Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Maestro_1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 24, 2023 6:47 pm

Diverzant je napisao/la:
pon apr 24, 2023 12:33 am
rodrigo87 je napisao/la:
pon apr 24, 2023 12:27 am
Diverzant je napisao/la:
pon apr 24, 2023 12:25 am

Ja te prizivam ti mi tako vraćaš
Jesi li mi makar halalio posto si me vec sahranio
Nemoj samo ove duge pauze praviti više, fali mi neko da podrzi ekstremno-desnicarske stavove po pitanju pitara, ubiše me ovi liberall
Ja i Diverzant sami protiv svih. 😂

exbabilon
Kontakt:

pon apr 24, 2023 6:48 pm

Skandal za skandalom u Banja Luci. Ovaj penal nema veze ni s čim, izbija mu loptu špicem bez kontakta, ovaj svira penal. Sad Hrelja sam izlazi 1 na 1, diže ofsajd nepostojeći. Minut kasnije još jedan nepostojeći ofsajd. Ne možeš igrati ba, ne da ti.

Refa1987
Kontakt:

pon apr 24, 2023 6:53 pm

Ma ovo da se može ikako i da imaju klobovi dobru volju odmah zaprijetiti istupanjem iz lige. Željo, Sarajevo, Velež, Tuzla, Sloboda, Igman, Široki, Posušje pa nek igraju oni koje guraju.

Maestro_1921
Kontakt:

pon apr 24, 2023 7:01 pm

I evo, kako da se ti pripremiš na ovo, kako jbt?! Konstantno im svira nepostojeće ofsajde kad god priđu golu bojca i kad se može naslutit da će zaprijetit. Imam osjećaj i da ga zabiju, poništit će im ga. Klasično suđenje i sviranje faula kad puhneš u igrača Dodikovaca, kartoniranje, izmišljanje penala, ofsajda..
I kako je više moguće da niko ne smije progovoriti na ovo što se dešava? Pošalješ sve UEFI, FIFI, iako su i oni korumpirani do srži, al ovo je haos. Treba fond neki napravit da se mogu plaćati ove kazne koje Vico piše za komentarisanje sudija. Napraviš fond, i udrite po sudijama svi. Ili se par klubova udruži, podjeli troškove postupka, i ode na sportsku arbitražu protiv Borca, Vice, Saveza. Sve dokaze imamo, samo da se ustupe njima za postupak. Azmir sam može isfinansirat, eto Tuzla, Sloboda, Posušje, Igman, i mi, bi to sigurno prihvatili, vjerovatno i Široki, za Vrapčiće nisam siguran. Sumnjam da će njanje, jer je ovo sve i njihovo maslo i nisu daleko od bojca.

Sulevelicanstveni
Kontakt:

pon apr 24, 2023 7:02 pm

Moze li neko napisati kome prijeti suspenzija iz Igmana prije ove sad utakmice?

Norsborg
Kontakt:

pon apr 24, 2023 7:21 pm

Refa1987 je napisao/la:
Ma ovo da se može ikako i da imaju klobovi dobru volju odmah zaprijetiti istupanjem iz lige. Željo, Sarajevo, Velež, Tuzla, Sloboda, Igman, Široki, Posušje pa nek igraju oni koje guraju.
Morali bi svi klubovi reagovati. Poslati snimke u Uefu. Ljudi u crnom otimaju hljeb ljudima. Jučerašnji poništeni gol je možda nama, Veležu ili Širokom oduzeto izlazak u Evropu a to je barem 500000 maraka. Ne dati im više da sude, to je minimum za takvu kradju.

Maestro_1921
Kontakt:

pon apr 24, 2023 7:29 pm

Da je pošteno sve i da imamo normalno suđenje. Da se gleda samo borba igrača na terenu, igra 11 na 11, očekivao bih pobjedu u četvrtak. Ovako ne očekujem ništa osim sudijske krađe i lakrdije, ubit će nas na sve načine i kartonirat koga stigne, svirat sve živo i izmišljati ofsajde. Ako bude egal ili naznaka da možemo pobjediti, tu nam je tek kraj. Ako nam ne mognu gola dati očekujem kao sad protiv Igmana, da im izmisli penal.

kokoška
Kontakt:

pon apr 24, 2023 7:30 pm

Norsborg je napisao/la:
pon apr 24, 2023 7:21 pm
Refa1987 je napisao/la:
Morali bi svi klubovi reagovati. Poslati snimke u Uefu. Ljudi u crnom otimaju hljeb ljudima. Jučerašnji poništeni gol je možda nama, Veležu ili Širokom oduzeto izlazak u Evropu a to je barem 500000 maraka. Ne dati im više da sude, to je minimum za takvu kradju.
Ne treba odstupiti, onda su samo klubovi na gubitku, nego trebaju se svi klubovi ujediniti i poslati snimke svih utakmica malog borca bez prijetnji UEFI, nego fino na lijep nacin objasniti da postoje sumnje u regularnost takmicenja i da trebaju pomoc.

igla
Kontakt:

pon apr 24, 2023 7:34 pm

Da Bog da im još 4 ovakva svirali do kraja sezone. Sve dok se ne ujedinimo svi kojima je sport br 1, da Bog da ovakav po utakmici imali.

Maestro_1921
Kontakt:

pon apr 24, 2023 7:41 pm

igla je napisao/la:
pon apr 24, 2023 7:34 pm
Da Bog da im još 4 ovakva svirali do kraja sezone. Sve dok se ne ujedinimo svi kojima je sport br 1, da Bog da ovakav po utakmici imali.
Pa ovo i rade jer im se može. Niko ništa ne govori, niko se ne žali, ko ovce. I oni će ovo raditi dok god mogu, budi siguran u to.
Ako ništa uživat ću, i s osmijehom pratiti, dok im amateri i poluamateri trpaju po 5 golova.

salle86
Kontakt:

pon apr 24, 2023 7:44 pm

Maestro_1921 je napisao/la:
pon apr 24, 2023 7:01 pm
I evo, kako da se ti pripremiš na ovo, kako jbt?!
UDRUŽENJE PREMIERLIGAŠA (i drugoligaša)
Ko hoće bujrum, ko neće ne mora taman da se zna onda ko je na kojoj strani. Kreneš od nule, taman da su dva kluba krene se. I taman da se tebi navlači dužan si da napustiš meč. Mogu prijetiti, suspendovati, kažnjavati ali ako treba halališ jednu sezonu da bi sutra bilo bolje. A i ne mogu kazniti 7-8 klubova nikako, okači to mačku o rep.
Može se, samo neće niko da se bori. Lakše uzeti mrvice koje ti bace ispod stola
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon apr 24, 2023 7:45 pm

Za ovo postoji samo jedno objasnjenje a to je da su svi klubovi upetljani jer nema druge cim svi sute.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

igla
Kontakt:

pon apr 24, 2023 7:45 pm

Ma njih svakako boli qrac i za državu, i za ligu, ovo je sad taj četnički inat "može nam se", guslat će o ovom za pedesetak godina.

Ali jedina krivica je na našim pušiqrcima u savezu, klimoglavci, mrtve im natakarim.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon apr 24, 2023 7:53 pm

Vidis gdje je savez dosao kad je jebeni Pilav neko i nesto u njemu. Ove mase je postavila prethodna garnitura a ne Vico, njemu su se samo oni pridruzili.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

storm_raider
Kontakt:

pon apr 24, 2023 7:54 pm

Gledaj penala i bruke...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Maestro_1921
Kontakt:

pon apr 24, 2023 7:56 pm

2 minute nadoknade hhahahahahha. Prekida ko u priči, i 2 minute na kraju nadoknadi. Pola nadoknade prođe u ukazivanju pomoći i on nakon 30 sekundi svira kraj. 🤦🏻‍♂️ A da je 0-0 ili da ne daj Bože bojac gubi, bilo bi minimum 6 minuta nadoknade ili dok ne daju gol. Pa ovo nigdje nema, Bože sačuvaj. Tačno čekaju da padne mrtva glava, pitanje je da li bi i to nešto promjenilo.

salle86
Kontakt:

pon apr 24, 2023 8:00 pm

I zaista mora se pohvaliti ovo što se radi oko marketinga u zadnje vrijeme... prejaki videi
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

storm_raider
Kontakt:

pon apr 24, 2023 8:10 pm

Ovo nije samo tendenciozno sudjenje ili namjestanje utakmice, ovo je klasicna bahatost, slanje poruke da se moze raditi sta se hoce bez ikakvog straha od posljedica. Jer im se moze.

Cedva
Kontakt:

pon apr 24, 2023 8:13 pm

Igrači koji su u 1. postavi trebaju da se odmaraju protiv Borca i da izađu potpuno s drugim timom,jer nema šanse pored sudske mafije i saveza. A nije nam ni igra nešto. Sačuvati igrače za Igman,koji je jako dobra ekipa. Dobijati domaće tekme obavezno,pokušati izvući X protiv uhljupa u lavoru ,i pobijediti Slobodu. Jest teško,ali oznojite guzove ako hoćete u Evropu!
"KAD DOĐU TEŠKI DANI
I KADA TI LOŠE KRENE
DIGNI POGLED KA TRIBINI
UGLEDAĆEŠ SAMO MENE..."

storm_raider
Kontakt:

pon apr 24, 2023 8:20 pm

Nas ce vise Igman namuciti nego Borac.. Husref je tata mata fudbala u nasoj ligi.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], cipiripi, Google [Bot] i 42 gosta.

Prijava