Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Straus
SporCki direktor
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 24, 2023 10:20 am

Potpisana saradnja sa Budućnost Banovići.
Fear of the Maniacs!

kvalitet
Kontakt:

pon apr 24, 2023 10:29 am

milanribar je napisao/la:
pon apr 24, 2023 10:04 am
Baljić laže prvo da je zvao predsjednika, drugo nije bio na stadionu od rata, znao je kao i sve legende u kakvoj smo krizi bili i svi su pozivani da pomogno kako mogu i koliko mogu. Odazvali su se vidjeli smo u kojem broju. Svaka čast Ćuriću što se vratio i preuzeo omladinsku školu u stanju katastrofe. Ostali nek i dalje misle da je klub njima nešto dužan i da valjda treba da ih moli da dođu na utakmicu...
Neki dan razmišljam, a evo sad da iznesem i ovako, nadam se da nije problem. Mogao bi jug jednu parolu da posveti “legendama” koje znaju samo s*ati, a sutra bi dozvolili da se Željo ugasi. Odjeknulo bi to…
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

MiroslavKruzik

pon apr 24, 2023 10:30 am

Odličan potez potpisivanjem ugovora za saradnju sa FK Budućnost Banovići!

Imaju širok bazen mladih perspektivnih talenata, dužni smo to prepoznati i pružiti priliku mladim talentovanim igračima. Znamo šta je bilo sa Višćom, a bilo je desetine Višći koji su iskorišteni na pogrešan način.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pon apr 24, 2023 10:42 am

Zanimljiv podatak, zadnjih 5 utakmica Muftić cleansheet, Bender zadnjih 13 utakmica primao minimalno 1 gol.

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

pon apr 24, 2023 10:48 am

Pisao sam velik broj puta koliko je bitno imati saradnju sa klubom u sredinama gdje imamo ogromnu bazu navijača.

Maid Demirović - prioritet, U21, ogroman talenat.
Faruk Gogić - zamjena za Hodžića.
Amar Kovčić - u tri sezone 18 asistencija, lijevi bek.
Fear of the Maniacs!

neroazzuro
Kontakt:

pon apr 24, 2023 10:59 am

Mulalic Edis je napisao/la:
ned apr 23, 2023 11:27 pm
Glas Razuma je napisao/la:
ned apr 23, 2023 11:17 pm
Pet najbitnijih ljudi u historiji Zeljeznicara su Josko Domorocki, Milan Ribar, Ivica Osim, Josip Bukal i Senad Misimovic. U tom rangu su jos Vasilije Radovic, Blagoje Bratic i Josip Katalinski.
E cuj Senad Misimovic 🤣🤣🤣
Ja mislim da je on malo iznad Domorockog. On je doveo Lendru za milju, a Josko je odbio pitare za bonove za hranu u vrijednosti milje.
Evo brata, dugo mu je trebalo...
Ne moraš tako ocigledno bolan.

milanribar
Kontakt:

pon apr 24, 2023 11:00 am

Fićo je napisao/la:
Pisao sam velik broj puta koliko je bitno imati saradnju sa klubom u sredinama gdje imamo ogromnu bazu navijača.

Jako zanimljivih mladih igrača imaju, u odnosu na ostale ekipe dole forsiraju puno više omladince.

neroazzuro
Kontakt:

pon apr 24, 2023 11:03 am

Jel Faruk Gogić što je igrao u bijeljinskom Radniku? Mali iz Živinica? Bio top do loma noge.

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

pon apr 24, 2023 11:06 am

Juniori pobijedili Slogu Doboj, 0:2, u gostima.
Fear of the Maniacs!

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

pon apr 24, 2023 11:07 am

neroazzuro je napisao/la:
pon apr 24, 2023 11:03 am
Jel Faruk Gogić što je igrao u bijeljinskom Radniku? Mali iz Živinica? Bio top do loma noge.
Da, on je. On bi meni bio idealna zamjena za Hodžića, po fizikalijama sa tu negdje.
Fear of the Maniacs!

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

pon apr 24, 2023 11:13 am

milanribar je napisao/la:
pon apr 24, 2023 11:00 am
Fićo je napisao/la:

Jako zanimljivih mladih igrača imaju, u odnosu na ostale ekipe dole forsiraju puno više omladince.
Znam, često naletim pa pogledam utakmicu. Neka posudba, slanjem kojeg igrača dole i nekim malim procentom od buduće prodaje i mi bi mogli dobiti najbolje igrače iz omladinske škole ali iz ekipe Budućnosti. Zbog toga kažem da je dobar potez, pa jedan Višća je došao u Želju iz Budućnosti. Nadam se da će se trend i dalje pratiti, pa ići i u druge ekipe i sredine gdje imamo veliki broj navijača, TK, USK, SBK i tu ima široka baza, od Srebrenika, Živinica, Gradačca, Gračanice, do Goražda, Konjica, Cazina, Bihaća, Sanskog Mosta, Bužima. Pozdravljam potez zaista, samo naprijed.
Fear of the Maniacs!

Grbavica
Kontakt:

pon apr 24, 2023 11:34 am

Imamo mi saradnju i sa onim iz Gane pa nista :D
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Jacksparrow
Kontakt:

pon apr 24, 2023 12:59 pm

Koliko god nekima smetalo Misimovic jeste jedna od legendi kluba, vratio je evropu na Grbavicu i pokrenuo pricu sredjivanja i rekonstrukcije stadiona.
FCŽ

kokoška
Kontakt:

pon apr 24, 2023 1:02 pm

Sulevelicanstveni je napisao/la:
pon apr 24, 2023 1:59 am
Ujko je napisao/la:
pon apr 24, 2023 12:54 am
Zrinjski je trenutno drugi tim u citavom svijetu po broju uzastopnih pobjeda, ispred njih je jedino Celtic koji je svoj niz prekinuo u ovom kolu, igrajuci nerijeseno, pa ce ih Zrinjski
sasvim sigurno stici i prestici u tom smislu, a to sasvim dovoljno govori o njihovoj dominaciji u domacim takmicenjima. Ono sto je iritantno i frustrirajuce je cinjenica da oni igraju
onoliko dobro koliko im je neophodno da te pobijede, pa zato djeluju toliko sigurno i samouvjereno. Da je danas Velez izjednacio, oni bi samo ubacili u vecu brzinu i to bi bilo to.
Bez obzira kako ovo zvucalo, to je cinjenica i realnost koje moramo biti svjesni i barem za sada se tome prilagoditi. Zato mislim da smo mi potpuno nepotrebno sami sebi stvorili
onoliki pritisak u polufinalnim utakmicama protiv Veleza, kao da nam zivot od toga zavisi, pa smo se istrosili i fizicki i psiholoski, zaboravljajuci koga cemo eventualnim prolazom
imati za protivnika u finalu. Istina, pobijedili smo ih u Mostaru, ali onakva utakmica se dobija jednom u deset godina, da ih sada pobijedimo u finalu kupa bilo bi ravno cudu, a cuda
se bas ne dogadjaju tako cesto. Prema tome, Zrinjski je prica za sebe, ostale ekipe u ligi se dijele na one koje se bora za Evropu i one koje se bore za opstanak, a u obje te grupe
su vrlo male razlike, ne samo u bodovima, nego i u kvaliteti. Eto, mi smo imali tri poraza zaredom u prvenstvu, dozivjeli smo to kao pravu katastrofu, smak svijeta, raspad sistema,
a onda nam je trebala jedna jedina pobjeda pa da dodjemo na trece mjesto, gdje odavno nismo bili. Iz tog razloga moramo malo smiriti strasti, spustiti loptu na zemlju u ovim preostalim
utakmicama, niti jedan eventualni poraz ne shvatati previse tragicno, niti upadati u euforiju zbog pobjede. I u Banja Luku treba otici rastereceno, pa sta bude, bez ikakvog pritiska.
Jasarevic i Amoah ne igraju, vjerujem da ce Sehic i Drljo poceti i da ce Muftic ostati na golu u narednim utakmicama, ohrabruje cinjenica da se Galic, Cocalic i Mekic polako vracaju
u formu, za nadati se da se napokon Hodzic 19 i Krpic probude, pa kada se sve sabere i oduzme, ko zna mozda i otkinemo barem jedan bod. A ukoliko i izgubimo, nista strasno, ima
jos dosta da se igra.
Ja opet smatram da kao sto je par ljudi ovdje ranije napisalo da zrinjski vise nema konkurenciju nego sto su zaista toliko jaki. Imaju taj mentalitet i to je to. Djelovali su mi ubjedljivije sa Jakirovicem, cim dobiju ozbiljnijeg konkurenta u ligi nece se toliko jakim ciniti.
Vi smatrate a ljudi dominiraju vec 5 godina ko da su Dinamo

neroazzuro
Kontakt:

pon apr 24, 2023 1:16 pm

De je.bo vas više i pokraj Misimovića, samo navlačite ove babukine podguzne muhe (svu 6oricu 😁) da se ovde sjate i razuvjeravaju vas po 3957325. put.
Pustite tu priču više.

Sulevelicanstveni
Kontakt:

pon apr 24, 2023 1:25 pm

ono.na je napisao/la:
pon apr 24, 2023 4:48 am
pon apr 24, 2023 12:17 am
Po prvi put smatram da bi dobro bilo da Borac pobjedi sutra, ako tako bude odmaci ce za Evropu, znaci rastereceni protiv nas, drugo nece Zrinjski obezbjediti titulu onda ce zapeti protiv sarajeva. Sve je u nasim rukama (Velez, Posusje, Igman kuci).
Velez igra dobro. Nadigrao je Zrinjskog u 50tak minuta danas. Igraju bolje i ljepse od nas i znaju kako nas pobjedit. Remi s njima je dobar rezultat.
Gledao sam skoro svaku tekmu, nista nisu posebno pokazali,ali eto imaju ono najbitnije rezultate.

MiroslavKruzik

pon apr 24, 2023 2:02 pm

slika
Hajde Bašiću, daj mu priliku, profitirat ćemo svi!

Dr. Adzem
Kontakt:

pon apr 24, 2023 2:05 pm

pon apr 24, 2023 1:25 pm
ono.na je napisao/la:
pon apr 24, 2023 4:48 am
pon apr 24, 2023 12:17 am
Po prvi put smatram da bi dobro bilo da Borac pobjedi sutra, ako tako bude odmaci ce za Evropu, znaci rastereceni protiv nas, drugo nece Zrinjski obezbjediti titulu onda ce zapeti protiv sarajeva. Sve je u nasim rukama (Velez, Posusje, Igman kuci).
Velez igra dobro. Nadigrao je Zrinjskog u 50tak minuta danas. Igraju bolje i ljepse od nas i znaju kako nas pobjedit. Remi s njima je dobar rezultat.
Gledao sam skoro svaku tekmu, nista nisu posebno pokazali,ali eto imaju ono najbitnije rezultate.
Ulaze u katastrofalan raspored, kakvi god smo imamo priliku im se odlijepiti, poslije Borca igramo 4 tekme u Sarajevu i zadnje kolo protiv Slobode. U kupu nemaju nikakve sanse protiv Zrinjskog. Siroki je los ide njima jos par poraza. Sve je do nas i siguran sam da cemo se plasirati u evropu zajedno sa konama
Cuva Bog Zelju svog!

Leon_Professional
Kontakt:

pon apr 24, 2023 2:25 pm

MiroslavKruzik je napisao/la:
pon apr 24, 2023 2:02 pm
slika
Hajde Bašiću, daj mu priliku, profitirat ćemo svi!
Tanak.

salle86
Kontakt:

pon apr 24, 2023 2:32 pm

ŽELJO - Borac(g), Igman(k), Velež(k), Sarajevo(g), Posušje(k), Sloboda(g)

SARAJEVO - Zrinjski(g), Široki(d), Borac(g), Željo(d), Velež(g), Igman(d)

VELEŽ - Široki(g), Borac(d), Željo(g), Igman(d), Sarajevo(d), Posušje(g)

ŠIROKI - Velež(d), Sarajevo(g), Posušje(d), Sloboda(g), Sloga(d), Leotar(g)
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 32 gosta.

Prijava