Bolje bi mu bilo da je odriješio da napravi ono ruglo od lavora. Da napravi krov, uradi svlačionice i šta sve ne. Kad su tražili sadaku iz Općine Centar direktorica i vlasnik se hvališe kako imaju 100 miliona (maraka ili eura, nisam siguran) spremnih za ulaganje. Kur.cem nije mrdnuo dok se teren radio, a imao je vremena da ga renovira kako hoće, od augusta do nedavno.
Lik je prevara od biznismena, čije on pare ulaže i kako one dolaze to sam dragi Bog zna.Maestro_1921 je napisao/la: ↑čet apr 27, 2023 12:18 pmBolje bi mu bilo da je odriješio da napravi ono ruglo od lavora. Da napravi krov, uradi svlačionice i šta sve ne. Kad su tražili sadaku iz Općine Centar direktorica i vlasnik se hvališe kako imaju 100 miliona (maraka ili eura, nisam siguran) spremnih za ulaganje. Kur.cem nije mrdnuo dok se teren radio, a imao je vremena da ga renovira kako hoće, od augusta do nedavno.
Zna se kako ulaže tačno i način na koji to radi nije dozvoljen u zemlji iz koje dolazi, kako im to prolazi i dokad vidjećemo...Sky1 je napisao/la: ↑čet apr 27, 2023 1:15 pmLik je prevara od biznismena, čije on pare ulaže i kako one dolaze to sam dragi Bog zna.Maestro_1921 je napisao/la: ↑čet apr 27, 2023 12:18 pmBolje bi mu bilo da je odriješio da napravi ono ruglo od lavora. Da napravi krov, uradi svlačionice i šta sve ne. Kad su tražili sadaku iz Općine Centar direktorica i vlasnik se hvališe kako imaju 100 miliona (maraka ili eura, nisam siguran) spremnih za ulaganje. Kur.cem nije mrdnuo dok se teren radio, a imao je vremena da ga renovira kako hoće, od augusta do nedavno.
Nadam se da će UEFA to nekada prčešljati ali Tan je bjelosvjetski muljator, očito znaju kako zakamuflirati.milanribar je napisao/la: ↑čet apr 27, 2023 1:18 pmZna se kako ulaže tačno i način na koji to radi nije dozvoljen u zemlji iz koje dolazi, kako im to prolazi i dokad vidjećemo...Sky1 je napisao/la: ↑čet apr 27, 2023 1:15 pmLik je prevara od biznismena, čije on pare ulaže i kako one dolaze to sam dragi Bog zna.Maestro_1921 je napisao/la: ↑čet apr 27, 2023 12:18 pm
Bolje bi mu bilo da je odriješio da napravi ono ruglo od lavora. Da napravi krov, uradi svlačionice i šta sve ne. Kad su tražili sadaku iz Općine Centar direktorica i vlasnik se hvališe kako imaju 100 miliona (maraka ili eura, nisam siguran) spremnih za ulaganje. Kur.cem nije mrdnuo dok se teren radio, a imao je vremena da ga renovira kako hoće, od augusta do nedavno.
Samo Memiji i Ćužetu nisu rekli izgleda. Ljudi ih prtrčali 25 puta tamo po stranistruja je napisao/la: ↑čet apr 27, 2023 7:36 amSve se slažem.Bilo mi je šuhveli čim su počeli čistiti kartone protiv TC.Sky1 je napisao/la: ↑čet apr 27, 2023 12:13 amKupljeno je ovo danas 100%. Prošlo kolo ih sve vrijeme vile nosale protiv TC, očistiše kartone im glavni igrači, logično znali su da danas imaju sigurna tri boda. Zrinjskom niko boda ne može da uzme, a raspalo Sarajevo im uzme sva tri, ma daj, gasi ligu, gasi svi hebo ovo.kvalitet je napisao/la: ↑sri apr 26, 2023 11:26 pm
Ma kakvi kupljeno, poklopilo se tako danas, šta će biti dalje vidjet ćemo. Široki ovom pobjedom prekinuo crni niz, ne bih ih otpisao protiv Sarajeva, čini mi se da naredno kolo igraju na lavoru.
Sarajevo ima bolestan pritisak, čim su rasterećeni odigraju dobro kao danas. Već na Koševu će pritisak biti, vidjet ćemo kako će reagovati.
Imat ce i podrsku kakvu nikad niko nije imao u BanjaluciLeon_Professional je napisao/la: ↑čet apr 27, 2023 3:19 pmHajde manekeni zapnite danas, nemojte odmah ceGa skinuti.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Meni bi ove malverzacije, sudijske odluke i navlacenje, samo jos vecu zelju probudile u meni.
Protiv Borca bih zapeo vise nego bilo gdje drugo.
Svi uslovi da izgubimo su ispunjeni.AsharaK je napisao/la: ↑čet apr 27, 2023 3:22 pmImat ce i podrsku kakvu nikad niko nije imao u BanjaluciLeon_Professional je napisao/la: ↑čet apr 27, 2023 3:19 pmHajde manekeni zapnite danas, nemojte odmah ceGa skinuti.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Meni bi ove malverzacije, sudijske odluke i navlacenje, samo jos vecu zelju probudile u meni.
Slažem se, i nadam se da će biti hrabri i motivisani.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet apr 27, 2023 3:19 pmHajde manekeni zapnite danas, nemojte odmah ceGa skinuti.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()