Ima i on licencu, biće na klupi iduću utakmicu vjerovatno i on...
ako ima, ja bi se odmah Alihodžića kutarisao. pa čovjek je pravi parazitmilanribar je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 2:51 pmIma i on licencu, biće na klupi iduću utakmicu vjerovatno i on...
Tačno tako se desilo sa Amoahom sad što kažeš nijedan ne igra kako treba, Drljo zabi Leotaru i nakon toga ništa. Hajde valjda će se sad dozvati obojica.Refa1987 je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 3:12 pmOvo je trebalo uraditi jos na zimskoj pauzi. Čovjek je godinu dana tu mi nismo akcije odigrali da valja, da kazes evo izigrali smo odbranu protivnika par puta. Pretežno je to Santos radio ili Štilić. Kada sam vidio još protiv Leotara sa dva igrača više da se patimo i da jedva nekako go dadosmo, uvjeren sam bio da ne možemo napredovati. Sjebo je Amoaha radi Drlje i sad ni jedan od njih dvojice ni za klinac nije.
Sa malo vise smisla u igri, mozemo i drugi zavrsiti.Mulalic Edis je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 3:52 pmKo god da dodje treba imati punu podrsku. Najvaznije je sve uciniti da se ode u evropu. Zato mir i puna podrska.
Edisa navija za nas, trebao je ostati - neka hvala.