I ako je ikako moguce namaci koju markicu, pa ako vec ne mozemo ni sanjati o tome da placamo obestecenja, barem da imamo za onu naknadu za treniranje...Bez toga, bice deja vu, po ko zna koji put...Nema dzabe ni kod stare babe, taman da nas Murinjo preuzme imace cetrdesetogodisnjake naFićo je napisao/la: ↑pet apr 14, 2023 8:33 pmBašić izgleda kao taj neko ko bi mogao uraditi nešto, e sad je pitanje da li ćemo imati strpljenja ili ćemo gurati ustaljenu praksu. Kako sam ja skontao, on želi igrati neki fudbal koji malo ko igra u ligi. E sad je pitanje da li je to sa trenutnom ekipom moguće, ja mislim da nije, puno tu promjena treba. Par igrača i par priprema treba da bi to sjelo na mjesto i da bi izgledalo tako kako on želi.
Potrebno je puno promjena da bi se mogli nečemu nadati u narednoj sezoni, a pitanje je da li možemo uraditi to, jer znamo da su naše želje i naše mogućnosti u ogromnom raskoraku. Ako je plan da Bašić bude dugogodišnje rješenje (iako je to kod nas nemoguće), omogući mu stručni štab (kompletan) i pusti ga da radi.
Upravo tako.TheBlue je napisao/la: ↑pet apr 14, 2023 9:38 pmKratko, mi nemamo sta traziti u ovoj ligi sa ovim statutom kluba...
Imali smo priliku i otjetali ljude koji su mogli, zbog Amara koji nam dovede licencu u pitanje i kakvih konobara....
Zrinjski je vec nivo iznad...
Borac politika...
Kone imaju pare...
Zadovoljn nacionalni kljuc za evropu....
Ili vlasnik i kapital.... ili borba za sredinu tabele... kome to nije jasno ili je naivan ili glup...
Drug naš formuski, jako si zločest. Da, imali smo ljude i sada bismo bili svemirski brod za sve druge ali u svakom segmentu, nije ovo nikakva patetika, znaš ja ljude mjerim prema djelima i rezultatima njohovog rada i drugih aršina nemam i ne smije ih biti, ti ljudi su imali djela, rezultate i sasvim logično da ći žaliti što smo ih potrošili tek tako.Veteran1965 je napisao/la: ↑pet apr 14, 2023 10:07 pmAl do kada ćemo više slušati priču da smo mi nekoga imali...i ti koje smo imali su popušili 3-0 u 85 minuti. Protiv tog istog Zrinjskog, da smo to dobili uloge njih i nas bi bile zamjenjene. Yebo ba više i tu priču. Hajmo malo probati gledati naprijed, šta mi kao klub, i kao navijači možemo napraviti da se pomaknemo iz ove situacije? Na primjer da ne plačemo jer je tekma u srijedu u 18.30 pa je najveći problem kako iftariti. Na primjer da se organizujemo i napunimo Grbavicu u srijedu? Da podržimo klub, trenera i ekipu u veoma važnom momentu? Da im jasno damo do znanja ko je i šta je Željo, po ko zna koji put. Da im pokažemo i šta mislimo o njima, ili bar onima koji zadnji atom snage ostavljaju na terenu.
Majstori smo patetike šbb-kbb. To isto kada bi sada počeli veličati sve ljude u Željinoj novijoj istoriji koji su nešto napravili, i ostavili generacijama na sjećanje. Ali ne, svi slavimo Zubandan, a vrijeđamo i pljujemo onoga po kome je dobio ime uopšte. Dok tako razmišljamo, mi navijači, klub neće i ne može naprijed. Kada se okupimo, i svi zajendno podržimo sve aktivnosti i gledanje unaprijed, onda možemo očekivati nešto. Ovako samo neka destrukcija, plač, crnjaci koji ne vode nigdje.
100%. Malo jaca borba i trka i to je u ovoj ligi dovoljno za prva 3-4 mjesta.Simply Blue je napisao/la: ↑pet apr 14, 2023 8:43 pmNe moramo igrati joga bonita, tika-taku, ne moramo biti Bayern iz 2013, ni Arsenal iz 2003, niti mozemo..ali moze sigurno postici da trcimo i u 80 i nekoj minuti, za nasu ligu ti nista drugo ne treba. Samo trka i mentalitet, Zrinjski je prvi dosao do toga i to je samo po sebi dovoljno za dominaciju
Bas tako, najgora je ta tiha voda i hinjak neofirni. Al srećom ima jos pametnih u glavi. Bilo kako bilo, "svi su oni isti" narativ je nešto najgore sto postoji kod dobrog bosnje.Sky1 je napisao/la: ↑pet apr 14, 2023 11:23 pmDrug naš formuski, jako si zločest. Da, imali smo ljude i sada bismo bili svemirski brod za sve druge ali u svakom segmentu, nije ovo nikakva patetika, znaš ja ljude mjerim prema djelima i rezultatima njohovog rada i drugih aršina nemam i ne smije ih biti, ti ljudi su imali djela, rezultate i sasvim logično da ći žaliti što smo ih potrošili tek tako.Veteran1965 je napisao/la: ↑pet apr 14, 2023 10:07 pmAl do kada ćemo više slušati priču da smo mi nekoga imali...i ti koje smo imali su popušili 3-0 u 85 minuti. Protiv tog istog Zrinjskog, da smo to dobili uloge njih i nas bi bile zamjenjene. Yebo ba više i tu priču. Hajmo malo probati gledati naprijed, šta mi kao klub, i kao navijači možemo napraviti da se pomaknemo iz ove situacije? Na primjer da ne plačemo jer je tekma u srijedu u 18.30 pa je najveći problem kako iftariti. Na primjer da se organizujemo i napunimo Grbavicu u srijedu? Da podržimo klub, trenera i ekipu u veoma važnom momentu? Da im jasno damo do znanja ko je i šta je Željo, po ko zna koji put. Da im pokažemo i šta mislimo o njima, ili bar onima koji zadnji atom snage ostavljaju na terenu.
Majstori smo patetike šbb-kbb. To isto kada bi sada počeli veličati sve ljude u Željinoj novijoj istoriji koji su nešto napravili, i ostavili generacijama na sjećanje. Ali ne, svi slavimo Zubandan, a vrijeđamo i pljujemo onoga po kome je dobio ime uopšte. Dok tako razmišljamo, mi navijači, klub neće i ne može naprijed. Kada se okupimo, i svi zajendno podržimo sve aktivnosti i gledanje unaprijed, onda možemo očekivati nešto. Ovako samo neka destrukcija, plač, crnjaci koji ne vode nigdje.
Mi nismo takav mentalitet, cim mi biramo kakvo je vrijeme da bi otisli na utakmicu, nema od toga nista. Nisu nerealne sanse za kup, za Evropu kroz ligu isto tako. Mi do kraja cemo imati nesto laksi raspored nego svi ostali, ali lakse sjediti i pljuvati, traziti razloge da se ne dođe.Veteran1965 je napisao/la: ↑pet apr 14, 2023 10:07 pmAl do kada ćemo više slušati priču da smo mi nekoga imali...i ti koje smo imali su popušili 3-0 u 85 minuti. Protiv tog istog Zrinjskog, da smo to dobili uloge njih i nas bi bile zamjenjene. Yebo ba više i tu priču. Hajmo malo probati gledati naprijed, šta mi kao klub, i kao navijači možemo napraviti da se pomaknemo iz ove situacije? Na primjer da ne plačemo jer je tekma u srijedu u 18.30 pa je najveći problem kako iftariti. Na primjer da se organizujemo i napunimo Grbavicu u srijedu? Da podržimo klub, trenera i ekipu u veoma važnom momentu? Da im jasno damo do znanja ko je i šta je Željo, po ko zna koji put. Da im pokažemo i šta mislimo o njima, ili bar onima koji zadnji atom snage ostavljaju na terenu.
A realno 90% tih koji po komentarima pljuju i ne dolaze na stadion niti su clanovi kluba.MiroslavKruzik je napisao/la:Kako je krenulo po komentarima na drustvenim mrezama, Bašić je dočekan na nož, i ne gine mu sudbina Dudića kod pitara...samo me toga strah, jer "kuhar" od pite od tri marke je više brinuo pričati na emociju za raju nego brinuti o taktici ekipe.