Do gola me je drzala jedna vrst euforije. Ono je nesto sto dugo nismo vidjeli na Grbavici. Na trenutak smo igrali skolski, povezano izmedju redova. Obris necega sto lici na neku poentu u igri. Ali eto morali smo na sebi svojstven nacin ujebati to. Mislim da treba biti realan. Vidjeli smo kretanje igrača, zamjene pozicija, cak i malo se oslobodili. Nazalost falio nam je lider. Neko ko ce povuci, zagalamiti i potrcati za drugim. Nazalost mi jednostavno nemamo takvog igrača.
Druga stvar, Jasarevic totalni promasaj. Fizikalije na kojima je vukao ranije nisu tu. On jednostavno mora poraditi na tome. Uz to jednostavno ne konta igru. Cocalic je dijelom grozan i zbog njega. Ogromna greska je bila odreci se Malica. Mislim da to ne amnestira Cocalica, ali zaista nema potrebe da pljujete po covjeku. Mislim da jednostavno to vise nije to ali stvarno je covjek koji nije to zasluzio. Problem je definitivno i samopouzdanje. Ocito je da je forma jako losa, kao i voljni momenat. Nadam se ipak da ce prvih 25 minuta uskoro biti bar 50. Ovo s ovako lose balansiranim kadrom nema sanse da ce brzo napredovati.
Treca stvar. Pojedini ljudi su poceli pretjerivati. Okej izgubili smo, ljudi su relativno korektni bili, nije bilo nekih napetosti i sto moras ih gadjati. Pusti nek proslave imaju pravo. Pobjedili su oba puta. Nemas se na sta vaditi osim na sebe.
Sjever je napravio neocekivan potez. Mislim da je opravdan ali bespotreban. Mi nemamo ni naznaku nekih ljudi koji bi se uhvatili baviti ovim problemima. Ne bi valjalo ni da Bekric bude i predsjednik kluba.
@neroazuro
Aj druze produzi dalje. Komentar da ja nekog smatram ocajnim zato sto ga je neko doveo. Druze svako ima promasaja. Lik ne zna osnovne elemente fudbala. Napadati s vanjske strane igraca kao bek je vrhunac gluposti. Evo Jasarevic, koji je uzasno los to bar radi kako treba. Sta sad trebam reci da je Denis Pozder ili Branko Bajic ili Vistica dobra investicija jer ga je neka uprava dovela.
Da svaki put pogodis s igracem gdje bi bio. Uvijek je bilo promasaja. Kad se sjetim euforije kad smo Dudica potpisali kao najboljeg strijelca lige. Lik bio igrac manje na terenu.
I isto tako umrijet cu u uvjerenju da je Mehremic kod nas mogao biti dobar, jer taj lik je poslije Zelje igrao u solidnim ekipama i svugdje bio manje vise standardan. A kod nas se nije mogao sastaviti, ali sigurno mu nismo ni mi pomogli kad smo jebavali od a do z
Izdobrit ce nekad.