Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

kvalitet
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 04, 2023 9:08 am

neroazzuro je napisao/la:
sri maj 03, 2023 9:24 pm
Šalu na stranu, ljudi, odvadite malo. Ovo je tek početak neke priče. Bilo bi lijepo izaći u evropu, uzeti milion i osloboditi se nekih omči oko vrata ali i da se to ne desi, Bože moj. Nek čovjek pokuša sklopit neku ekipicu po svom ukusu bez pritiska pa da vidimo šta će ispast od toga.
Druže, ja bih volio da bude tako kako ti kažeš, ali kod nas je uvijek nekakav pritisak, na iracionalnim osnovama. I pored sve ljubavi, nemamo mi uopće osjećaj za klub, zaista to mislim, ne znamo prepoznati da nekad treba pustiti, žrtvovati kratkoročni za dugoročni rezultat i slično. Pogledaj samo komentare, osluškuj uzvike s istoka… jedino zaista jug daje tu vrstu podrške. Dijelom su krive i sve uprave do sada koje nikad nisu bile iskrene do kraja ili su i one same učestvovale u kreiranju tog pritiska.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

storm_raider
Kontakt:

čet maj 04, 2023 9:43 am

31 godina od paljenja Grbavice...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

storm_raider
Kontakt:

čet maj 04, 2023 9:44 am

kvalitet je napisao/la:
Šalu na stranu, ljudi, odvadite malo. Ovo je tek početak neke priče. Bilo bi lijepo izaći u evropu, uzeti milion i osloboditi se nekih omči oko vrata ali i da se to ne desi, Bože moj. Nek čovjek pokuša sklopit neku ekipicu po svom ukusu bez pritiska pa da vidimo šta će ispast od toga.
Druže, ja bih volio da bude tako kako ti kažeš, ali kod nas je uvijek nekakav pritisak, na iracionalnim osnovama. I pored sve ljubavi, nemamo mi uopće osjećaj za klub, zaista to mislim, ne znamo prepoznati da nekad treba pustiti, žrtvovati kratkoročni za dugoročni rezultat i slično. Pogledaj samo komentare, osluškuj uzvike s istoka… jedino zaista jug daje tu vrstu podrške. Dijelom su krive i sve uprave do sada koje nikad nisu bile iskrene do kraja ili su i one same učestvovale u kreiranju tog pritiska.
Neki dan neka grupa momaka napade nekog lika sa djevojkom na Istoku... ako je navijac Igmana jos gore, mi smo sa njima bratski klubovi. Osim ako je nesto bas dobacivao, mada sumnjam da je iko toliko lud.

Raja je bas nervozna...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

neroazzuro
Kontakt:

čet maj 04, 2023 10:09 am

Ne konta raja da je nama teren i igra od tercijarnoj značaja. Sve dok imamo ove dugove za vratom.

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

čet maj 04, 2023 10:35 am

SIMA_SIMAU je napisao/la:
čet maj 04, 2023 9:07 am
Ima li kakvog investitora na vidiku? Sta bi sa onom pricom da ide novi poziv za investitore?
Kako su i napisali tada, klub nastavlja funkcionisati prema trenutnom modelu poslovanja.
Fear of the Maniacs!

Grbavica
Kontakt:

čet maj 04, 2023 10:42 am

neroazzuro je napisao/la:Ne konta raja da je nama teren i igra od tercijarnoj značaja. Sve dok imamo ove dugove za vratom.
Ali isto tako daj teren i ta igra nam mogu dosta dugova rijesiti. Zacarani krug.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

svraka
Kontakt:

čet maj 04, 2023 11:27 am

storm_raider je napisao/la:
čet maj 04, 2023 9:44 am
kvalitet je napisao/la:
Neki dan neka grupa momaka napade nekog lika sa djevojkom na Istoku... ako je navijac Igmana jos gore, mi smo sa njima bratski klubovi. Osim ako je nesto bas dobacivao, mada sumnjam da je iko toliko lud.

Raja je bas nervozna...
Ne znam sta se desavalo, vidio sam da se zakuhalo nesto. Ne krivim nase ni sekunde. Zna se gdje je tribina za domace, a gdje za gostujuce navijace.
Forza 1921!

Oda majstore!

Leon_Professional
Kontakt:

čet maj 04, 2023 11:49 am

Bilo je i pitara u crvenim jaknama.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet maj 04, 2023 12:06 pm

Stvarno nikad necu razumjeti raju koja na Zeljinu utakmicu dodje i ima nesto CRVENO na sebi. Kakav mentalni sklop moras biti to stvarno ne razumijem?
Alea iacta est!

SamoNapad
Kontakt:

čet maj 04, 2023 12:23 pm

Nema vecih merhametli navijaca nego sro smo mi. Ja sam govorio da je pitanje vremena kad ce belaj izbit na istoku. A pogotovo sto se tice velezovih navijača. Ljudi ne trebaju biti tu i nemoze slaviti gol pored nasih navijača. I ne trebaa glumiti nesto ali nas niko plaho i ne voli. Naši se porazi jednako slave u Banja Luci, Koševu i Vrapcicima.

Diverzant
Kontakt:

čet maj 04, 2023 1:02 pm

SamoNapad je napisao/la:
Nema vecih merhametli navijaca nego sro smo mi. Ja sam govorio da je pitanje vremena kad ce belaj izbit na istoku. A pogotovo sto se tice velezovih navijača. Ljudi ne trebaju biti tu i nemoze slaviti gol pored nasih navijača. I ne trebaa glumiti nesto ali nas niko plaho i ne voli. Naši se porazi jednako slave u Banja Luci, Koševu i Vrapcicima.
Problem je sto se ti ne mozeš najebati majke nikome ni na istoku ni na sjeveru da te ne napadnu nasi navijaci sto ga diras ha hu
Naumpade mi kad su jednom na jug "zalutala" dva pitara...ni dan danas im ne treba vremenska prognoza, mislim da su jači od sladića
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Dzezvar
Kontakt:

čet maj 04, 2023 1:20 pm

Diverzant je napisao/la:
čet maj 04, 2023 1:02 pm
SamoNapad je napisao/la:
Problem je sto se ti ne mozeš najebati majke nikome ni na istoku ni na sjeveru da te ne napadnu nasi navijaci sto ga diras ha hu
Naumpade mi kad su jednom na jug "zalutala" dva pitara...ni dan danas im ne treba vremenska prognoza, mislim da su jači od sladića
A definitivno su najajaca dva robijasa koji su usli u Kaknju u voz i direkt u vagon gdje smo mi bili....
Do Zenice pjevali mi smo Zeljini Zeljo je nas...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Leon_Professional
Kontakt:

čet maj 04, 2023 1:33 pm

cipiripi je napisao/la:
Stvarno nikad necu razumjeti raju koja na Zeljinu utakmicu dodje i ima nesto CRVENO na sebi. Kakav mentalni sklop moras biti to stvarno ne razumijem?
Treba se kamuflirati kao Meka na Kosevu. :D

Grbavica
Kontakt:

čet maj 04, 2023 1:37 pm

Leon_Professional je napisao/la:
cipiripi je napisao/la:
Treba se kamuflirati kao Meka na Kosevu. :D
Ni dan danas ne mogu da shvatim sta mu je bilo u glavi.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Sulevelicanstveni
Kontakt:

čet maj 04, 2023 3:25 pm

Cestitke Irfanu Jasarevicu na prinovi u porodici!

Maestro_1921
Kontakt:

čet maj 04, 2023 4:42 pm

Pored ovakvih "legendi", šta će nama dušmani..
https://reprezentacija.ba/389544-genije ... vira-me-to

ANamelessGhoul
Kontakt:

čet maj 04, 2023 4:56 pm

Zar ovaj nije isto rekao prije 20 dana ? Sto mi ovi jugosaurusi idu na ***** s ovom pricom. "legenda" nije bio na Grbavici od kako je otisao iz Zelje 88. i takvi sole pamet

MATORI
Kontakt:

čet maj 04, 2023 5:05 pm

Maestro_1921 je napisao/la:
čet maj 04, 2023 4:42 pm
Pored ovakvih "legendi", šta će nama dušmani..
https://reprezentacija.ba/389544-genije ... vira-me-to
Smrad.
Spijunirao za beogradske novinare tj snimao "Svabu" diktafonom na pripremama reprezentacije SFRJ.
I sve to u vrijeme kad je Svabo od njega i jos do tada nezabiljezen broj bosanaca napravio reprezentativce...i sve u vrijeme kad su SVI beogradski mediji zbog toga pisali kako je selektor Osim za jednu noc popio 12 flasa viskija.
Ovo je sve potvrdio Svabo licno.
Ovi mladji neka izguglaju naci ce negdje ovu pricu tj intervju.
Sikter smradu!

fcz
Kontakt:

čet maj 04, 2023 5:58 pm

A ne kontam, koji je fazon da toliko tih bivsih/starijih igraca gura Alispahica? Koji je on jebeni faktor?
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

plavi kanarinac
Kontakt:

čet maj 04, 2023 6:06 pm

Ima kaže reference ....e **** majku i legende više i sve da nam se hoce skinuti s vrata, koji je to nama teret u suštini. Ništa pozitivno od vecine tih legendi.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Trenutno korisnika/ca: ghamaz i 37 gostiju.

Prijava