Jah, i to je razlog da na klupi sjedti prepotentni papak?Tryg je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 12:24 pmMulalic Edis manijak do kraja! Hvala za sve!
Previse smo poletili za klub kojem su navijaci jedva skupili 200 hiljada za generalnog sponzora ako se to tako moze i nazvati s obzirom da je cifra mizerna.
O clanskim, marketingu i upravi da ne govorim. O igracima koji su potpisali ugovore na pola godine, i tako dalje i tako dalje. Mogo bi ovo do sabaha nabrajati.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A sta ako je Basic taj jakirovic...plavi kanarinac je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 12:10 pmNemoj ni tog Basica musafa vam ... Upgrade 0
Marenci isto...
Da je iskopati gdje kakvog Jakirovica
Rekao sam nekidan Dudića iz Veleža odmah bih uzeo, Dudića iz Sarajeva ne. Iako on i u Sarajevu pored svih taktičkih promašaja realno nije imao ni sreće, ekipa mu je uvijek stvarala enorman broj prilika, da su ih pola iskoristili pitanje je gdje bi sad bili i oni i on.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 12:05 pmPo cemu si ti to zakljucio hljeba ti tvog.LARSSON je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 11:54 amZnači tvoje mišljenje je da je Edis trebao ostati?Leon_Professional je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 11:52 am
E ja bih se ranio sad evo, kad vidim ova imena.
Basicu bih mozda dao sansu. Ali ovo sto se godinama vrti u nasoj ligi, ma bjezi, nema smisla.
Dugorocno nikakve koristi. A tako ce i uraditi, dovest ce novog "Edisa".
Forumski puk zadovoljan, otjeran jos jedan trener. Sad idu 2,3 tekme fine igre, pa po starom. Ponovo u krug.
Replicirao sam post gdje se pominju moguci treneri. I nisam zadovoljan sa imenima. Uvijek isti treneri.
Musa 2015. vodio Siroki, ovo ostalo pad u karijeri i smijesne epizode. Dakle isto Amar Osim, zastario trener.
Marenzi nema nikakvo posebno iskustvo.
Dudic ima najgori niz u Sarajevu sa dosta jacom ekipom i sa vise para. Plus je imao tako glupe izgovore, isto kao Edis, nikad nije on kriv.
Basic mi ono jedino se cini kao da bi mogla se dati sansa. Ali bio je u Tuzli i nije se nesto proslavio. Onda i ovo zadnje u Radomlju nije nesto za pohvalu.
Ja sam pisao i prije, meni Edis nije trener koji ima filozofiju za promjenu, za ozdravljenje kluba i u tom segmentu. ***** ga igramo isto godinama unazad, nesto se mora promijeniti, uvijek hrkljus igramo. Vidjelo se da vec sada padamo i da Edisa ne treba do ljeta drzati. Treba sad pametnu odluku donijeti oko trenera, a ne opet samo malo gasiti pozar.
Evo ruku dajem, dovedi ova 3, 4 trenera, ako sljedece godine u ova doba ne bude ista prica, sijeci je. Cak mozda i prije.
E tu ja vidim problem. A sve mi ukazuje da se opet nece pametno birati.
@Asharak, razumijem, slazem se, moralo se. A evo gore sam obrazlozio sta mene brine i "nervira".
Dugo se njegovo ime smuca po svim komentarima forumima, a on u međuvremenu ništa, pa ništa...Dzezvar je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 12:37 pmA sta ako je Basic taj jakirovic...plavi kanarinac je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 12:10 pmNemoj ni tog Basica musafa vam ... Upgrade 0
Marenci isto...
Bolje sarajevo igralo sa dudicem u onakvom raspadu, nego sto mi igramo sad.blueboy je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 12:37 pmRekao sam nekidan Dudića iz Veleža odmah bih uzeo, Dudića iz Sarajeva ne. Iako on i u Sarajevu pored svih taktičkih promašaja realno nije imao ni sreće, ekipa mu je uvijek stvarala enorman broj prilika, da su ih pola iskoristili pitanje je gdje bi sad bili i oni i on.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 12:05 pmPo cemu si ti to zakljucio hljeba ti tvog.
Replicirao sam post gdje se pominju moguci treneri. I nisam zadovoljan sa imenima. Uvijek isti treneri.
Musa 2015. vodio Siroki, ovo ostalo pad u karijeri i smijesne epizode. Dakle isto Amar Osim, zastario trener.
Marenzi nema nikakvo posebno iskustvo.
Dudic ima najgori niz u Sarajevu sa dosta jacom ekipom i sa vise para. Plus je imao tako glupe izgovore, isto kao Edis, nikad nije on kriv.
Basic mi ono jedino se cini kao da bi mogla se dati sansa. Ali bio je u Tuzli i nije se nesto proslavio. Onda i ovo zadnje u Radomlju nije nesto za pohvalu.
Ja sam pisao i prije, meni Edis nije trener koji ima filozofiju za promjenu, za ozdravljenje kluba i u tom segmentu. ***** ga igramo isto godinama unazad, nesto se mora promijeniti, uvijek hrkljus igramo. Vidjelo se da vec sada padamo i da Edisa ne treba do ljeta drzati. Treba sad pametnu odluku donijeti oko trenera, a ne opet samo malo gasiti pozar.
Evo ruku dajem, dovedi ova 3, 4 trenera, ako sljedece godine u ova doba ne bude ista prica, sijeci je. Cak mozda i prije.
E tu ja vidim problem. A sve mi ukazuje da se opet nece pametno birati.
@Asharak, razumijem, slazem se, moralo se. A evo gore sam obrazlozio sta mene brine i "nervira".
Mnogi lupaju, dok je Velez vodio i Sarajevo imali su lijepu igru, u sarajevu u tom trenutku ne bi Pep Guardiola uspio radi svih desavanja. Upgrade na mulalica u svakom smislu.AsharaK je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 12:43 pmLjudi treba bit realan, Sarajevo je pod Dudicem izgledalo odlicno u polju, ali su covjeku prodali Mujakica, a dva dovedena stopera se povrijedila. Ponovit cu jos jednom, negdje je zapisano da se ovo sve ovako desi i da nas on preuzme, jer se poklopilo milion stvari.
Dobro al mozda je on bas novi Jakirovic....plavi kanarinac je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 12:39 pmDugo se njegovo ime smuca po svim komentarima forumima, a on u međuvremenu ništa, pa ništa...Dzezvar je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 12:37 pmA sta ako je Basic taj jakirovic...plavi kanarinac je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 12:10 pmNemoj ni tog Basica musafa vam ... Upgrade 0
Marenci isto...
Realno, sad ili nikad, ekipa je dobra, finansije nisu loše, u igri je na oba fronta, imao bi ogromnu podršku navijača, e ako mu to nije dovoljno, ne znam šta je.