Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 29, 2023 9:55 am

Ne trebamo uopste gledati na druge, mi samo trebamo sebe gledati i ici od utakmice do utakmice.

Upravi cestitam sto je uspjela obezbjediti obje licence, a skoro su rijesili i SVA dugovanja prema Poreskoj koja su nam bila omca oko vrata. Od juna mjeseca sa novim reprogramom za 2019 i dalje, mi cemo biti SLOBODAN klub. Dakle novac koji bude dolazio u klub moci ce se ulagati u konkretnije stvari (poput igraca i infrastrukture).
Idemo puniti nasu Grbavicu, idemo dati podrsku ovim momcima i treneru, ako i ne izbore Evropu ne treba im zamjeriti. Uzmite u obzir samo posljednjih 15-16 mjeseci kakvu smo golgotu prezivjeli, ali nas je zajednistvo i ljubav prema klubu dovela do "izvora vode".

Treneru puna podrska i nadam se da ce se vec od sredine maja mjeseca poceti stvarati novi Zeljo kako igracki tako i organizaciono jer nece vise biti dugovanja koja ce nas moci blokirati i usporavati.

Vidimo se u utorak u 20.00 sati na nasoj Grbavici
Alea iacta est!

Leon_Professional
Kontakt:

sub apr 29, 2023 10:15 am

Čestitke za licencu, ipak je to golemo u ovaj vakat.

Ljudi mi igramo i sa Veležom i sa Sarajevom. Velež nam dolazi, a na Koševo idemo gdje nema Hordi što ide na našu ruku.

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

sub apr 29, 2023 10:22 am

Nema puno priče na terenu, mi sami odlučujemo o svojoj sudbini.
Fear of the Maniacs!

neroazzuro
Kontakt:

sub apr 29, 2023 11:09 am

Kako bi nam legao izlazak u Evropu ove godine, to nije normalno...

Valter
Kontakt:

sub apr 29, 2023 11:21 am

cipiripi je napisao/la:
sub apr 29, 2023 9:55 am
Ne trebamo uopste gledati na druge, mi samo trebamo sebe gledati i ici od utakmice do utakmice.

Upravi cestitam sto je uspjela obezbjediti obje licence, a skoro su rijesili i SVA dugovanja prema Poreskoj koja su nam bila omca oko vrata. Od juna mjeseca sa novim reprogramom za 2019 i dalje, mi cemo biti SLOBODAN klub. Dakle novac koji bude dolazio u klub moci ce se ulagati u konkretnije stvari (poput igraca i infrastrukture).
Idemo puniti nasu Grbavicu, idemo dati podrsku ovim momcima i treneru, ako i ne izbore Evropu ne treba im zamjeriti. Uzmite u obzir samo posljednjih 15-16 mjeseci kakvu smo golgotu prezivjeli, ali nas je zajednistvo i ljubav prema klubu dovela do "izvora vode".

Treneru puna podrska i nadam se da ce se vec od sredine maja mjeseca poceti stvarati novi Zeljo kako igracki tako i organizaciono jer nece vise biti dugovanja koja ce nas moci blokirati i usporavati.

Vidimo se u utorak u 20.00 sati na nasoj Grbavici
Jasno je da Nerminu Bašiću za ovu sezonu ne treba ništa zamjeriti. Zna se kome treba zamjeriti.

Međutim igračima se treba itekako zamjeriti na dosadašnjem dijelu sezone, naročito ovim najiskusnijim, sramota je da ih kanta ko stigne. Poštenije je da odstupe i da kažu da ne mogu više doprinijeti.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

kokoška
Kontakt:

sub apr 29, 2023 11:22 am

Bice 10k aBd u utorak, hajmoooo ŽELJOOOOOOO

Mulalic Edis
Kontakt:

sub apr 29, 2023 2:46 pm

Leon_Professional je napisao/la:
sub apr 29, 2023 10:15 am
Čestitke za licencu, ipak je to golemo u ovaj vakat.

Ljudi mi igramo i sa Veležom i sa Sarajevom. Velež nam dolazi, a na Koševo idemo gdje nema Hordi što ide na našu ruku.
Oni ce biti po ostalim tribinama ili ce se dotad vratiti. Doce pijacara i taksista 10 milje svakako. Kontradiktoran bojkot, a postigli su svoj idejni cilj od 1946., prestici Zelju na tabeli. Tako i za gostovanja skupljaju sve generacije i moljakaju jer nije ima jasno otkud 300, 400 ljudi iz komsiluka po Trebinju, Banja Luci, Prijedoru...otkud neki tamo generalni sponzor, pokretacka snaga kluba...
I predsjednik dao 10 miliona u dvije godine i dobio qrcinu, pa je uzeo stvari u svoje ruke. Ali daleko je derbi, mi imamo svoje tekme i svoju pricu. Tek ako dobijemo Igmana i Veleza moci ce se praviti neke racunice i razmisljati o derbiju. U Banja Luci se nije igrao fudbal.
Grande Miske 💪

505 VITEŠKA
Kontakt:

sub apr 29, 2023 3:31 pm

Neko stvarno misli da će oni dopustiti da derbi prodje bez njih?

Ili ce ga prekinut skroz do tad ili ce samo ga za derbi prekinut,al ce prekinut kako god

Sulevelicanstveni
Kontakt:

sub apr 29, 2023 3:55 pm

Najbitnije je da je atmosfera u ekipi jako dobra, dvije pobjede na Grbavici nam puno toga otvaraju. Utorak, Grbavica!

Jacksparrow
Kontakt:

sub apr 29, 2023 7:40 pm

Dzezvar je napisao/la:
sub apr 29, 2023 7:31 am
Valter je napisao/la:
pet apr 28, 2023 9:52 pm
Jacksparrow je napisao/la:
pet apr 28, 2023 8:55 pm
Manijaci imaju pravi mentalitet navijaca i Jug samo ide uzlaznom putanjom dok ostale tribina postaju fuj najblaze receno. Sa porodicom ko hoce na tekmu bolje na Jug otic nego na istok. Nisu to vise pojedinci, ima Bgm fin broj takvih navijaca i vjecitih pljuvaca. Ne znam kako ne mozemo da sebi usadimo neki mentalitet da budemo maksimalna podrska, u BL svi smo znali da cemo izgubiti, svi vec upisali poraz i na kraju opleli pljuvat kao da smo mi to nesto kiksali kod njih. Kaze nemaju veze sudije, kako nemaju bolan ja sam morao ugasit od nervoze kakve gluposti se sviraju. Samo se na vrijeme okrenuti novoj sezoni i pocet pravit mentalitet, ekipu, ambijent za neke bolje i ljepse ciljeve.
I ko biva Željin navijač. How yes no.
Znaci podjele opet na ove i one.....
Niste normalni...

Niste vi mene dobro skontali drugari moji, govorim o likovima koji psuju zivo i mrtvo i izgovaraju takve stvari i nasim i njihovim i tu dolaze lijeciti neke svoje frustracije. Zeljin navijac itekako!!! Nikakve podjele, ja sam samo za Zelju i za svakoga ko zelji zeli dobro. 💙🤍
FCŽ

Jacksparrow
Kontakt:

sub apr 29, 2023 7:48 pm

Jedna kae stara poslovica bolje biti neshvacen nego pogresno shvacen 🤣
FCŽ

Diverzant
Kontakt:

sub apr 29, 2023 8:13 pm

Gdje je i šta radi Hamza Gasal
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub apr 29, 2023 8:36 pm

Kako ovi rahljavi golovi hoce pitare
Alea iacta est!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub apr 29, 2023 8:56 pm

Bravo sportski:)

Ovo ce Gigovic odluciti za njanje
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Mulalic Edis
Kontakt:

sub apr 29, 2023 9:17 pm

Nama ni u kom slucaju ne odgovara pobjeda Sirokog. Imaju laganiji raspored do kraja, a u omjeru mi i pitari dajem njima prednost i za 3 i za 4 mjesto. Stoga 1x nadam se. Mozda jr iks najbolji zbog tog moguceg 3 mjesta.
Ako ne dobijemo Igmana nista od nas.
Zadnja izmjena: Mulalic Edis, dana/u sub apr 29, 2023 9:17 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Grande Miske 💪

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

Upravo tako Gigovic im vec 2-3 puta navlaci faulove oko 16
Alea iacta est!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub apr 29, 2023 9:18 pm

Mulalic Edis je napisao/la:
Nama ni u kom slucaju ne odgovara pobjeda Sirokog. Imaju laganiji raspored do kraja, a u omjeru mi i pitari dajem njima prednost i za 3 i za 4 mjesto. Stoga 1x nadam se. Mozda jr iks najbolji zbog tog moguceg 3 mjesta.
Ako ne dobijemo Igmana nista od nas.
Ja se nadam x2 pa gdje puklo :) ne mogu da navijam za njanje.

Ali faul za Zilkica hahaha moj Milose imas li stida?
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub apr 29, 2023 9:44 pm

Boja ovih pitarskih dresova savrseno odgovara karakteru kluba :D
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

Leon_Professional
Kontakt:

sub apr 29, 2023 9:54 pm

X je uvijek najbolji u ovim slučajevima

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub apr 29, 2023 9:59 pm

Stao Siroki opasno, bezveze gube lopte.

Ovdje ce Gigovic na penal pokazati uskoro :)

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 25 gostiju.

Prijava