pon maj 08, 2023 3:50 pm
Cestitke ekipi, strucnom stabu i naravno neprevazidjenim Manijacima, bez kojih ne bi bilo Kluba! Kako se lako upecate na ove sto jedva cekaju kiks, pa kazete cist faul! Mozda, al u Limburgu! Kad je to Zelji sudija pomogao? Direktno drugog ostetio? On da je vidio faul, svirnuo bi ga, vjerujte! Greska golmana sto nije izboksovao, naletio Dzeno i smjestio je gdje treba! Sto nam se ne jave "dusebriznici' kad nas pokrade Sabrija ili onaj Njegomir, sto nam ne dade da predjemo centar? Laus crveni, to su svi primijetili na tribinama, to ne spominje "analiticar"?! Dje si objektivni?! Cijenio sam ga i gledao onu emisiju redovno, al sad mi je pao u ocima! Rang Sablje mozda cak i nize! Sve je receno, prvo dobro, drugo dosta losije, ali pobjedi se ne gleda u zube! Vidi se da Basic ima znanje, pokusava od onog sto ima, pravi izmjene koje treba na vrijeme i osjeti igru. Pustiti covjeka da radi. Stabilizacijom finansija, lakse ce mu puno biti! Nije on dzaba rekao da smo energetski potroseni. To i mi vidimo na tribinama, da smo jako spori i tranzicija nam je losa. Ponovo slabo punimo 16, pa Amoah prodje i gleda kome centrirati, a tamo duh Casper i 8/9 igraca gostujuce ekipe! U igri smo, Basic dobro takticki radi, a to se vidjelo kad je rekao da je namjerno prepustio velezu da igra i onda da ga u kontri probamo kazniti. Po meni i 7 boba vodi u evropu, ali vidjecemo. Sami ovisimo o sebi. To je dobar znak. Ili jesi ili nisi! Volim te Zeljo, kako god zavrsilo.