Ma mi smo od neka Ronalda napravili
Dzaba, kad ti zablinka velika šansa! Za Široki Brijeg, opet ide nerviranje, prob'o sam i preko rezultataSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri apr 19, 2023 8:27 pmANamelessGhoul je napisao/la: ↑sri apr 19, 2023 8:26 pmMeni ovo više zaista ne treba. Pogledati na rezultatima kako smo igrali i Bog te veselio. Bolje i meni i mom psihičkom zdravlju![]()
opet smo mi tu za vikend
Pa dobro jeste l' Vi realni, ko je danas asistirao za gol Beće?Diverzant je napisao/la: ↑sri apr 19, 2023 8:32 pmMa mi smo od neka Ronalda napravili
Ja tvrdim otkad je dosao da lik osim brzine apsolutno nista drugo nema
Eto protiv Sloge kad je blisato navodno, prvi gol je zamalo fulio i to prazan nafakaški pogodi stativu
Nek ide i on svi za njim nek se tjeraju u tri pičke materine
Sjeba nas SUIBig je napisao/la: ↑sri apr 19, 2023 8:40 pmKako sam se nadala dobro sam se udala,nekad na pocetku bi svi mi bili zadovoljni da se ostane u ligi i vracaju dugovi.Ako ce vam biti lakse,klub je do prije dva-tri mjeseca visio na zadnjoj niti i bukvalno je mogao kljuc u bravu.Investitor kojeg smo svi cekali *****/palac je bio tu da samo potrosi vrijeme koje nam je preostalo,pametan ce skontati.Izvukli smo se.S toga use i u svoje kljuse.A igra,pa nije bas da ovakvu igru ne gledamo zadnjih sezona.Asharak kad postanemo milioneri sredit cemo ovo ti i ja![]()
Ovo kazem samo jer ljudi masovno pricaju kako mu treba dati neke nemoguće uslove samo da bi ostao. Da je nas najbolji igrač, svakako da jeste. Da mu je neka konkurencija, i nije valaMiroslavKruzik je napisao/la: ↑sri apr 19, 2023 8:43 pmPa dobro jeste l' Vi realni, ko je danas asistirao za gol Beće?Diverzant je napisao/la: ↑sri apr 19, 2023 8:32 pmMa mi smo od neka Ronalda napravili
Eto protiv Sloge kad je blisato navodno, prvi gol je zamalo fulio i to prazan nafakaški pogodi stativu
Šta hoćete Vi, Messija u liku Santosa da uzme predribla sve i zabije..daj ba budite realni, asistirao je, imao dva dobra šuta, nije on kriv što ljudi nemaju Bendera na golu nego kvalitetnog pouzdanog golmana. Nisu Santos i Štilić krivi jer Hodzić ne može da hoda,Jašarević koji ne liči na fudbalera nego zalutalog slučajnog prolaznika na terenu, nisu krivi dezorjentiranom Cocaliću kojeg se očito ne smije kritikovati ili ga pljuvanjem po Santosu amnestirate.
Realno karina od igraca.Brz na prvi korak i to je sve sto zna ....ako cemo posteno Stili i njegovoj lopti se zahvaliti sto se gola ticeMiroslavKruzik je napisao/la: ↑sri apr 19, 2023 8:43 pmPa dobro jeste l' Vi realni, ko je danas asistirao za gol Beće?Diverzant je napisao/la: ↑sri apr 19, 2023 8:32 pmMa mi smo od neka Ronalda napravili
Šta hoćete Vi, Messija u liku Santosa da uzme predribla sve i zabije..daj ba budite realni, asistirao je, imao dva dobra šuta, nije on kriv što ljudi nemaju Bendera na golu nego kvalitetnog pouzdanog golmana. Nisu Santos i Štilić krivi jer Hodzić ne može da hoda,Jašarević koji ne liči na fudbalera nego zalutalog slučajnog prolaznika na terenu, nisu krivi dezorjentiranom Cocaliću kojeg se očito ne smije kritikovati ili ga pljuvanjem po Santosu amnestirate.
Priča on i da je ovo "Misketov trener stručnjak", očito nije mogao podnijeti svoje neznanje pa među navijačima opet gura podjelu da je nepravedno otjeran a ne zbog toga što je neznalica!