Ti nisi dobar nikako.Diverzant je napisao/la:Familiju ti ***** benderu, familiju usta citavu
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ti nisi dobar nikako.Diverzant je napisao/la:Familiju ti ***** benderu, familiju usta citavu
Ne smeta njemu Pavić zbog fudbalskog (ne)kvaliteta nego zbog drugih razloga. Neki dan sam imao raspravu na tu temu ovdje.Refa1987 je napisao/la: ↑sri apr 19, 2023 3:36 pmNemoj zezati, imao je dobar ubačaj. Bruku puta je Krpića znao pogoditi u obrvu.
Al fakat, nevjerovatno, bruka i sramota.. Izgleda da mi samo ovakve golove primamo, smiješne do bola. U pionirima se ovakvi golovi ne primaju.neroazzuro je napisao/la: ↑sri apr 19, 2023 7:10 pmAl ne možeš primit ovakav gol u ovakvoj utakmici. Jednostavno ne možeš.
Jeste prije par dana na treningu, neko ga je ovdje hvalio
Jasar ima dio krivice jer ga je cuvao ali najveći krivac je Cocalic ,bezveze loptu im dade u noge,nezz sta se desava sa njimMaestro_1921 je napisao/la: ↑sri apr 19, 2023 7:20 pmAl raspali Zvonić ti da gol halooo. Frajer hodat ne zna, i on ti ga zabije. Naravno Jašar krivac koji ga je "čuvao".
vinston.cercil je napisao/la: ↑sri apr 19, 2023 7:17 pmU polufinalu kupa primis gol od stopera koji nije skocio pri udarcu lopte. Stila tanak, na Beci se vidi da nema utakmica, a Ara kriminalan. Amoah me takodjer ne odusevljava. Jedino je Mekic izgleda shvatio sta Basic zeli
Definitivno, prvi krivac je Cocalić jer im je poklonio korner.Amar927 je napisao/la: ↑sri apr 19, 2023 7:23 pmJasar ima dio krivice jer ga je cuvao ali najveći krivac je Cocalic ,bezveze loptu im dade u noge,nezz sta se desava sa njimMaestro_1921 je napisao/la: ↑sri apr 19, 2023 7:20 pmAl raspali Zvonić ti da gol halooo. Frajer hodat ne zna, i on ti ga zabije. Naravno Jašar krivac koji ga je "čuvao".
Godine jarane, nisu svi napravljeni od istog materijala kao Zlatan Ibrahimovic. Ovaj uveliko gazi 36-tu i to se iz aviona vidi.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sri apr 19, 2023 7:28 pmDefinitivno, prvi krivac je Cocalić jer im je poklonio korner.Amar927 je napisao/la: ↑sri apr 19, 2023 7:23 pmJasar ima dio krivice jer ga je cuvao ali najveći krivac je Cocalic ,bezveze loptu im dade u noge,nezz sta se desava sa njimMaestro_1921 je napisao/la: ↑sri apr 19, 2023 7:20 pmAl raspali Zvonić ti da gol halooo. Frajer hodat ne zna, i on ti ga zabije. Naravno Jašar krivac koji ga je "čuvao".
Ne znam šta mu je, da u roku od tri mjeseca totalno propadneš, i ne budeš ni sjena igrača od prije par mjeseci. Fakat za izučavanja...