TC gura da ispadne. Sumnjam da ce se dozvoliti da Sloboda odlucuje sama o sebi zadnje kolo.
Ovo je izgleda najrealniji scenario, iako sam napisao malo u zanosu da sloboda uzima u BL.