Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Bozidar Radosevic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 20, 2023 12:26 am

Do gola me je drzala jedna vrst euforije. Ono je nesto sto dugo nismo vidjeli na Grbavici. Na trenutak smo igrali skolski, povezano izmedju redova. Obris necega sto lici na neku poentu u igri. Ali eto morali smo na sebi svojstven nacin ujebati to. Mislim da treba biti realan. Vidjeli smo kretanje igrača, zamjene pozicija, cak i malo se oslobodili. Nazalost falio nam je lider. Neko ko ce povuci, zagalamiti i potrcati za drugim. Nazalost mi jednostavno nemamo takvog igrača.

Druga stvar, Jasarevic totalni promasaj. Fizikalije na kojima je vukao ranije nisu tu. On jednostavno mora poraditi na tome. Uz to jednostavno ne konta igru. Cocalic je dijelom grozan i zbog njega. Ogromna greska je bila odreci se Malica. Mislim da to ne amnestira Cocalica, ali zaista nema potrebe da pljujete po covjeku. Mislim da jednostavno to vise nije to ali stvarno je covjek koji nije to zasluzio. Problem je definitivno i samopouzdanje. Ocito je da je forma jako losa, kao i voljni momenat. Nadam se ipak da ce prvih 25 minuta uskoro biti bar 50. Ovo s ovako lose balansiranim kadrom nema sanse da ce brzo napredovati.

Treca stvar. Pojedini ljudi su poceli pretjerivati. Okej izgubili smo, ljudi su relativno korektni bili, nije bilo nekih napetosti i sto moras ih gadjati. Pusti nek proslave imaju pravo. Pobjedili su oba puta. Nemas se na sta vaditi osim na sebe.

Sjever je napravio neocekivan potez. Mislim da je opravdan ali bespotreban. Mi nemamo ni naznaku nekih ljudi koji bi se uhvatili baviti ovim problemima. Ne bi valjalo ni da Bekric bude i predsjednik kluba.

@neroazuro
Aj druze produzi dalje. Komentar da ja nekog smatram ocajnim zato sto ga je neko doveo. Druze svako ima promasaja. Lik ne zna osnovne elemente fudbala. Napadati s vanjske strane igraca kao bek je vrhunac gluposti. Evo Jasarevic, koji je uzasno los to bar radi kako treba. Sta sad trebam reci da je Denis Pozder ili Branko Bajic ili Vistica dobra investicija jer ga je neka uprava dovela.

Da svaki put pogodis s igracem gdje bi bio. Uvijek je bilo promasaja. Kad se sjetim euforije kad smo Dudica potpisali kao najboljeg strijelca lige. Lik bio igrac manje na terenu.
I isto tako umrijet cu u uvjerenju da je Mehremic kod nas mogao biti dobar, jer taj lik je poslije Zelje igrao u solidnim ekipama i svugdje bio manje vise standardan. A kod nas se nije mogao sastaviti, ali sigurno mu nismo ni mi pomogli kad smo jebavali od a do z

Izdobrit ce nekad.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet apr 20, 2023 12:35 am

Maestro_1921 je napisao/la:
čet apr 20, 2023 12:24 am
Kako je Hodžić (18) danas uopšte bio u rosteru ako je suspendovan zbog kartona ? Koliko se sjećam bio je pod suspenzijom za ovu utakmicu. Da nam ne složi savez kakvu kaznu za propust? Mada, svakako smo ispali, ne bi trebali.
Hodzic nije suspendovan, ono je bila greska u grafici na areni.
Željezničar ante portas !

Sulevelicanstveni
Kontakt:

čet apr 20, 2023 12:45 am

čet apr 20, 2023 12:25 am
Sulevelicanstveni je napisao/la:
čet apr 20, 2023 12:19 am
Drago mi je kako je Jug odgovorio sjeveru na glupe prozivke 5 do 10 ljudi.
Kako? Nisam upratio.
Skandirali su jug jug jug je samo jedan, pretpostavljam da je njima bilo upuceno.

Maestro_1921
Kontakt:

čet apr 20, 2023 1:15 am

AsharaK je napisao/la:
čet apr 20, 2023 12:35 am
čet apr 20, 2023 12:24 am
Kako je Hodžić (18) danas uopšte bio u rosteru ako je suspendovan zbog kartona ? Koliko se sjećam bio je pod suspenzijom za ovu utakmicu. Da nam ne složi savez kakvu kaznu za propust? Mada, svakako smo ispali, ne bi trebali.
Hodzic nije suspendovan, ono je bila greska u grafici na areni.
Aha, hvala. Mamlazi nesposobni, ni to ne znaju..
Al eto, nije ni bitno više jbga.
Potući se kroz ligu i to je to, nije nemoguće. Imamo direktne okršaje sa konkurentima za Evropu, igramo protiv Širokog, Veleža, bojca i kona. Jedino protiv dodikovaca mislim da nemamo šta tražiti u gostima, ove omladince treba poslati, nek se kale. Ostale utakmice sve možemo dobiti, bar teoretski. Ako se ekipa dozove i neke stvari dotegnu, moglo bi se možda nešto i izvući na kraju. Široki je pao, Velež slabo igra, sreća će ih, siguran sam napustiti, kone su nepoznanica i sami sebi, bojac mora u Evropu. Ganjat ćemo se do kraja za to treće mjesto, pa ćemo vidjeti. Nadati se najboljem.

MiroslavKruzik

čet apr 20, 2023 1:31 am

Žao mi je što Bašić ne razmišlja o Kariću kao opciji na golu, nadam se da će promijeniti tu odluku.

ubaceni element
Kontakt:

čet apr 20, 2023 1:36 am

Nije u redu ova pljuvacina prema Coci. Cinjenjic je da nije u formi i da grijesi u zadnje vrijeme, mozda posti, mozda jednostavno covjek vise ne moze. Ali zar mu treba odmah sjedati na kosti i vrijedjati, zaboraviti sve sto je bilo do ove polusezone? Cijela zadnja linija igra ocajno i svaki gol je kombinacija debilnih poteza 2-3 igraca istovremeno. Pa evo i danas, kriv Cocalic sto je nabio u korner kao da nema
10 kornera svaku utakmicu, ali kako to amnestira Jasara koji nesto skakuce i veze nema gdje je lopta, ili Bendera koji spava? Nikako, svi su krivi i dekoncentrisani, a neki jednostavno nisu ni kvalitetni, sto se za Cocalica ne moze bas reci. A evo gledam i veceras onaj Upamecano igra za Bayren grijesi jos vise, mi bi ga otjerali da je kod nas, ali eto njima dobar i dalje.

Sulevelicanstveni
Kontakt:

čet apr 20, 2023 1:44 am

ubaceni element je napisao/la:
Nije u redu ova pljuvacina prema Coci. Cinjenjic je da nije u formi i da grijesi u zadnje vrijeme, mozda posti, mozda jednostavno covjek vise ne moze. Ali zar mu treba odmah sjedati na kosti i vrijedjati, zaboraviti sve sto je bilo do ove polusezone? Cijela zadnja linija igra ocajno i svaki gol je kombinacija debilnih poteza 2-3 igraca istovremeno. Pa evo i danas, kriv Cocalic sto je nabio u korner kao da nema
10 kornera svaku utakmicu, ali kako to amnestira Jasara koji nesto skakuce i veze nema gdje je lopta, ili Bendera koji spava? Nikako, svi su krivi i dekoncentrisani, a neki jednostavno nisu ni kvalitetni, sto se za Cocalica ne moze bas reci. A evo gledam i veceras onaj Upamecano igra za Bayren grijesi jos vise, mi bi ga otjerali da je kod nas, ali eto njima dobar i dalje.
Ma samo daj da se pljuje, jeste losiji nego sto je bio, ali kako raja pljuje ko da je jedini krivac..

milanribar
Kontakt:

čet apr 20, 2023 2:00 am

Mislim ljudi da je Cocalić najmanji krivac u ovoj odbrani, pogledajte naše bekove i šta oni rade, mislim da imamo najslabiji izbor bekova u ligi, golman nam je u takvoj formi da prima zadnje 4 utakmice go svaki prvi šut koji protivnik uputi na utakmici i to su golovi iz centaršuta, kornera na koje ne pomišlja da istrči. Mi protiv bunkera prilike ne stvorimo to je tako sve utakmice ove polusezone, to se valjda uigrava šta li, vježba. Mi primamo go i nema nas nigdje, raspadamo se.

Ova ekipa prvu polusezonu što je igrala i ovu drugu je najveća oscilacija što sam ja vidio, pa mi prvu poslusezonu nismo imali dvije loše utakmice ukupno sa skoro istom ovom ekipom, neko će reći i lošijom po imenima.

Sve u svemu horor i crna rupa u koju je ekipa upala, kako će se izvadit i može li mislim da je do njih najviše, neko kaže da je Mulalić ostao možda. Iskreno mislim da bi još gore bilo, jer su tako izgledali da šuta nismo imali u dvije utakmice a ne priliku. Ne vidim jel se ovo dešava ostalim ekipama u ligi, ovakva kriza, mislim da su pitari s Dudićem nešto slično imali, samo su oni stvarali neke prilike ali gola nije bilo...

Mulalic Edis
Kontakt:

čet apr 20, 2023 2:07 am

Jako mi je zao. Usli smo odlicno u utakmicu, vidjeli smo nesto novo, poveli i primis onakav gol. Opet se vratis i igras solidno, u drugom realno padnes. Odlican press Basica, covjeku dati maksimalnu podrsku.
Veceras sam razocaran tribinama, bez obzira na finu brojku. Cuo sam da se na zapadu jezivo psuje pogotovo Benderu, koga ne amnestiram i ciji potez prema istoku smatram bespotrebnim. Zadnje minute je odigrao veceras imam osjecaj, al tim kerovima ce se stati u kraj. Sjeme vam se zatrlo, pobjegnete od zena i vi nekom nesto psujete i pametujete. Pretvaramo se u pitarluk.
Istok gadja flasama igrace Veleza sto slave prolazak u finale, jadno.
Grupica na sjeveru skandira Uprava napolje. Na ljeto cilj nam bio licenca , u decembru nam bio upitan januar. Nesto skupili i krenuli u sezonu. Evo recu javno da su uz pomoc navijaca i uticajem jednog momka iz uprave dogovorili s poreznom za licencu.
Jug, gubi kompas s ovim mafijanjem prema igracima i nepotrebnim pjesmama kad se ganja rezultat, pjevam o Palestini ili protivnickim grupama, mi napadamo za finale. Ne moze se pjevat "nema nema evrope" kad si treci u subotu ako pobijedis.
Ja bih ovog covjeka ostavio iako ne odemo u evropu. Sto se mene tice podrska svima do kraja. Ima fula i onih koji nisu za Zelju, ali rano je za analize.
Strah me pretvaranja u pitarluk i sto svaki qrton ima misljenje , prikljuci net kuci ili dadne cenera i psuje, vrijedja, a po zanimanju qrton, nije nista u zivotu postigao, ali on zna sve..
Razocaran sam. Psihicki su igraci pali. Nije malo pet poraza.
Ja volim Zelju. Za njega sve.
Grande Miske 💪

Diverzant
Kontakt:

čet apr 20, 2023 2:51 am

Ko su ovi momci?
slika
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Dr. Adzem
Kontakt:

čet apr 20, 2023 3:04 am

Zar je moguce kakve mi golove primamo ove sezone 😂😂 haj jednom ili dva puta, al svaku jebenu utakmicu
Cuva Bog Zelju svog!

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

čet apr 20, 2023 3:10 am

Počelo je tjeranje, isto kao onomad. U pamet ljudi.
Fear of the Maniacs!

Dr. Adzem
Kontakt:

čet apr 20, 2023 3:15 am

“Šta da ti kažem brate…Eto, reci ti. Šta reći. Nezahvalno je bilo šta reći. Nisam ja, da ne kažem šta. Treba biti pametan. Željo je iznad svih nas. Ne znam šta da ti kažem. Ja neću poput nekih… Nezahvalno je bilo šta reći, a da se ne shvati pogrešno. Žao mi je brate. Nemam šta više reći. Čut ćemo se..”- rekao je za portal Sportske.ba Edis Mulalić.
Cime se Sablja puca 😂
Cuva Bog Zelju svog!

BHDragons
Kontakt:

Podrška Upravi, Stručnom štabu i igračima. Atmosfera danas na Grbavici odvratna... Idemo dalje.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Dr. Adzem
Kontakt:

čet apr 20, 2023 3:19 am

BHDragons je napisao/la:
Podrška Upravi, Stručnom štabu i igračima. Atmosfera danas na Grbavici odvratna... Idemo dalje.
Boli njih tuki buraz. Dok nama nema spavanja, utjece ovo na zdravlje godinama majke mi.
Cuva Bog Zelju svog!

kokoška
Kontakt:

čet apr 20, 2023 4:26 am

Sulevelicanstveni je napisao/la:
čet apr 20, 2023 1:44 am
ubaceni element je napisao/la:
Ma samo daj da se pljuje, jeste losiji nego sto je bio, ali kako raja pljuje ko da je jedini krivac..
Samo neznalice mogu pljuvati Cocalica, njima je Kosoric vrh fudbala...

kokoška
Kontakt:

čet apr 20, 2023 4:32 am

Dr. Adzem je napisao/la:
“Šta da ti kažem brate…Eto, reci ti. Šta reći. Nezahvalno je bilo šta reći. Nisam ja, da ne kažem šta. Treba biti pametan. Željo je iznad svih nas. Ne znam šta da ti kažem. Ja neću poput nekih… Nezahvalno je bilo šta reći, a da se ne shvati pogrešno. Žao mi je brate. Nemam šta više reći. Čut ćemo se..”- rekao je za portal hehe.ba Edis Mulalić.
Cime se Sablja puca 😂
Ovaj nas je i upropastio...nije njemu Hodzic dzaba reko da sa njim igraci nazaduju...

Sulevelicanstveni
Kontakt:

čet apr 20, 2023 5:07 am

kokoška je napisao/la:
čet apr 20, 2023 4:32 am
Dr. Adzem je napisao/la:
“Šta da ti kažem brate…Eto, reci ti. Šta reći. Nezahvalno je bilo šta reći. Nisam ja, da ne kažem šta. Treba biti pametan. Željo je iznad svih nas. Ne znam šta da ti kažem. Ja neću poput nekih… Nezahvalno je bilo šta reći, a da se ne shvati pogrešno. Žao mi je brate. Nemam šta više reći. Čut ćemo se..”- rekao je za portal hehe.ba Edis Mulalić.
Cime se Sablja puca 😂
Ovaj nas je i upropastio...nije njemu Hodzic dzaba reko da sa njim igraci nazaduju...
Joj izjave, Zeljo je iznad svih nas, znamo to svi, ali eto nek bude da je on ratnik nas.

struja
Kontakt:

čet apr 20, 2023 7:13 am

Diverzant je napisao/la:
čet apr 20, 2023 2:51 am
Ko su ovi momci?
slika
.
Migranti😂😂.Halali ali moram se malo našaliti u ovako teskom vaktu

Dzezvar
Kontakt:

čet apr 20, 2023 7:45 am

Bojim se da tezak period dolazi pred nama.
Mislim da sada polako krece osipanje posjete na utakmicama,yebavanje majki i uze familjje te tjeranje uprave,sto smo na kraju i sinoc bili svjedoci....
Nista novo sto vec nismo prosli...
Na hajr..
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Trenutno korisnika/ca: Okolele i 43 gosta.

Prijava