Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet apr 07, 2023 3:06 pm

:zid: :zid: :zid:

SamoNapad
Kontakt:

pet apr 07, 2023 3:06 pm

Kod Dudica su upitni ovi pomocnici, ne djeluju bas uvjerljivo. Volimo mi Mulalića ali ljudi stvarno pretjeruju sto se tice njegovog trenerskog znanja. Dudic je upgrade sto se tice taktike i fudbalskog znanja sigurno.

Valter
Kontakt:

pet apr 07, 2023 3:08 pm

Do kraja sezone ne treba angažovati trenera, neka ovi prisutno završe. U slučaju ne daj Bože rezultata kojima ne bi bili zadovoljni taj novi bi odmah bio uzet na zub a napravio bi se vjerovatno ugovor do kraja ove sezone plus naredna a mi naelektrisani. Ušao bi u narednu sezonu sa negativnim stavom navijača pa bolje sačekati kraj ove sezone neka budući u miru priprema ekipu za narednu.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

SkenderijaTM87
Kontakt:

storm_raider je napisao/la:
pet apr 07, 2023 10:08 am
Mehmed Baždarević je napisao/la:
pet apr 07, 2023 10:06 am
pet apr 07, 2023 9:56 am
Joj Petar Segrt.... Inace nadimak mu je "Arhitekta" zbog svog rada sa mladim igracima sto je rezultiralo da dosta tih mladih igraca zaigra za drzavne timove svojih zemalja.

Veeeeelika zelja.
Imao sam priliku upoznati, pa na neki način i raditi sa njim dok je bio trener u Zvijezdi iz Gradačca. Meni i dan danas nije jasno kako je on uspio ‘zalutati’ u našu ligu.

Veliki gospodin i još veći stručnjak, nadam se da ćemo dočekati da nekad u budućnosti bude na klupi našeg Želje.
Zovnuo ga dobar prijatelj iz Gradacca koji je tada sjedio u Upravi Zvijezde i to je jedini razlog. Tada je doveo Zvijezdu na sredinu tabele i cim se promjenio UO otjerali su ga, da bi naredne sezone ekspresno ispali.

2015 godine sam ga upoznao sasvim slucajno i naravno dohvatili smo se Zelje. Uvijek je govorio da je Grbavica hram fudbala i siguran sam da kada bi ga neko zovnuo da bi razmislio o angazmanu. Veci gospodin nije trenirao u nasoj ligi.

Mastam samo, ali Curic, Segrt, zvuci dosta dobro za neku novu epohu naseg Zelje...
Storme ti si jedini insajder ovdje, je li realno ocekivati malo ozbiljnije ime ili..

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pet apr 07, 2023 3:11 pm

Valter je napisao/la:
Do kraja sezone ne treba angažovati trenera, neka ovi prisutno završe. U slučaju ne daj Bože rezultata kojima ne bi bili zadovoljni taj novi bi odmah bio uzet na zub a napravio bi se vjerovatno ugovor do kraja ove sezone plus naredna a mi naelektrisani. Ušao bi u narednu sezonu sa negativnim stavom navijača pa bolje sačekati kraj ove sezone neka budući u miru priprema ekipu za narednu.
Najbolja opcija, od Edisa ne može niko gore voditi, nek Curic zavrsi sezonu.

Diverzant
Kontakt:

pet apr 07, 2023 3:13 pm

Ovaj nas kondicioni trener radi odličan posao, ako će njega otjerati a dovesti feđinu seljačinu bildera to je u startu loš potez.
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Dzezvar
Kontakt:

pet apr 07, 2023 3:15 pm

slika
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

plavi kanarinac
Kontakt:

pet apr 07, 2023 3:18 pm

Gukni
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Diverzant
Kontakt:

pet apr 07, 2023 3:36 pm

SkenderijaTM87 je napisao/la:
pet apr 07, 2023 10:08 am
Mehmed Baždarević je napisao/la:
pet apr 07, 2023 10:06 am

Imao sam priliku upoznati, pa na neki način i raditi sa njim dok je bio trener u Zvijezdi iz Gradačca. Meni i dan danas nije jasno kako je on uspio ‘zalutati’ u našu ligu.

Veliki gospodin i još veći stručnjak, nadam se da ćemo dočekati da nekad u budućnosti bude na klupi našeg Želje.
Zovnuo ga dobar prijatelj iz Gradacca koji je tada sjedio u Upravi Zvijezde i to je jedini razlog. Tada je doveo Zvijezdu na sredinu tabele i cim se promjenio UO otjerali su ga, da bi naredne sezone ekspresno ispali.

2015 godine sam ga upoznao sasvim slucajno i naravno dohvatili smo se Zelje. Uvijek je govorio da je Grbavica hram fudbala i siguran sam da kada bi ga neko zovnuo da bi razmislio o angazmanu. Veci gospodin nije trenirao u nasoj ligi.

Mastam samo, ali Curic, Segrt, zvuci dosta dobro za neku novu epohu naseg Zelje...
Storme ti si jedini insajder ovdje, je li realno ocekivati malo ozbiljnije ime ili..
Ne moze storm opepelit @Amar92 i @Fićo kad su oni u elementu 😁

Dr. Adzem
Kontakt:

pet apr 07, 2023 4:01 pm

Diverzant je napisao/la:
Ovaj nas kondicioni trener radi odličan posao, ako će njega otjerati a dovesti feđinu seljačinu bildera to je u startu loš potez.
Tog orangutana nebi nikad doveo samo zbog derbija.
Cuva Bog Zelju svog!

MiroslavKruzik

pet apr 07, 2023 4:18 pm

Info vezan za gostujuću tribinu na Tusnju:Što se tiče navijačkog sektora za gostovanje na Tušnju, uskoro će se graditi odvojena montažna tribina na istoku, a trenutno se krenulo sa renoviranjem zapadne tribine (na kojoj su bili smješteni gostujući navijači) te će biti spojena sa sjevernom tribinom.

Pa da znate aBd za buduća gostovanja na Tusnju, bit će posebna montažna tribina, te će biti i olakšan i odvojen ulazak od fukara.

kvalitet
Kontakt:

pet apr 07, 2023 4:27 pm

Diverzant je napisao/la:
A ko nam je kondicioni? Jer meni izgledamo nespremno, iskreno…
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

fanaticZeljin
Kontakt:

pet apr 07, 2023 4:29 pm

Jel istina ovo da nas je par kadeta napustilo, Goletic, Zenicanin? Sta rade ovi u omladinskom ako ista i rade ?
Srcu draga, boja PLAVA !

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet apr 07, 2023 4:37 pm

I ko je novi trener ?
Alea iacta est!

Diverzant
Kontakt:

pet apr 07, 2023 4:57 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
Jel istina ovo da nas je par kadeta napustilo, Goletic, Zenicanin? Sta rade ovi u omladinskom ako ista i rade ?
Druze poslije onog malog Ploče ja bi sve raspustio, ovo ostalo što ide ne treba ni da te čudi
Momak kod onih karinaša gore stalno zabija, nedavno na derbiju tom za njihove uzraste mislim da je dva gola zabio, a bio kod nas.

Diverzant
Kontakt:

pet apr 07, 2023 5:04 pm

Joj kad nedo turković objavi video i krene palamuditi o svemu i svačemu, ko biva on nesto bitan, dođe mi da počnem za famos navijati samo da nemamo ništa zajedničko

fanaticZeljin
Kontakt:

pet apr 07, 2023 5:12 pm

Diverzant je napisao/la:
Druze poslije onog malog Ploče ja bi sve raspustio, ovo ostalo što ide ne treba ni da te čudi
Momak kod onih karinaša gore stalno zabija, nedavno na derbiju tom za njihove uzraste mislim da je dva gola zabio, a bio kod nas.
Njihova akedemija vrbuje opasno djecu po skolama fudbala, od 2013 godista pa starije , nije to nimalo dobro , sve talentovane djece sto ima ode gore ,za par godina necemo imati mladog igraca u reprezentaciji , a oni ce biti dominantni...
Srcu draga, boja PLAVA !

Sky1
Kontakt:

pet apr 07, 2023 5:18 pm

pet apr 07, 2023 5:12 pm
Diverzant je napisao/la:
Njihova akedemija vrbuje opasno djecu po skolama fudbala, od 2013 godista pa starije , nije to nimalo dobro , sve talentovane djece sto ima ode gore ,za par godina necemo imati mladog igraca u reprezentaciji , a oni ce biti dominantni...
Tačno, nažalost, a glavni **** bi nam trebao biti razvoj mladih igrača i ulaganje u akademiju, to bi bio jedini ispravan put za klub.

plavi kanarinac
Kontakt:

pet apr 07, 2023 5:30 pm

Peioritet iz tog razloga treba biti trener koji je vrsan s omladincima i koji ce tu psihu mladog igraca znati isklesati iskoristiti usmjeriti gdje treba, a ne da ga psihicki demoliras i onda se pitas sto ne igra dobro ...
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Leon_Professional
Kontakt:

pet apr 07, 2023 5:43 pm

Imaju pare.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.

Prijava