Realno, nek' on ide, ali ja bi takvu karinu zadnji otjerao iz ove ekipe...dotle je došlo da je on nama najbolja karina u ekipi.Dzezvar je napisao/la: ↑sri apr 19, 2023 8:52 pmRealno karina od igraca.Brz na prvi korak i to je sve sto zna ....ako cemo posteno Stili i njegovoj lopti se zahvaliti sto se gola ticeMiroslavKruzik je napisao/la: ↑sri apr 19, 2023 8:43 pmPa dobro jeste l' Vi realni, ko je danas asistirao za gol Beće?Diverzant je napisao/la: ↑sri apr 19, 2023 8:32 pm
Ma mi smo od neka Ronalda napravili
Ja tvrdim otkad je dosao da lik osim brzine apsolutno nista drugo nema
Eto protiv Sloge kad je blisato navodno, prvi gol je zamalo fulio i to prazan nafakaški pogodi stativu
Nek ide i on svi za njim nek se tjeraju u tri pičke materine
Šta hoćete Vi, Messija u liku Santosa da uzme predribla sve i zabije..daj ba budite realni, asistirao je, imao dva dobra šuta, nije on kriv što ljudi nemaju Bendera na golu nego kvalitetnog pouzdanog golmana. Nisu Santos i Štilić krivi jer Hodzić ne može da hoda,Jašarević koji ne liči na fudbalera nego zalutalog slučajnog prolaznika na terenu, nisu krivi dezorjentiranom Cocaliću kojeg se očito ne smije kritikovati ili ga pljuvanjem po Santosu amnestirate.