Prvo, nisam tvrdio ja nego @dzulijano_pike.ponosannavas je napisao/la: ↑ned maj 14, 2023 7:05 pmPa ti tvrdis sto posto sa dvije pobjede. Ja ne rvrdim nego ti govorim opciju u kojoj to sto si napisao nije tacnoblueboy je napisao/la: ↑ned maj 14, 2023 3:15 pmU tom slučaju gdje oni uzimaju bod Veležu i dobivaju Igman zadnje kolo, a mi dobivamo obje utakmice, imamo isto bodova i identičnu gol razliku. Pod pretpostavkom da i mi naše dvije utakmice, a i pitari Igmana, dobijemo minimalno. Znači da ne možeš tvrditi da ćemo na kraju imati lošiju gol razliku, jer evo već nakon slijedećeg kola mi možemo imati bolju gol razliku od njih ako dobijemo Posušje npr. dva razlike a oni odigraju remi s Veležom.ponosannavas je napisao/la: ↑ned maj 14, 2023 10:43 am
Nije tacno. Kakvih 100%. Kup ako Velez uzme vrlo je realno da pitari njih uzmu a skoro sigurno da uzimaju bod. U sluvaju boda i pobjede pitara nad Igmanom mi imamo sa njima isti broj bodova i losiju gol razliku. Ne lupajte bezveze
Ne ne, nama su golmani do 20 al zato su nam glavni igraci po 40, to je ta politika nece nama niko govoriti kako treba, vidis da svake godine igramo finale lige prvaka.Dzezvar je napisao/la: ↑ned maj 14, 2023 5:39 pmAko smo mi blesavi pa dovodimo golmane sa 33 godine i nama su stari,nisu valjda blesavi ovi u sijaset europskih velikana koiima brane golmani i sa 38-40 godina.....SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned maj 14, 2023 3:31 pmPa neces ni prodati kad je politika da dovodis stare igrace. Ok shvatam bili smo u belaju i jos smo ali mozemo Muftica istrpiti pa ga pokusati prodati.
Ili je problem Zubanovic koji zastupa Karica pa nece covjek da malac ima amaterski ugovor???
Vidjeli smo zadnju utakmicu prošle polusezone kakva je Posušje ekipa. Prvo poluvrijeme smo ih raznijeli, ali zato u drugom nismo prilike stvorili, a oni imali 2-3 odlične prilike da odnesu sva 3 boda.ponosannavas je napisao/la: ↑ned maj 14, 2023 7:06 pmPosusje nimalo naivna ekipa. Ovo Borac nije pustio. Zasluzena pobjeda. Morat cemo dovro potegnut da dobijemo ovo
Opet ti. Ko je rekao da znam. Kazsm ti obrazlozio opciju u kojoj ti sest bodova ne garantuje Evropublueboy je napisao/la: ↑ned maj 14, 2023 7:10 pmPrvo, nisam tvrdio ja nego @dzulijano_pike.ponosannavas je napisao/la: ↑ned maj 14, 2023 7:05 pmPa ti tvrdis sto posto sa dvije pobjede. Ja ne rvrdim nego ti govorim opciju u kojoj to sto si napisao nije tacnoblueboy je napisao/la: ↑ned maj 14, 2023 3:15 pm
U tom slučaju gdje oni uzimaju bod Veležu i dobivaju Igman zadnje kolo, a mi dobivamo obje utakmice, imamo isto bodova i identičnu gol razliku. Pod pretpostavkom da i mi naše dvije utakmice, a i pitari Igmana, dobijemo minimalno. Znači da ne možeš tvrditi da ćemo na kraju imati lošiju gol razliku, jer evo već nakon slijedećeg kola mi možemo imati bolju gol razliku od njih ako dobijemo Posušje npr. dva razlike a oni odigraju remi s Veležom.
Drugo, samo sam replicirao na tvoju tvrdnju da ćemo imati lošiju gol razliku u slučaju istog broja bodova sa Sarajevom, što nikako ne možeš znati u ovom trenutku.
Ma kakvi, nema zayebancije s njima. Treba se postaviti maksimalno ozbiljno, shvatiti utakmicu kao da je Liga prvaka. Onda se u Tuzli sa Slobodom poklat i uzeti tri boda, ne opuštati se ni sekunde ove dvije utakmice. Mi trebamo odraditi svoje, što je do nas, pa poslije gledati kako će se stvari poklopiti.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑ned maj 14, 2023 7:11 pmVidjeli smo zadnju utakmicu prošle polusezone kakva je Posušje ekipa. Prvo poluvrijeme smo ih raznijeli, ali zato u drugom nismo prilike stvorili, a oni imali 2-3 odlične prilike da odnesu sva 3 boda.ponosannavas je napisao/la: ↑ned maj 14, 2023 7:06 pmPosusje nimalo naivna ekipa. Ovo Borac nije pustio. Zasluzena pobjeda. Morat cemo dovro potegnut da dobijemo ovo
Ja utakmicu protiv Posušja, po težini, smatram kao da dolaze Široki ili Velež recimo. Kvalitetniji smo od njih, ali ne dovoljno da možemo sa 99% sigurnošću upisati tri boda.
Znaci golman je kriv jer ekipa prima puno golova, zanimljivo...
Nije trebalo Igmana dobiti kuci nego je ratnicku suzu trebalo ranije otjerati i to bi nam bilo dovoljno ze evropu. Malo si se ubezobrazio, ne mozes ga oprati dzaba ti sve.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned maj 14, 2023 8:42 amTrebalo je Igman dobiti kući i sada bi pobjeda protiv Posušja bila dovoljna, pa da se može i izgubiti u Tuzli. Ovako vjerovatno pobjeda i X neće biti dovoljni.
Pa znamo za tu opciju, ja za to ništa nisam rekao. Samo mi nije bilo jasno kako si zaključio da će Sarajevo imati bolju gol razliku od nas ako mi osvojimo šest a oni četiri boda, a sad ima za jedan gol bolju gol razliku.ponosannavas je napisao/la: ↑ned maj 14, 2023 7:15 pmOpet ti. Ko je rekao da znam. Kazsm ti obrazlozio opciju u kojoj ti sest bodova ne garantuje Evropublueboy je napisao/la: ↑ned maj 14, 2023 7:10 pmPrvo, nisam tvrdio ja nego @dzulijano_pike.ponosannavas je napisao/la: ↑ned maj 14, 2023 7:05 pm
Pa ti tvrdis sto posto sa dvije pobjede. Ja ne rvrdim nego ti govorim opciju u kojoj to sto si napisao nije tacno
Drugo, samo sam replicirao na tvoju tvrdnju da ćemo imati lošiju gol razliku u slučaju istog broja bodova sa Sarajevom, što nikako ne možeš znati u ovom trenutku.
Imaju oni imperativ protiv nas bez obzira hoce li ostati ili ispasti.
A ja dosadnog likakokoška je napisao/la: ↑ned maj 14, 2023 7:24 pmNije trebalo Igmana dobiti kuci nego je ratnicku suzu trebalo ranije otjerati i to bi nam bilo dovoljno ze evropu. Malo si se ubezobrazio, ne mozes ga oprati dzaba ti sve.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned maj 14, 2023 8:42 amTrebalo je Igman dobiti kući i sada bi pobjeda protiv Posušja bila dovoljna, pa da se može i izgubiti u Tuzli. Ovako vjerovatno pobjeda i X neće biti dovoljni.
Koja ekipa ima golmana od 33+ godina u vrhu fudbala.kokoška je napisao/la: ↑ned maj 14, 2023 7:11 pmNe ne, nama su golmani do 20 al zato su nam glavni igraci po 40, to je ta politika nece nama niko govoriti kako treba, vidis da svake godine igramo finale lige prvaka.Dzezvar je napisao/la: ↑ned maj 14, 2023 5:39 pmAko smo mi blesavi pa dovodimo golmane sa 33 godine i nama su stari,nisu valjda blesavi ovi u sijaset europskih velikana koiima brane golmani i sa 38-40 godina.....SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned maj 14, 2023 3:31 pm
Pa neces ni prodati kad je politika da dovodis stare igrace. Ok shvatam bili smo u belaju i jos smo ali mozemo Muftica istrpiti pa ga pokusati prodati.
Ili je problem Zubanovic koji zastupa Karica pa nece covjek da malac ima amaterski ugovor???
Da ne brani Sommer branio bi mnogo stariji Neuer.volimtezeljo je napisao/la: ↑ned maj 14, 2023 8:07 pmKoja ekipa ima golmana od 33+ godina u vrhu fudbala.
Izuzev Bajerna kojem spletom okolnosti Somer brani.