Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Bozidar Radosevic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 22, 2023 11:21 pm

MiroslavKruzik je napisao/la:
sub apr 22, 2023 11:06 pm
https://radiosarajevo.ba/sport/nogomet/ ... lja/493328

Dosta nam je "legendi kluba", sad se sjetilo da ruši trenera Bašića...samo da mi je znati po čijoj direktivi se javlja legenda Mirsad Baljic. Da hocete izumrijeti da Klub ima novu viziju, pun k ovih "legendi"
Bože sačuvaj. Nisi napravio smislenu akciju deset utakmica i kao sto ste otjerali Edisa. Pratis ti zvaka al’ u kurcu. Svako ko imalo mozga ima je vidio da ne ide.

Ne znam nije bog zna sta ovo bilo, ali bitna je pobjeda. Galic od dolaska Basica sve bolji. Seha solidan, fino sa Santosom se slaže. Coca danas konacno pristojan. Krila solidna, Stila i Krpic poceli da lice na nesto. Dzenis/Jasar/Hajdar pa i Drina na momente uzasni. Hodzic za nijansu bolji ali apsolutno beskoristan u organizaciji igre. Staticno, mrljavo pod rucnom.

Bravo za Muftica i sjever sto ga je podrzao.
Bravo i za Bendera i djeljenje rukavica djeci s tribine. Fin potez.

Mekic je bas mahalac, na momente fenomenalan na momente uzasan. Penal mu zakonom zabraniti da puca.

Basic je pravio dosta rotacija, nekako neocekivano od nas. Svidja mi se sto rotira krila i sto je izbacio izbij nabij igru. Nema neku klupu, fali i par prvotimaca za ono sto on zeli ali ide to ka necemu. Mislim da bi trebao vracati Drlju, jeste pala forma ali daleko od toga da je on beskoristan.

Grbavica
Kontakt:

sub apr 22, 2023 11:24 pm

Vise sretno nego spretno ali eto pobjedi se ne gleda u zube.
Protiv Sirokog nisam ni ocekivo 5-0. Tri boda su bitna a ostalo cemo u hodu rjesavati. :D
Ko nas je kleo, nije dangubio.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

Leon_Professional je napisao/la:
Ne treba hvaliti mnogo jer daleko je ovo od dobrog, ali eto.

Sad je Basic klasa, a da je Edis ovako odigrao bilo bi drugacije. Samo kazem. :kafa:
Drugo poluvrijeme jeste bolje, ali daleko od dobrog što kažeš. Pozitivno je za mene izmjene Bašića, rotiranje, logično mi izgleda.

Jacksparrow
Kontakt:

sub apr 22, 2023 11:27 pm

Niko ne dize Basica u nebesa, al napredak i neke logicne stvari koje prije nismo vidjeli su tu za to stoji da nekoga ko ima trenerskog znanja trebamo istrpiti... premija bi bila evropa ove sezone, al ja bih ga ostavio i sledece sezone ako bi stvari isle uzlaznom putanjom sto se tice same igre
FCŽ

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub apr 22, 2023 11:29 pm

Vala nije bilo odlicno, al nije bilo ni lose, dao bih jednu 7 fakultetsku. :D

Nama je svaki protivnik pravio probleme kod naseg vodstva jer smo se povlacili, a ovo veceras je bilo bas rutinski. Uredu, Krpic nije zabio gol, al je pravio ogroman pritisak, oni uopste nisu mogli prenosit loptu, njihovi napadi su zavrsavali iz odbrane. Nakon crnog niza ja sam izuzetno zadovoljan, ovo ce nam bas dat vjetar u ledja i nesto ne mislim da se necemo nista pitati u Banjaluci.
Željezničar ante portas !

Leon_Professional
Kontakt:

sub apr 22, 2023 11:30 pm

LARSSON je napisao/la:

Sad je Basic klasa, a da je Edis ovako odigrao bilo bi drugacije. Samo kazem. :kafa:
Drugo poluvrijeme jeste bolje, ali daleko od dobrog što kažeš. Pozitivno je za mene izmjene Bašića, rotiranje, logično mi izgleda.
Aha, osim Beganovica. :D
Mada i nema izbora.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub apr 22, 2023 11:32 pm

sub apr 22, 2023 11:30 pm
LARSSON je napisao/la:

Aha, osim Beganovica. :D
Mada i nema izbora.
Imao je samo Beću, al nesto kontam vjerovatno ce on u Banjaluci zaigrat.

Simply Blue
Kontakt:

sub apr 22, 2023 11:32 pm

Ma Edis bi to bolje, samo jadnicak nije imao dovoljno vremena da implementira svoje ideje

Protiv Borca poceti kao protiv Zrinskog, svi iza lopte i nadati se da necemo primiti iz prvog centarsuta, i mogli bi i do bod-ova

Bilo bi lijepo da Sloboda ispadne do zadnjeg kola, da im ne bude ni do cega u zadnjem kolu, a s obzirom na raspored, sasvim realan scenarij

Trena dovesti 77icu iz Sloge Mihajlovica, za iducu sezonu kao zamjena Santosu
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

MiroslavKruzik

sub apr 22, 2023 11:33 pm

LARSSON je napisao/la:
sub apr 22, 2023 11:08 pm
MiroslavKruzik je napisao/la:
sub apr 22, 2023 11:06 pm
https://radiosarajevo.ba/sport/nogomet/ ... lja/493328

Dosta nam je "legendi kluba", sad se sjetilo da ruši trenera Bašića...samo da mi je znati po čijoj direktivi se javlja legenda Mirsad Baljic. Da hocete izumrijeti da Klub ima novu viziju, pun k ovih "legendi"
E čuj Čobu za trenera :rofl: :rofl: :rofl:
To ti je vizija tzv "legendi kluba". Nije ni čudo što smo u banani kada su u Klubu svoje prste imali raznorazni znalci iza prefiksa "legenda kluba".

I, vjeruj mi, nije ovaj članak i izjava slučajno, postoji pozadina ovog' svega.

salle86
Kontakt:

sub apr 22, 2023 11:39 pm

Jacksparrow je napisao/la:
sub apr 22, 2023 11:27 pm
Niko ne dize Basica u nebesa, al napredak i neke logicne stvari koje prije nismo vidjeli su tu za to stoji da nekoga ko ima trenerskog znanja trebamo istrpiti... premija bi bila evropa ove sezone, al ja bih ga ostavio i sledece sezone ako bi stvari isle uzlaznom putanjom sto se tice same igre
Ma u ovoj utakmici se vala i nije vidio neki napredak ali eto ako ništa nisu bile one klasične izmjene Hodžić/Krpić, Amoa/Drljo i slično gdje ništa ne mijenjaš već eto...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

plavi kanarinac
Kontakt:

sub apr 22, 2023 11:41 pm

E ja legendi i kurca, daj podrsku sta pljujes po momku imao 15 dana s ekipom, ne zna ih jos sve uopće ko sta i koliko može.

Povratne lopte, upotrebljive... Presing, napokon može po podu lopta do šesnaesterca doći, u stanju smo držati protivnicku ekipu u 16 po 2-3 minute, nevjerojatno.

Kakva nacija ubogaljena maksimalno, 15 dana covjek s ekipom i tjeraju ga, ko da je on kriv sto su igraci kontinuirano devastirani od strane hooonog stručnjaka.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

exbabilon
Kontakt:

sub apr 22, 2023 11:45 pm

Svidja mi se sto Basic koristi vise igraca, vise rotira i nije sve copy paste od tekme do tekme. Nema ovdje 11 odlicnih i ostali losi, nego svi su u nekoj sivoj zoni, upitne forme i samopouzdanja. Kad ih vrti tu ih dobija svjeze i motivisane, kakvi god da su.

igla
Kontakt:

Jugosaurusima zabraniti prilazak klubu.

Svi seru, uvrijeđeni nešto vječno, nije trenutak, ne znate vi, ne treba to tako... Dodjite pomozite, u usta vas *****!

Mulalic Edis
Kontakt:

sub apr 22, 2023 11:46 pm

Cestitke sefu i igracima na pobjedi. Cestitke navijacima, veceras za deset, pogotovo Jug. Iznenadjen sam pozitivno posjetom, ocekivao sam duplo manje navijaca, ali Zeljo je golem.
Igra losa, u prvom na momente katastrofalna. Krpic i Hodzic u prvom odron, u drugom onako. Krpic ne moze meda. Nikad nije znao, pa je to neznanje nadoknadjivao snagom i spremom sto je nekad i vise nego dovoljno za nasu ligu. Sad trenutno ni to nema. Gubi duele i trom je, a golova nema.
Hodzic ocajan u drugom dijelu. Sreca pa Mekic igra dobro. I grijesi i izmisli glupost, ali zna i hoce da igra. Ovaj Tucetov pulen isto drvo. Nadam se da ce se trznuti jer nam treba dobar za evropu.
Jasarevic ? Basicu, rekao si da zelis da se igra fudbal. S njim to nije moguce. On "uvaljuje" loptama druge, igra ko mis, bez odgovornosti i sa puno brzopletosti, vjecito kasni. Na koju foru je on uzeo para vani, na koju foru je klub iz prve lige Svedske dao za njega 150 hiljada eura? Svaka cast tom menageru. Ostali okej, krila dobra, Sehic bez noge za Jasara Carlos na neprirodnoj poziciji.
Bolje smo izgledali protiv Veleza a izgubili. Ko te pita...
U Banja Luci x kao pobjeda. Bez obzira na to ako dobijes Veleza bices ponovo treci/cetvrti.
Jos jednom hvala i nama i njima. Volim te Zeljo !
Zadnja izmjena: Mulalic Edis, dana/u sub apr 22, 2023 11:47 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Grande Miske 💪

Mulalic Edis
Kontakt:

igla je napisao/la:

Svi seru, uvrijeđeni nešto vječno, nije trenutak, ne znate vi, ne treba to tako... Dodjite pomozite, u usta vas *****!
Ko su Jugosaurusi?
Grande Miske 💪

Cedva
Kontakt:

sub apr 22, 2023 11:47 pm

"Legende" što dalje od kluba,dosta sisanja! Čuj on zvao nekoga i nije mu se predsjednik javljao?! Ko si?! 🙄 Što se tiče igre,pa ok,realno ja podržavam Bašića,vidi se da mijenja "hoo ruk" igru,nabijaj na krilo,trči,izbij,itd. Vraća sigurnost u Santosa,Amoaha,Meku,pa evo i Hodžu. Izmjene su bile smislene,Beganović je jedino malo pokazao,ali ostale su top! Pogotovo što je ubacio Šehu,više je momak pokazao u 6 min. nego Jašar cijelo vrijeme što je igrao. Kosorića je ubacio zbog bunarenja i centaršuteva,jer se vidjelo da će ići zadnje minute na tu vrstu igre. Sve u svemu,ova tri boda su nam dobrodošla k'o hljeb,uzeo si konkurenta za Evropu,tako da je ovo lokum! Velež bi trebao izgubiti,a i kone neka odigraju najviše X,taman. Domaće tekme pokušati uzeti sve,a sa strane čvaknuti šta možemo. 💪🤗
"KAD DOĐU TEŠKI DANI
I KADA TI LOŠE KRENE
DIGNI POGLED KA TRIBINI
UGLEDAĆEŠ SAMO MENE..."

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub apr 22, 2023 11:48 pm

Mulalic Edis je napisao/la:
igla je napisao/la:

Ko su Jugosaurusi?
Vjerovatno bivsi igraci iz exyu :D

svraka
Kontakt:

sub apr 22, 2023 11:55 pm

Posjetom iznenadjen pozitivno.

Rezultat odlican. Galic i Mekic najbolji. Muftic sto je trebao, odlicno je uradio.

Samo zajedno, yebo sabane koji dodju ponekad i gadjaju domace igrace. Neka svaku utakmicu bude ovako, bice nam bolje.

:zeljeznicar1:
Forza 1921!

Oda majstore!

igla
Kontakt:

ned apr 23, 2023 12:02 am

AsharaK je napisao/la:
sub apr 22, 2023 11:48 pm
Mulalic Edis je napisao/la:
igla je napisao/la:

Ko su Jugosaurusi?
Vjerovatno bivsi igraci iz exyu :D
E ovi tipa Žvake, Meše i sličnih, što iz lagane egoistične fotelje sjede i ponekad nešto pametuju kako bi oni i sl, a nigdje ih.

Mulalic Edis
Kontakt:

ned apr 23, 2023 12:02 am

svraka je napisao/la:
sub apr 22, 2023 11:55 pm
Posjetom iznenadjen pozitivno.

Rezultat odlican. Galic i Mekic najbolji. Muftic sto je trebao, odlicno je uradio.

Samo zajedno, yebo sabane koji dodju ponekad i gadjaju domace igrace. Neka svaku utakmicu bude ovako, bice nam bolje.

:zeljeznicar1:
Ma mogu svirat qrcu. Igracima je data podrska i znaju ko jedini moze postaviti i smjeniti. Ove morone sto zvizde vlastitom golmanu i gadjaju flasama protivnicke igrace jer su te posteno dobili snimiti glave i zabraniti pristup stadionu. Isto to vazi za pljuvace sa zapada jer i otamo gnusno vrijedja par degenerika.
Gledam Jasarevica i place mi se al dok trci u Plavom dresu ima podrsku i aplauz. Sta cu postici ako mu psujem u 23 minuti ???
Takodjer, nabijem ovog ustasu Barbarica. On vristi na sudiju, a 50 : 50 sudjenje na gostovanju. Poslije lakrdije u Banja Luci mirno daje izjavu i suti. Smece ustasko.
Grande Miske 💪

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Diverzant, gavran, Google [Bot], nookey i 40 gostiju.

Prijava