Ni meni to nikad nije bilo jasno. Svaka utakmica dole je bila na noz, kako na terenu tako i na tribinama. Ne sportski ostro nego bas na noz, dusmanski. A onda dodju ovdje podvijenog repa, s pricom "brato, nasi smo" i mi svaki put nasjednemo. E pa mrs u picku materinu vise.
Nema se šta izmišljati. U saopstenju kažu da policija ne može garantovati bezbjednost ako se na tribini napravi tampon zona. Analogno tome, ni naša policija ne može garantovati na Grbavici.cipiripi je napisao/la: ↑sri apr 05, 2023 10:41 amAuuuu, al smo ih popisali hahahaha
Uprava ako Velezu dadne samo 10 karti neka zna da je pljunula u VLASTITE navijace.
Ako dodje samo 10 njihovih navijaca policija ce napraviti tampon zone gdje cemo izgubiti najmanje 2000 sjedecih mjesta.
Zabraniti im dolazak i KRAJ PRICE, izmislite neki razlog imate 15 dana
Mislim da ce Mulalic krenuti sa Beganovicem, a ovo gore je odlican sastav.cipiripi je napisao/la: ↑sri apr 05, 2023 1:07 pmKakav sastav je uigravan, koga mozemo ocekivati veceras.
Ja bih zapoceo u sljedecoj postavci.
Muftic-Galic Kosoric Cocalic Sehic- Mekic Hodzic Stilic- Santos Amoah Drljo.
Imali bismo veoma pokretne bekove i krila, a Amoah kao centralni napadac moze biti dosta korisniji umjesto Krpica i Hodzica, jer ce domacin krenuti silovito naprijed sto ostavlja nama prostora za kontre i ubacivanja izmedju linija.