E cuj citao forume, ja ne znam da moze neko ko je profesionalni fudbaler, trener ili neko bez obzira na funkciju u klubu citati forum, pa devedeset posto foruma su najvece fudbalske neznalice i ljudi koji su mozda jednom do dvaput prisustvovali nekom sportskom dogadjaju.
Da jos jednom ponovimo, hiljadu puta ponovljena laz nece postati istina.Dzezvar je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 9:30 pmDa jos jednom ponovimo gradivo
Edis nije dosao kada niko nije htio,odbio je klub puno prije pa nas je preuzeo Ivkovic.
Edis nije radio dzaba,imao je platu koju je trazio za potpis.
Edis je Zeljovac od glave do pete,ali je kao trener ocigledno limitiran,sto se na kraju i vidi na terenu.
To su rekli na podcastu kao jedan od razloga loših rezultata u FK Sarajevu da ne reklamiram podcast sad. Jel čitao ili nije ne mogu garantovati. Mada moje mišljenje je da je i Dudić korak naprijed u odnosu na Edisa u sadašnjoj situaciji. Ali mislim da možemo i bolje.kokoška je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 10:02 pmE cuj citao forume, ja ne znam da moze neko ko je profesionalni fudbaler, trener ili neko bez obzira na funkciju u klubu citati forum, pa devedeset posto foruma su najvece fudbalske neznalice i ljudi koji su mozda jednom do dvaput prisustvovali nekom sportskom dogadjaju.
Za Velež znam da je čitao forume, dok je dole bio. Dok je bio kod kona, ne znam, ali vjerovatno jeste.Stuart2 je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 10:32 pmTo su rekli na podcastu kao jedan od razloga loših rezultata u FK Sarajevu da ne reklamiram podcast sad. Jel čitao ili nije ne mogu garantovati. Mada moje mišljenje je da je i Dudić korak naprijed u odnosu na Edisa u sadašnjoj situaciji. Ali mislim da možemo i bolje.kokoška je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 10:02 pmE cuj citao forume, ja ne znam da moze neko ko je profesionalni fudbaler, trener ili neko bez obzira na funkciju u klubu citati forum, pa devedeset posto foruma su najvece fudbalske neznalice i ljudi koji su mozda jednom do dvaput prisustvovali nekom sportskom dogadjaju.
To je sad šta bi bilo kad bi bilo. Čovjek je osvojio kup i dva puta odveo Velež u Evropu, izbacio AEK. Imao je krticu u svlačionici u drugoj sezoni, kad je htio otići klub mu dao podršku i odrješene ruke da riješi stanje u svlačionici i otjera koga misli da treba. Na kraju im se vratilo. Opet kažem, tog Dudića iz Veleža sutra bih potpisao.Maestro_1921 je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 10:38 pmZa Velež znam da je čitao forume, dok je dole bio. Dok je bio kod kona, ne znam, ali vjerovatno jeste.Stuart2 je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 10:32 pmTo su rekli na podcastu kao jedan od razloga loših rezultata u FK Sarajevu da ne reklamiram podcast sad. Jel čitao ili nije ne mogu garantovati. Mada moje mišljenje je da je i Dudić korak naprijed u odnosu na Edisa u sadašnjoj situaciji. Ali mislim da možemo i bolje.kokoška je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 10:02 pm
E cuj citao forume, ja ne znam da moze neko ko je profesionalni fudbaler, trener ili neko bez obzira na funkciju u klubu citati forum, pa devedeset posto foruma su najvece fudbalske neznalice i ljudi koji su mozda jednom do dvaput prisustvovali nekom sportskom dogadjaju.
Svašta se pričalo i dole dok je u Veležu bio, od gubitka svlačionice, bojkota, pa do kladionica. Ono osvajanje Kupa i izlazak u Evropu je dosta stvari zasjenilo i gurnulo pod tepih. Vidio bi kakva bi priča bila da je ispao iz Kupa i da nije izašao u Evropu, popljuvan i popišan bi bio za cijeli život.
Koliko samo nelogičnosti ali ne da mi se demantovati, pritisak mi nizakvolimtezeljo je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 10:18 pmDa jos jednom ponovimo, hiljadu puta ponovljena laz nece postati istina.Dzezvar je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 9:30 pmDa jos jednom ponovimo gradivo
Edis nije dosao kada niko nije htio,odbio je klub puno prije pa nas je preuzeo Ivkovic.
Edis je Zeljovac od glave do pete,ali je kao trener ocigledno limitiran,sto se na kraju i vidi na terenu.
Klub mu se jeste nudio ali je covjek vodio Decic u evropi, za taj klub historijski a i za njega najveci uspjeh. Za razliku od mnogih dolazi na utakmice i kad nema dodira sa klubom, Manijak od glave do pete. Nije dosao da zavali klub kao npr Ivkovic, Krcmarevic posteno odradi kakav god rezultat bio.
Bez obzira na sve i dosao je u klub kojem se rasuo sastav. U tom periodu prosle godine bilo je upitno hocemo li igrati ligu, ostao je sa 10ak igraca, od ovih sto ssd spominjemo niko ne bi dosao. Sigurno radio za najmanji ugovor u karijeri i bio je najslabije placen trener u ligi. Tomo Ivkovic je imao duplo veca primanja, taj isti Ivkovic je ismijavao nas klub ali nikad ga nisu ismijavali po forumima. Ali to smo mi.
Radio sigurno u najtezim uslovima ikada u klubu. Pripreme Konjic/Ilidza niko od ovih trenera koji se spominju nece trpiti, ovaj to nikad spomenuo nije. Uvijek bilo "hvala i na ovome".
Slazem se limitiran jeste, ali je za Kostica, Petrovica, Krcmarevica, Ivkovica, Musu, Vugdalica, licno Pep Gvardiola. U ostalom uzeo je za godinu koliko je Kostic odnosno Krcmarevic za tri mjeseca.
Njemu se ovdje najvise zamjera "ne daju mi cistacica da budem" intervju, u istom tekstu je rekao jednu veliku istinu tadasnjoj upravi da veze nisu imali o sportu, fudbalu i vodjenju fudbalskog kluba. To su i njihovi potezi tad potvrdili nije Edis tad nista slagao. Trebao je reci "to je put kojim trebamo ici".
Dok nas je vodio i u ovom mandatu imali smo slabih partija, ali klub nikada nije bio razbijen i nije izgledao kao autsajder. I cak sa tim Zrinskim smo jedini odigrali ravnopravne utakmice.
Da sumiramo, zasluzuje puno vise postovanja zbog svega navedenog. A vrijeme ce pokazati kao i prosli put ( Kostic, Petrovic) da li ce njegovi naslijednici preporoditi ekipu.
On nije za nas forumaše Pep Guardiola, a kamoli za nabrojane trenere.volimtezeljo je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 10:18 pmDa jos jednom ponovimo, hiljadu puta ponovljena laz nece postati istina.Dzezvar je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 9:30 pmDa jos jednom ponovimo gradivo
Klub mu se jeste nudio ali je covjek vodio Decic u evropi, za taj klub historijski a i za njega najveci uspjeh. Za razliku od mnogih dolazi na utakmice i kad nema dodira sa klubom, Manijak od glave do pete. Nije dosao da zavali klub kao npr Ivkovic, Krcmarevic posteno odradi kakav god rezultat bio.
Bez obzira na sve i dosao je u klub kojem se rasuo sastav. U tom periodu prosle godine bilo je upitno hocemo li igrati ligu, ostao je sa 10ak igraca, od ovih sto ssd spominjemo niko ne bi dosao. Sigurno radio za najmanji ugovor u karijeri i bio je najslabije placen trener u ligi. Tomo Ivkovic je imao duplo veca primanja, taj isti Ivkovic je ismijavao nas klub ali nikad ga nisu ismijavali po forumima. Ali to smo mi.
Radio sigurno u najtezim uslovima ikada u klubu. Pripreme Konjic/Ilidza niko od ovih trenera koji se spominju nece trpiti, ovaj to nikad spomenuo nije. Uvijek bilo "hvala i na ovome".
Slazem se limitiran jeste, ali je za Kostica, Petrovica, Krcmarevica, Ivkovica, Musu, Vugdalica, licno Pep Gvardiola. U ostalom uzeo je za godinu koliko je Kostic odnosno Krcmarevic za tri mjeseca.
Njemu se ovdje najvise zamjera "ne daju mi cistacica da budem" intervju, u istom tekstu je rekao jednu veliku istinu tadasnjoj upravi da veze nisu imali o sportu, fudbalu i vodjenju fudbalskog kluba. To su i njihovi potezi tad potvrdili nije Edis tad nista slagao. Trebao je reci "to je put kojim trebamo ici".
Dok nas je vodio i u ovom mandatu imali smo slabih partija, ali klub nikada nije bio razbijen i nije izgledao kao autsajder. I cak sa tim Zrinskim smo jedini odigrali ravnopravne utakmice.
Da sumiramo, zasluzuje puno vise postovanja zbog svega navedenog. A vrijeme ce pokazati kao i prosli put ( Kostic, Petrovic) da li ce njegovi naslijednici preporoditi ekipu.
Baš, slažem se.Diverzant je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 12:27 pmLjudi dragi kakav Dudić, šta vam je?
Pa njega je ovaj naš ublehaš nadigrao svaku utakmicu, još ona bruka kod pitara.
Da se nije onako izblamiro kod pitara, ja bih dovio da dođe kod nas, nakon onoga...
A i taj njegov stručni štab, smiješni su realno. Znam da su se pitari žalili da nikad nisu imali više povrijedjenih igrača nego kod dudića
Daj nam one tvoje trenere iz kartoteke sto si ih nedavno postavljao
A sta ces demantovati ovog nesretnika, on je sam od sebe demantovan.plavi kanarinac je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 11:36 pmKoliko samo nelogičnosti ali ne da mi se demantovati, pritisak mi nizakvolimtezeljo je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 10:18 pmDa jos jednom ponovimo, hiljadu puta ponovljena laz nece postati istina.Dzezvar je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 9:30 pmDa jos jednom ponovimo gradivo