Storme ti si jedini insajder ovdje, je li realno ocekivati malo ozbiljnije ime ili..storm_raider je napisao/la: ↑pet apr 07, 2023 10:08 amZovnuo ga dobar prijatelj iz Gradacca koji je tada sjedio u Upravi Zvijezde i to je jedini razlog. Tada je doveo Zvijezdu na sredinu tabele i cim se promjenio UO otjerali su ga, da bi naredne sezone ekspresno ispali.Mehmed Baždarević je napisao/la: ↑pet apr 07, 2023 10:06 amImao sam priliku upoznati, pa na neki način i raditi sa njim dok je bio trener u Zvijezdi iz Gradačca. Meni i dan danas nije jasno kako je on uspio ‘zalutati’ u našu ligu.storm_raider je napisao/la: ↑pet apr 07, 2023 9:56 amJoj Petar Segrt.... Inace nadimak mu je "Arhitekta" zbog svog rada sa mladim igracima sto je rezultiralo da dosta tih mladih igraca zaigra za drzavne timove svojih zemalja.
Veeeeelika zelja.
Veliki gospodin i još veći stručnjak, nadam se da ćemo dočekati da nekad u budućnosti bude na klupi našeg Želje.
2015 godine sam ga upoznao sasvim slucajno i naravno dohvatili smo se Zelje. Uvijek je govorio da je Grbavica hram fudbala i siguran sam da kada bi ga neko zovnuo da bi razmislio o angazmanu. Veci gospodin nije trenirao u nasoj ligi.
Mastam samo, ali Curic, Segrt, zvuci dosta dobro za neku novu epohu naseg Zelje...
Najbolja opcija, od Edisa ne može niko gore voditi, nek Curic zavrsi sezonu.Valter je napisao/la: ↑pet apr 07, 2023 3:08 pmDo kraja sezone ne treba angažovati trenera, neka ovi prisutno završe. U slučaju ne daj Bože rezultata kojima ne bi bili zadovoljni taj novi bi odmah bio uzet na zub a napravio bi se vjerovatno ugovor do kraja ove sezone plus naredna a mi naelektrisani. Ušao bi u narednu sezonu sa negativnim stavom navijača pa bolje sačekati kraj ove sezone neka budući u miru priprema ekipu za narednu.
Ne moze storm opepelit @Amar92 i @Fićo kad su oni u elementuSkenderijaTM87 je napisao/la: ↑pet apr 07, 2023 3:08 pmStorme ti si jedini insajder ovdje, je li realno ocekivati malo ozbiljnije ime ili..storm_raider je napisao/la: ↑pet apr 07, 2023 10:08 amZovnuo ga dobar prijatelj iz Gradacca koji je tada sjedio u Upravi Zvijezde i to je jedini razlog. Tada je doveo Zvijezdu na sredinu tabele i cim se promjenio UO otjerali su ga, da bi naredne sezone ekspresno ispali.Mehmed Baždarević je napisao/la: ↑pet apr 07, 2023 10:06 am
Imao sam priliku upoznati, pa na neki način i raditi sa njim dok je bio trener u Zvijezdi iz Gradačca. Meni i dan danas nije jasno kako je on uspio ‘zalutati’ u našu ligu.
Veliki gospodin i još veći stručnjak, nadam se da ćemo dočekati da nekad u budućnosti bude na klupi našeg Želje.
2015 godine sam ga upoznao sasvim slucajno i naravno dohvatili smo se Zelje. Uvijek je govorio da je Grbavica hram fudbala i siguran sam da kada bi ga neko zovnuo da bi razmislio o angazmanu. Veci gospodin nije trenirao u nasoj ligi.
Mastam samo, ali Curic, Segrt, zvuci dosta dobro za neku novu epohu naseg Zelje...
A ko nam je kondicioni? Jer meni izgledamo nespremno, iskreno…
Druze poslije onog malog Ploče ja bi sve raspustio, ovo ostalo što ide ne treba ni da te čudifanaticZeljin je napisao/la: ↑pet apr 07, 2023 4:29 pmJel istina ovo da nas je par kadeta napustilo, Goletic, Zenicanin? Sta rade ovi u omladinskom ako ista i rade ?
Njihova akedemija vrbuje opasno djecu po skolama fudbala, od 2013 godista pa starije , nije to nimalo dobro , sve talentovane djece sto ima ode gore ,za par godina necemo imati mladog igraca u reprezentaciji , a oni ce biti dominantni...Diverzant je napisao/la: ↑pet apr 07, 2023 4:57 pmDruze poslije onog malog Ploče ja bi sve raspustio, ovo ostalo što ide ne treba ni da te čudifanaticZeljin je napisao/la: ↑pet apr 07, 2023 4:29 pmJel istina ovo da nas je par kadeta napustilo, Goletic, Zenicanin? Sta rade ovi u omladinskom ako ista i rade ?
Momak kod onih karinaša gore stalno zabija, nedavno na derbiju tom za njihove uzraste mislim da je dva gola zabio, a bio kod nas.
Tačno, nažalost, a glavni **** bi nam trebao biti razvoj mladih igrača i ulaganje u akademiju, to bi bio jedini ispravan put za klub.fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet apr 07, 2023 5:12 pmNjihova akedemija vrbuje opasno djecu po skolama fudbala, od 2013 godista pa starije , nije to nimalo dobro , sve talentovane djece sto ima ode gore ,za par godina necemo imati mladog igraca u reprezentaciji , a oni ce biti dominantni...Diverzant je napisao/la: ↑pet apr 07, 2023 4:57 pmDruze poslije onog malog Ploče ja bi sve raspustio, ovo ostalo što ide ne treba ni da te čudifanaticZeljin je napisao/la: ↑pet apr 07, 2023 4:29 pmJel istina ovo da nas je par kadeta napustilo, Goletic, Zenicanin? Sta rade ovi u omladinskom ako ista i rade ?
Momak kod onih karinaša gore stalno zabija, nedavno na derbiju tom za njihove uzraste mislim da je dva gola zabio, a bio kod nas.