Bože sačuvaj. Nisi napravio smislenu akciju deset utakmica i kao sto ste otjerali Edisa. Pratis ti zvaka al’ u kurcu. Svako ko imalo mozga ima je vidio da ne ide.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑sub apr 22, 2023 11:06 pmhttps://radiosarajevo.ba/sport/nogomet/ ... lja/493328
Dosta nam je "legendi kluba", sad se sjetilo da ruši trenera Bašića...samo da mi je znati po čijoj direktivi se javlja legenda Mirsad Baljic. Da hocete izumrijeti da Klub ima novu viziju, pun k ovih "legendi"
Ne znam nije bog zna sta ovo bilo, ali bitna je pobjeda. Galic od dolaska Basica sve bolji. Seha solidan, fino sa Santosom se slaže. Coca danas konacno pristojan. Krila solidna, Stila i Krpic poceli da lice na nesto. Dzenis/Jasar/Hajdar pa i Drina na momente uzasni. Hodzic za nijansu bolji ali apsolutno beskoristan u organizaciji igre. Staticno, mrljavo pod rucnom.
Bravo za Muftica i sjever sto ga je podrzao.
Bravo i za Bendera i djeljenje rukavica djeci s tribine. Fin potez.
Mekic je bas mahalac, na momente fenomenalan na momente uzasan. Penal mu zakonom zabraniti da puca.
Basic je pravio dosta rotacija, nekako neocekivano od nas. Svidja mi se sto rotira krila i sto je izbacio izbij nabij igru. Nema neku klupu, fali i par prvotimaca za ono sto on zeli ali ide to ka necemu. Mislim da bi trebao vracati Drlju, jeste pala forma ali daleko od toga da je on beskoristan.