Do nasih je u klubu nije do Muamera.
Do nasih je u klubu nije do Muamera.
I ja bih isto tako prihvatio poziv odmah za posao koji je plaćen a da ga ne znam raditi.Valter je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 7:13 pmPlavo srce i duša koja "živi Željezničar"
Njegov Željezničar, sveukupno i na kraju svega, u svakom meču igrao je srcem. Pristup "svetom dresu" Mulalić i njegovi igrači niti u jednom trenutku nisu doveli u pitanje i to je njegova najveća pobjeda.
Od ekipe koja je bila "zrela za opstanak" napravio je respektabilan tim s čak i najvećim mogućim ambicijama, a koliko je njegova smjena u ovako važnom i opasnom trenutku sezone dobra i šta će na kraju svega ispasti od ove sezone za Željezničar, pokazat će vrijeme.
A što se tiče lično Mulalića, bio je i ostao unikat, vojnik i to Željin, zaluđeni - u pravom smislu te riječi. Vjerovatno i jedini trener na svijetu koji drži apsolutno sve pod kontrolom, izlazi s igračima na zagrijavanje u kopačkama i kao da je pomoćnik, sve vrijeme ih priprema za utakmicu aktivno učestvujući u svakom trenutku. I tako je na svakoj utakmici.
Ni na treninzima situacija nije ništa drugačija, Mulalić sve vodi i sve drži u svojim rukama i na tome mu se svakako treba skinuti kapa.
Srčan i posvećen, s plavim srcem i dušom koja "živi Željezničar", drugi put pognute glave, ali još jednom svijetla obraza napušta svoju Grbavicu. I nemojte sumnjati, prvi naredni put kada dobije poziv i bez obzira na to koliko će situacija biti loša, bez razmišljanja će ga prihvatiti, baš kao što je to uradio i ovaj put.
Dio članka sa klixa
Ovaj je zaljubljen u Edisa. Čitajuči ovaj članak saznao sam da je radio besplatno jer "živi Željezničar". Lako je nama navijačlima mi svoju ljubav naplačujemo.
Fakat, njega bi trebalo uzeti u obzir. Gdje je do sada radio i koga je vodio? Čitao sam o njemu nešto neki dan al sam zaboravio.
Glupa patetika.LARSSON je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 7:15 pmI ja bih isto tako prihvatio poziv odmah za posao koji je plaćen a da ga ne znam raditi.Valter je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 7:13 pmPlavo srce i duša koja "živi Željezničar"
Njegov Željezničar, sveukupno i na kraju svega, u svakom meču igrao je srcem. Pristup "svetom dresu" Mulalić i njegovi igrači niti u jednom trenutku nisu doveli u pitanje i to je njegova najveća pobjeda.
Od ekipe koja je bila "zrela za opstanak" napravio je respektabilan tim s čak i najvećim mogućim ambicijama, a koliko je njegova smjena u ovako važnom i opasnom trenutku sezone dobra i šta će na kraju svega ispasti od ove sezone za Željezničar, pokazat će vrijeme.
A što se tiče lično Mulalića, bio je i ostao unikat, vojnik i to Željin, zaluđeni - u pravom smislu te riječi. Vjerovatno i jedini trener na svijetu koji drži apsolutno sve pod kontrolom, izlazi s igračima na zagrijavanje u kopačkama i kao da je pomoćnik, sve vrijeme ih priprema za utakmicu aktivno učestvujući u svakom trenutku. I tako je na svakoj utakmici.
Ni na treninzima situacija nije ništa drugačija, Mulalić sve vodi i sve drži u svojim rukama i na tome mu se svakako treba skinuti kapa.
Srčan i posvećen, s plavim srcem i dušom koja "živi Željezničar", drugi put pognute glave, ali još jednom svijetla obraza napušta svoju Grbavicu. I nemojte sumnjati, prvi naredni put kada dobije poziv i bez obzira na to koliko će situacija biti loša, bez razmišljanja će ga prihvatiti, baš kao što je to uradio i ovaj put.
Dio članka sa klixa
Ovaj je zaljubljen u Edisa. Čitajuči ovaj članak saznao sam da je radio besplatno jer "živi Željezničar". Lako je nama navijačlima mi svoju ljubav naplačujemo.
I ja mislim da bi mogli probati s njim.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 6:34 pmJesam brate. Bas me gripa uhvatila.Z_1921 je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 6:26 pmJesi li ti bolestan? Ko ce iz druge drzave doci u ovo smece od lige da radi za mizerne pare?Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 4:50 pm
Odmah sam rekao, Mislav ili Maka. Ko stvoreni za nas, ali jok daj neku letvu ala Dudic/Adzem pa za pola godine ajmo jovo nanovo.
Nazalost, trenutno ne mozemo priustiti jace trenere i trebamo se pomiriti sa tim.
Jel Maka skup? Nije, nije ni Mislav. Evo ti iz prve ruke. Covjek hoce da se razvija i napreduje.
Dudic je: S vjv najskupljom ekipom Sarajeva ikad izgubiti od Tuzle 5-1, biti sedmi na tabeli, ispasti od treceligasa iz kupa i totalno razbiti svlacionicu.
Na sve to igra mu je izbij nabij. I taj kup sto je osvojio je plod rasula u Sarajevu sezonu ranije.
Edisu smo zamjerali glupe izjave, pa cemo dovesti frajera koji je zelio Hodzu da dovodi, da saljeva stravu i slicne gluposti. Uz to je seljacina kakve nema. I to nam treba kao trener da bude.
Ali to je razlog i sto smo tu gdje smo. Kad procitam komentare na klixu, zvanicnim gdje ljudi haman sto nisu zaplakali zbog Edisa i prica kao je uzeo kad niko nije htio. Napravio od nicega nesto, a mi zadnju smislenu akciju odigrali prije 12.utakmica.
Kloca ne treba ozbiljno shvatati...SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 9:24 pmhttps://radio...sarajevo.ba/sport/nogomet/mehmed-bazdarevic-otvoreno-imao-sam-ponudu-iz-srbije-odbio-sam-mozda-sljedeci-put-necu/491111?utm_source=Naslovna&utm_medium=Uvod_2
Evo Mese hahahaha on i njegove ponude.
Slazem se brate, stalno neke fol ponude a nije vodio nikoga ima 5 godina.Dzezvar je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 9:31 pmKloca ne treba ozbiljno shvatati...SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 9:24 pmhttps://radio...sarajevo.ba/sport/nogomet/mehmed-bazdarevic-otvoreno-imao-sam-ponudu-iz-srbije-odbio-sam-mozda-sljedeci-put-necu/491111?utm_source=Naslovna&utm_medium=Uvod_2
Evo Mese hahahaha on i njegove ponude.
Suplju neka sa Dudom prosipa...