A sta bi trebao da radi...
Volio bih da se nađu bar na istoku.Cedva je napisao/la: ↑pon apr 17, 2023 6:08 pmU slučaju da savez počne nešto mudrovati,ponovo poslati saopštenje i savezu i Veležu da nisu "radovi" gotovi,a zbog visokog rizika tekme ne mogu na ostale dijelove stadiona. U slučaju da se provuku pa se stacioniraju na nekom od drugih dijelova stadiona,bićemo primorani da ih smjestimo u kavez,pardon da ih izbacimo uz pomoć zaštite i SJMUP Kantona Sarajevo. Pa ako opet bude savez mudrovao,OPET poslati dopis isti. I tako do tekme,onda im odobriti u srijedu u 22:00 h da mogu doći na tribinu za goste jer su eto nekim slučajem "radovi" gotovi.![]()
Hvala ovom smrdi nacelniku, najveci klosar u evropi... More se po Bjelašnici, ovdje ondje ne zna gdje udara od kesa i imovine, najmanje radi ono sto bi trebao.
Hahaha cuj sad trebali stanicu cestitati, sto je slavio sa ujama a satro nas lik ovo ono... Sve picke bezlicne niko ne cijeni nista sto je ovaj klub. Dabogda im svima zatrebalo radi takvog odnosa.ono.na je napisao/la: ↑pon apr 17, 2023 5:57 pmA vala kad je dolazio nahvalili ste ga k'o da ce on igrati za njih i to u onoj formi iz svog perioda.
A cim neko ko je dobro radio ode, poput Joldica, mi pljujemo na svaku njegovu izjavu. Tako i za Bekrica i za Stanica itd.
Sto Joldic i Adzem nisu mogli nastaviti raditi, pa mozda cak i skupa. Trebaju osvojiti duplu krunu i ligu prvaka u omladinskom, pa da mi kazemo "zazluzili ste".
Mi ko neki vrhovni sud. Sve znamo.
Ja vjerujem da će ih biti dobar broj. Ja sam na istoku i prošlu tekmu ih je bilo. Veselo će biti.Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑pon apr 17, 2023 6:34 pmVolio bih da se nađu bar na istoku.Cedva je napisao/la: ↑pon apr 17, 2023 6:08 pmU slučaju da savez počne nešto mudrovati,ponovo poslati saopštenje i savezu i Veležu da nisu "radovi" gotovi,a zbog visokog rizika tekme ne mogu na ostale dijelove stadiona. U slučaju da se provuku pa se stacioniraju na nekom od drugih dijelova stadiona,bićemo primorani da ih smjestimo u kavez,pardon da ih izbacimo uz pomoć zaštite i SJMUP Kantona Sarajevo. Pa ako opet bude savez mudrovao,OPET poslati dopis isti. I tako do tekme,onda im odobriti u srijedu u 22:00 h da mogu doći na tribinu za goste jer su eto nekim slučajem "radovi" gotovi.![]()
gledaj sa pozitivne strane,peti odozdo