Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

MiroslavKruzik
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 19, 2023 8:56 pm

Dzezvar je napisao/la:
sri apr 19, 2023 8:52 pm
MiroslavKruzik je napisao/la:
sri apr 19, 2023 8:43 pm
Diverzant je napisao/la:
sri apr 19, 2023 8:32 pm

Ma mi smo od neka Ronalda napravili
Ja tvrdim otkad je dosao da lik osim brzine apsolutno nista drugo nema
Eto protiv Sloge kad je blisato navodno, prvi gol je zamalo fulio i to prazan nafakaški pogodi stativu
Nek ide i on svi za njim nek se tjeraju u tri pičke materine
Pa dobro jeste l' Vi realni, ko je danas asistirao za gol Beće?

Šta hoćete Vi, Messija u liku Santosa da uzme predribla sve i zabije..daj ba budite realni, asistirao je, imao dva dobra šuta, nije on kriv što ljudi nemaju Bendera na golu nego kvalitetnog pouzdanog golmana. Nisu Santos i Štilić krivi jer Hodzić ne može da hoda,Jašarević koji ne liči na fudbalera nego zalutalog slučajnog prolaznika na terenu, nisu krivi dezorjentiranom Cocaliću kojeg se očito ne smije kritikovati ili ga pljuvanjem po Santosu amnestirate.
Realno karina od igraca.Brz na prvi korak i to je sve sto zna ....ako cemo posteno Stili i njegovoj lopti se zahvaliti sto se gola tice
Realno, nek' on ide, ali ja bi takvu karinu zadnji otjerao iz ove ekipe...dotle je došlo da je on nama najbolja karina u ekipi.

fcz
Kontakt:

sri apr 19, 2023 9:00 pm

Big je napisao/la:
sri apr 19, 2023 8:40 pm
Kako sam se nadala dobro sam se udala,nekad na pocetku bi svi mi bili zadovoljni da se ostane u ligi i vracaju dugovi.Ako ce vam biti lakse,klub je do prije dva-tri mjeseca visio na zadnjoj niti i bukvalno je mogao kljuc u bravu.Investitor kojeg smo svi cekali *****/palac je bio tu da samo potrosi vrijeme koje nam je preostalo,pametan ce skontati.Izvukli smo se.S toga use i u svoje kljuse.A igra,pa nije bas da ovakvu igru ne gledamo zadnjih sezona.Asharak kad postanemo milioneri sredit cemo ovo ti i ja :)
Daj Boze da smo se izvukli ali - daj Boze.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Dzezvar
Kontakt:

sri apr 19, 2023 9:01 pm

Dzezvar je napisao/la:
sri apr 19, 2023 8:43 pm

Pa dobro jeste l' Vi realni, ko je danas asistirao za gol Beće?

Šta hoćete Vi, Messija u liku Santosa da uzme predribla sve i zabije..daj ba budite realni, asistirao je, imao dva dobra šuta, nije on kriv što ljudi nemaju Bendera na golu nego kvalitetnog pouzdanog golmana. Nisu Santos i Štilić krivi jer Hodzić ne može da hoda,Jašarević koji ne liči na fudbalera nego zalutalog slučajnog prolaznika na terenu, nisu krivi dezorjentiranom Cocaliću kojeg se očito ne smije kritikovati ili ga pljuvanjem po Santosu amnestirate.
Realno karina od igraca.Brz na prvi korak i to je sve sto zna ....ako cemo posteno Stili i njegovoj lopti se zahvaliti sto se gola tice
Realno, nek' on ide, ali ja bi takvu karinu zadnji otjerao iz ove ekipe...dotle je došlo da je on nama najbolja karina u ekipi.
Pazi ne kazem da su ostali igracine,isti su ko i Santos...
Da smo iole ozbiljan klub sada bih vec dao treneru da sklapa polako ekipu za sljedecu sezonu.odmah bi se zahvalio za pocetak ovima sto im ugovor istice na kraju sezone....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

thierryhenry21
Kontakt:

sri apr 19, 2023 9:05 pm

Šta sjever danas pjeva uprava napolje. Bože sačuvaj
Ti si sav moj bol, ma ti si život moj!

alombardo
Kontakt:

sri apr 19, 2023 9:07 pm

Nista nije izgubljeno, da je pameti. Vrlo izgledne sanse. Ali bojim se da ni neki igraci nemaju volju, navijaci gube strpljenje, fizicka sprema slaba...

Ali sansa postoji i dalje

fcz
Kontakt:

sri apr 19, 2023 9:09 pm

Dzezvar je napisao/la:
sri apr 19, 2023 9:01 pm
Dzezvar je napisao/la:

Pazi ne kazem da su ostali igracine,isti su ko i Santos...
Da smo iole ozbiljan klub sada bih vec dao treneru da sklapa polako ekipu za sljedecu sezonu.odmah bi se zahvalio za pocetak ovima sto im ugovor istice na kraju sezone....
Bender, Galic, Cocalic, Jasarevic, Hodzic stariji i Mekic nikako nisu isti kao Santos. Oni su istinske karine. Mlohave. Ne interesuje me sta su neki od njih mozda nekad bili. Sad su karine najobicnije.

Santos je jedan od rijetkih igraca koji ima potencijal da uz dobrog trenera i u normalnoj ekipi uradi nesto veliko za Zelju i da ostvari ozbiljan transfer. On, Hodzic mladji, Amoah, Drljo, Drina, Beca + mladi momci koji jos nisu dobili pravu priliku su jedino s cim se u ovoj ekipi moze raditi. Svi ostali vise kuurcu ne vrijede i jedino sto zasluzuju je noga.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

blueheart
Kontakt:

sri apr 19, 2023 9:21 pm

ma mi moramo istrpiti ovog trenera.... naravno ako i on bude zelio nas trpiti.... pokusati pripremati ekipu za narednu godinu jer za ovu fali da se svasta poklopi, u malo vremena...
DRZAVA ZELJO

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri apr 19, 2023 9:24 pm

Nema ljudi ovdje hajra bez investitora, kako god znamo i umijemo uprava ga mora naci.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Big
Kontakt:

sri apr 19, 2023 9:24 pm

Edisa na ignore,dusmana oko kluba je i previse.I to ljudi koji su tu bili u bliskoj ili daljoj proslosti.Samo cu vam reci da uze rukovodstvo klub nece nikad "prodati",jedini njihov interes je Zeljo.A ako se pitate kada ce odgovarati svi oni koji su se okoristili o klub.Sve u svoje vrijeme ,a to vrijeme nije jos doslo.Strpljene je jedino ono sto nam je preostalo.

Amar927
Kontakt:

sri apr 19, 2023 9:29 pm

Bender,bio je u klubu u jako teskom trenutku ali dosta je vise .. katastrofa od golmana ...Jasarevic,Hajdar,Hodzic kao da nisu fudbaleri

storm_raider
Kontakt:

sri apr 19, 2023 9:38 pm

thierryhenry21 je napisao/la:
Nikad pameti doci...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

salle86
Kontakt:

sri apr 19, 2023 9:42 pm

storm_raider je napisao/la:
Nikad pameti doci...
Ma iskreno vala nije neka pljačka ni da odu, ni da ostanu.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

cvrle_jedanesterac
Kontakt:

Smije li iko Cocalica na klupu posaditi bar jednu dvije utakmice. Pa u zadnjih pet utakmica lik je kriv za pet golova. Od igrača njegovog kalibra to nisam ocekivao

Leon_Professional
Kontakt:

sri apr 19, 2023 9:48 pm

Lagano, ne treba ići u krajnost.

Tako je kako je. Ne treba pogoršavati situaciju dodatno.

exbabilon
Kontakt:

sri apr 19, 2023 9:48 pm

Al fakat ekipa u stanju raspada. Nema ovdje pozitivnog šoka bez remonta, 10 igrača najmanje OUT.
Mentalni patuljci nestali s terena nakon primljenog gola. Halo, imas 70 minuta do kraja i ti se pogubis. U drugom poluvremenu onaj jedan šut Santosa, halo ba, za 45 minuta si to napravio. Uzas fakat. Nismo vise ni zasluzili.

Ja bih s Bašićem pokusao i za narednu sezonu, taman svaku do kraja izgubili.

gavran
Kontakt:

sri apr 19, 2023 9:49 pm

Dzezvar je napisao/la:
sri apr 19, 2023 8:50 pm
A u medjuvremenu bivsi trener okolo prica kako je on dao otkaz jer uprava nije mogla ispostovati da plate igracima budu svakog 1.
Cak se i on odrekao dijela plate u tu korist...
Cisto da se zna...
Sto bi rekao uvazeni clan foruma iz sjene, STOP POVRATNICIMA
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

MiroslavKruzik

sri apr 19, 2023 9:50 pm

Evo šta je Edis Mulalić izjavio nakon poraza Željezničara od Veleža na Grbavici

“Šta da ti kažem brate…Eto, reci ti. Šta reći. Nezahvalno je bilo šta reći. Nisam ja, da ne kažem šta. Treba biti pametan. Željo je iznad svih nas. Ne znam šta da ti kažem. Ja neću poput nekih… Nezahvalno je bilo šta reći, a da se ne shvati pogrešno. Žao mi je brate. Nemam šta više reći. Čut ćemo se..”- rekao je za portal Sports.ke.ba Edis Mulalić.

Gola
Kontakt:

sri apr 19, 2023 9:51 pm

"Posto je Ramazan mjesec oprosta, mi smo se oprostili od Evrope."
U BiH je fudbal igra u kojoj je uvijek Željo šampion.

santakuruz
Kontakt:

sri apr 19, 2023 9:52 pm

Nas najveci problem je sto smo dosli u situaciju da se borimo za plasman u Europu. Odjednom smo svi pomislili da imamo ekipu i da imamo igrace koji mogu vise od onog sto su pokazivali zadnje dvije godine i da je trener glavni problem. Pola od ovih igraca ne moze igrati u ekipi koja bi se borila za vrh tabele.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

MiroslavKruzik

sri apr 19, 2023 9:54 pm

salle86 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
Nikad pameti doci...
Ma iskreno vala nije neka pljačka ni da odu, ni da ostanu.
Bolje da je sjever prozvao Upravu i pojedince koja je dovela do ovog stanja, a ne ljude koji su danas u Upravi i pokušavaju izvući klub iz dugova i problema.

Nikad mi do pameti nećemo doći, najlakše je sa tribina uzvikivati "Uprava napolje", a hvala Bogu imamo toliko čestitih i iskrenih da ih zamijene kvalitetno...jah

Kakav mentalitet, samo odraz stanja u kojem se društvo nalazi!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Zaki87, zeljooo13 i 43 gosta.

Prijava