Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Dzezvar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 06, 2023 6:46 pm

Diverzant je napisao/la:
čet apr 06, 2023 6:43 pm
Koga god da dovedu ima moju podršku
Moj favorit je Muamer Vugdalić ali nešto čisto sumnjam
Do nasih je u klubu nije do Muamera.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

fanaticZeljin
Kontakt:

čet apr 06, 2023 6:51 pm

Jedni pisu dudic sigurno , drugi nista od njega , hajde najbolje je da ne naglabamo nego da sacekamo zvanicno
Srcu draga, boja PLAVA !

plavi kanarinac
Kontakt:

čet apr 06, 2023 7:09 pm

SAMO BJELICA DOLAZI U OBZIR
Spoiler:
:skoljka:
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Valter
Kontakt:

čet apr 06, 2023 7:13 pm

Plavo srce i duša koja "živi Željezničar"

Njegov Željezničar, sveukupno i na kraju svega, u svakom meču igrao je srcem. Pristup "svetom dresu" Mulalić i njegovi igrači niti u jednom trenutku nisu doveli u pitanje i to je njegova najveća pobjeda.

Od ekipe koja je bila "zrela za opstanak" napravio je respektabilan tim s čak i najvećim mogućim ambicijama, a koliko je njegova smjena u ovako važnom i opasnom trenutku sezone dobra i šta će na kraju svega ispasti od ove sezone za Željezničar, pokazat će vrijeme.

A što se tiče lično Mulalića, bio je i ostao unikat, vojnik i to Željin, zaluđeni - u pravom smislu te riječi. Vjerovatno i jedini trener na svijetu koji drži apsolutno sve pod kontrolom, izlazi s igračima na zagrijavanje u kopačkama i kao da je pomoćnik, sve vrijeme ih priprema za utakmicu aktivno učestvujući u svakom trenutku. I tako je na svakoj utakmici.

Ni na treninzima situacija nije ništa drugačija, Mulalić sve vodi i sve drži u svojim rukama i na tome mu se svakako treba skinuti kapa.

Srčan i posvećen, s plavim srcem i dušom koja "živi Željezničar", drugi put pognute glave, ali još jednom svijetla obraza napušta svoju Grbavicu. I nemojte sumnjati, prvi naredni put kada dobije poziv i bez obzira na to koliko će situacija biti loša, bez razmišljanja će ga prihvatiti, baš kao što je to uradio i ovaj put.

Dio članka sa klixa

Ovaj je zaljubljen u Edisa. Čitajuči ovaj članak saznao sam da je radio besplatno jer "živi Željezničar". Lako je nama navijačlima mi svoju ljubav naplačujemo.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

čet apr 06, 2023 7:15 pm

Valter je napisao/la:

Njegov Željezničar, sveukupno i na kraju svega, u svakom meču igrao je srcem. Pristup "svetom dresu" Mulalić i njegovi igrači niti u jednom trenutku nisu doveli u pitanje i to je njegova najveća pobjeda.

Od ekipe koja je bila "zrela za opstanak" napravio je respektabilan tim s čak i najvećim mogućim ambicijama, a koliko je njegova smjena u ovako važnom i opasnom trenutku sezone dobra i šta će na kraju svega ispasti od ove sezone za Željezničar, pokazat će vrijeme.

A što se tiče lično Mulalića, bio je i ostao unikat, vojnik i to Željin, zaluđeni - u pravom smislu te riječi. Vjerovatno i jedini trener na svijetu koji drži apsolutno sve pod kontrolom, izlazi s igračima na zagrijavanje u kopačkama i kao da je pomoćnik, sve vrijeme ih priprema za utakmicu aktivno učestvujući u svakom trenutku. I tako je na svakoj utakmici.

Ni na treninzima situacija nije ništa drugačija, Mulalić sve vodi i sve drži u svojim rukama i na tome mu se svakako treba skinuti kapa.

Srčan i posvećen, s plavim srcem i dušom koja "živi Željezničar", drugi put pognute glave, ali još jednom svijetla obraza napušta svoju Grbavicu. I nemojte sumnjati, prvi naredni put kada dobije poziv i bez obzira na to koliko će situacija biti loša, bez razmišljanja će ga prihvatiti, baš kao što je to uradio i ovaj put.

Dio članka sa klixa

Ovaj je zaljubljen u Edisa. Čitajuči ovaj članak saznao sam da je radio besplatno jer "živi Željezničar". Lako je nama navijačlima mi svoju ljubav naplačujemo.
I ja bih isto tako prihvatio poziv odmah za posao koji je plaćen a da ga ne znam raditi.

MiroslavKruzik

čet apr 06, 2023 7:16 pm

Sportski direktor Bekrić i Uprava na čelu Kluba bi morali kontaktirati bivše igrače Kluba, moderna tehnologija nam to omogućuje, napraviti online sastanak i zatražiti mišljenje od bivših igrača i navijača kluba Džeke, Zukanovića, Pjanića, Merseda Selimbegovića, Mario Stanić takođe nam ovdje može svojim savjetima pomoći. Zašto ne kontaktirate i sportske prijatelje Mamiće, znamo kakvu viziju i konekcije u svijetu fudbala imaju, znaju prepoznati mlade trenere i talente, poslušati savjete koje bi nam u ovom trenutku bili spremni dati. Što da ne.

Moramo iskoristiti dobre konekcije, ime Kluba i tražit savjete od onih koji imaju poznanstva, znanje i viziju u svijetu fudbala. Svima nabrojanim, a ima ih još desetinama, Željo je u duši i u interesu da proigramo u borbi za Europu.

Zvaka72
Kontakt:

čet apr 06, 2023 7:17 pm

Diverzant je napisao/la:
čet apr 06, 2023 6:43 pm
Koga god da dovedu ima moju podršku
Moj favorit je Muamer Vugdalić ali nešto čisto sumnjam
Fakat, njega bi trebalo uzeti u obzir. Gdje je do sada radio i koga je vodio? Čitao sam o njemu nešto neki dan al sam zaboravio.
Plava porodica me ubi u pojam.

igla
Kontakt:

čet apr 06, 2023 7:47 pm

LARSSON je napisao/la:
čet apr 06, 2023 7:15 pm
Valter je napisao/la:

Dio članka sa klixa

I ja bih isto tako prihvatio poziv odmah za posao koji je plaćen a da ga ne znam raditi.
Glupa patetika.

Na ovo se Bošnjaci lože, još da je stavio ovaj sliku sa suzama Edisovim, neko bi se naoružao da ga vrati nazad.

Fuj.

Leon_Professional
Kontakt:

čet apr 06, 2023 8:00 pm

Bozidar Radosevic je napisao/la:
čet apr 06, 2023 6:34 pm
Z_1921 je napisao/la:
čet apr 06, 2023 6:26 pm
Bozidar Radosevic je napisao/la:
čet apr 06, 2023 4:50 pm

Odmah sam rekao, Mislav ili Maka. Ko stvoreni za nas, ali jok daj neku letvu ala Dudic/Adzem pa za pola godine ajmo jovo nanovo.
Jesi li ti bolestan? Ko ce iz druge drzave doci u ovo smece od lige da radi za mizerne pare?
Nazalost, trenutno ne mozemo priustiti jace trenere i trebamo se pomiriti sa tim.
Jesam brate. Bas me gripa uhvatila.

Jel Maka skup? Nije, nije ni Mislav. Evo ti iz prve ruke. Covjek hoce da se razvija i napreduje.

Dudic je: S vjv najskupljom ekipom Sarajeva ikad izgubiti od Tuzle 5-1, biti sedmi na tabeli, ispasti od treceligasa iz kupa i totalno razbiti svlacionicu.

Na sve to igra mu je izbij nabij. I taj kup sto je osvojio je plod rasula u Sarajevu sezonu ranije.

Edisu smo zamjerali glupe izjave, pa cemo dovesti frajera koji je zelio Hodzu da dovodi, da saljeva stravu i slicne gluposti. Uz to je seljacina kakve nema. I to nam treba kao trener da bude.

Ali to je razlog i sto smo tu gdje smo. Kad procitam komentare na klixu, zvanicnim gdje ljudi haman sto nisu zaplakali zbog Edisa i prica kao je uzeo kad niko nije htio. Napravio od nicega nesto, a mi zadnju smislenu akciju odigrali prije 12.utakmica.
I ja mislim da bi mogli probati s njim.
Generalno, može otvoriti vrata sebi za HNL kao i Jakirović. Sumnjam da ima ekstra veliku platu na ovoj funkciji gdje je sada.

Ne znam, sumnjam da su naši to i kontaktirali. Obično se vrte ovi domaći levati.

Ne znam šta je sa Mehom Kodrom, vidim slabo ga se pominje. Ja bih volio i njega probati.

Dudić apsolutno NE.

Diverzant
Kontakt:

čet apr 06, 2023 8:26 pm

Nekakav ujo na onom forumu hvali ovog lika
https://www.transfermarkt.com/ivan-bozi ... iner/83896
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

čet apr 06, 2023 8:36 pm

gavran
Kontakt:

čet apr 06, 2023 8:44 pm

Da malo promijenimo

slika
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

fanaticZeljin
Kontakt:

čet apr 06, 2023 8:49 pm

gavran je napisao/la:
čet apr 06, 2023 8:44 pm
Da malo promijenimo

slika
Jedan je Gavran 99
Srcu draga, boja PLAVA !

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet apr 06, 2023 9:24 pm

https://radio...sarajevo.ba/sport/nogomet/mehmed-bazdarevic-otvoreno-imao-sam-ponudu-iz-srbije-odbio-sam-mozda-sljedeci-put-necu/491111?utm_source=Naslovna&utm_medium=Uvod_2

Evo Mese hahahaha on i njegove ponude.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Dzezvar
Kontakt:

čet apr 06, 2023 9:30 pm

Da jos jednom ponovimo gradivo
Edis nije dosao kada niko nije htio,odbio je klub puno prije pa nas je preuzeo Ivkovic.
Edis nije radio dzaba,imao je platu koju je trazio za potpis.
Edis je Zeljovac od glave do pete,ali je kao trener ocigledno limitiran,sto se na kraju i vidi na terenu.

Dzezvar
Kontakt:

čet apr 06, 2023 9:31 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
https://radio...sarajevo.ba/sport/nogomet/mehmed-bazdarevic-otvoreno-imao-sam-ponudu-iz-srbije-odbio-sam-mozda-sljedeci-put-necu/491111?utm_source=Naslovna&utm_medium=Uvod_2

Kloca ne treba ozbiljno shvatati...
Suplju neka sa Dudom prosipa...

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet apr 06, 2023 9:32 pm

Dzezvar je napisao/la:
čet apr 06, 2023 9:31 pm
SIMA_SIMAU je napisao/la:

Kloca ne treba ozbiljno shvatati...
Suplju neka sa Dudom prosipa...
Slazem se brate, stalno neke fol ponude a nije vodio nikoga ima 5 godina.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet apr 06, 2023 9:35 pm

Pa realno trebas biti bas budala pa dovest trenera koji je igrao u exyu. Davno proslo vrijeme, svi ti igraci su zaostali u tom nekom vremenu bez ikakve edukacije.
Željezničar ante portas !

Maestro_1921
Kontakt:

čet apr 06, 2023 9:38 pm

Hvala ti Edise, sretno u budućnosti!

Valter
Kontakt:

čet apr 06, 2023 9:38 pm

Da li je istina da je utakmica u 20,00 h.
Nemam riječi
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Trenutno korisnika/ca: billybih, Bing [Bot], Google [Bot] i 38 gostiju.

Prijava