Cestitati ljudima kako su se njega sjetili..
Nudio Zizovic da besplatno radi i da on sa pomocnicima placa SantosaBlueee1921 je napisao/la: ↑ned apr 09, 2023 8:37 pmZizovic da se nudi besplatno da radi, trebaju đu reci " neka brate, snaci cemo se nekako
Ne lozi ljudeSimply Blue je napisao/la: ↑ned apr 09, 2023 9:34 pmJa sam cuo Vukomanovic bio mogao Ivan Vukomanovic...kazu sad moze, nema veze sta je prije bilo, druga su vremana, tako mi jaran kaze
Amoah je za drlju televizor u bojiSulevelicanstveni je napisao/la: ↑ned apr 09, 2023 10:45 pmNesto probati u kupu sa Amohaom od pocetka, pa makar Muftic na gol isao.
Jedino bih mu tad bogdicu šanse daoSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned apr 09, 2023 9:06 pmNudio Zizovic da besplatno radi i da on sa pomocnicima placa SantosaBlueee1921 je napisao/la: ↑ned apr 09, 2023 8:37 pmZizovic da se nudi besplatno da radi, trebaju đu reci " neka brate, snaci cemo se nekako![]()
Obojica su super dobri, samo su psihicki devastirani demotivisaniDiverzant je napisao/la: ↑ned apr 09, 2023 10:52 pmAmoah je za drlju televizor u bojiSulevelicanstveni je napisao/la: ↑ned apr 09, 2023 10:45 pmNesto probati u kupu sa Amohaom od pocetka, pa makar Muftic na gol isao.
Baš, i mene je toga strah, pored ostalih razloga. Strah me i ovih njegovih ubleha od pomoćnika, onog kvazi kondicionog Jase, i onog drugog iz Veležovog omladinskog pogona. To ti je isto da nam dovede nekog iz one škole fudbala Bambinosa u stručni štab prvog tima. I ta škola fudbala je vjerovatno kvalitetnija od one smijurije od Veležovog OP-a.