Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

volimtezeljo
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 01, 2023 9:46 pm

BHDragons je napisao/la:
sub apr 01, 2023 9:23 pm
Konstantno osporavamo mlade igrače. Beći ljudi familiju na stadionu počnu psovati od prve sekunde i govore mu da upiše fakultet, sad vidim i Drina se po komentarima tjera. Otjerali smo i Malića tako, čovjek je bolji od Jašarevića 10 puta. Hajde što navijači to rade nego i šsš... To je katastrofa za klub koji živi od prodaja igrača, mladi se igrač MORA istrpiti, mora mu se dati šansa. Ovi stariji neće ništa mnogo bolji biti, za mlade postoji nada. Da ne govorim da se ne sjećam kad smo imali više od 2 u21 igrača na terenu a da nismo bili primorani. Edis uopšte nije smio ući u ovu sezonu kao šsš, a na polusezonu pogotovo. Sad i da dobije otkaz, a neće, nema nekog efekta jer bi novom treneru trebalo da se uhoda dosta, a nama je Evropa potrebna zbog finansija, pa makar ispali odmah u prvom pretkolu od nekih ribara.
Raja je proglasila da je Stokic bolji spic od Bajica i da ce nam vise odgovarati. Da ne govorim o pocetku karijere gdje nije mogao biti na klupi Selimovicu.
Hadziahmetovica su na kraju osporavali u dosta utakmica jer kao izgubio motiv.
To su nam dva najbolja mlada igraca i sta ocekujes da se daje podrska Krizevcu. Udji na profil Krpica i Are, ovako da igra Krizevac momak gradom ne bi smio hodati.
Ne znam kako on kao trener nema neki takav cilj. Da izbaci kakvog mladog igraca, nego ko mazga je zapeo da izgura Beganovica, Galica, Jasarevica, Bendera. Ubjedjen sam da bi puno bolja rijesenja nasli u OP.

BC1921
Kontakt:

sub apr 01, 2023 9:51 pm

Maestro_1921 je napisao/la:
sub apr 01, 2023 9:02 pm
Baš me zanima šta je Bekrić pričao s navijačima poslije utakmice, zadnji je tamo ostao. Ako je neko bio ili zna, neka nas prosvijetli.

Nista, bio mali belaj medju igracima, pa bacanje suplje...
Krivina Jug

MiroslavKruzik

sub apr 01, 2023 9:53 pm

volimtezeljo je napisao/la:
sub apr 01, 2023 9:46 pm
BHDragons je napisao/la:
sub apr 01, 2023 9:23 pm
Konstantno osporavamo mlade igrače. Beći ljudi familiju na stadionu počnu psovati od prve sekunde i govore mu da upiše fakultet, sad vidim i Drina se po komentarima tjera. Otjerali smo i Malića tako, čovjek je bolji od Jašarevića 10 puta. Hajde što navijači to rade nego i šsš... To je katastrofa za klub koji živi od prodaja igrača, mladi se igrač MORA istrpiti, mora mu se dati šansa. Ovi stariji neće ništa mnogo bolji biti, za mlade postoji nada. Da ne govorim da se ne sjećam kad smo imali više od 2 u21 igrača na terenu a da nismo bili primorani. Edis uopšte nije smio ući u ovu sezonu kao šsš, a na polusezonu pogotovo. Sad i da dobije otkaz, a neće, nema nekog efekta jer bi novom treneru trebalo da se uhoda dosta, a nama je Evropa potrebna zbog finansija, pa makar ispali odmah u prvom pretkolu od nekih ribara.
Raja je proglasila da je Stokic bolji spic od Bajica i da ce nam vise odgovarati. Da ne govorim o pocetku karijere gdje nije mogao biti na klupi Selimovicu.
Hadziahmetovica su na kraju osporavali u dosta utakmica jer kao izgubio motiv.
To su nam dva najbolja mlada igraca i sta ocekujes da se daje podrska Krizevcu. Udji na profil Krpica i Are, ovako da igra Krizevac momak gradom ne bi smio hodati.
Ne znam kako on kao trener nema neki takav cilj. Da izbaci kakvog mladog igraca, nego ko mazga je zapeo da izgura Beganovica, Galica, Jasarevica, Bendera. Ubjedjen sam da bi puno bolja rijesenja nasli u OP.
Očekivati od bh društva da promijeni mentalitet i svijest, je suludo, kod nas ti je sasvim normalno da te danas pljuju, a do juče su te dizali u nebesa nakon dobre odigrane partije i postignutog gola, asistencija. Otjerali su "navijači" mnoge igrače,trenere, potencijalne igrače i trenere jer eto oni najbolje znaju a ne struka, tjerali su Uprave, pa što ne bi mogli danas Malića, Krpića, Beću, Drlju, Drinu itd

Zato nam sve više i mladi talenti odlaze iz Kluba, države generalno (jer atmosfera,mahalanje, ismijavanje 'šta on zna vid' mu glave', podanički mentalitet društva, itekako je faktor odlaska potencijalnih i vrijednih mladih ljudi).

Grbavica
Kontakt:

sub apr 01, 2023 9:59 pm

Jos jedna jako bitna stvar koju zaboravljamo a to je da postoji i nagradni fond na kraju sezone tako da svaka pozicija vise donosi vise novca od saveza. Prosle sezone je recimo treceolasirani dobio oko 210 hiljada, a cetvrtoplasirani 30 hiljada manje.
Znaci samo prosle sezone nam je Edis licno izbio otprilike 50 hiljada maraka svojim egzibicijama.
A i ove sezone nastavlja u tom ritmu.

Opet ponavljam nek mi neko navede makar jednog igraca u nasoj ekipi koji je napredovo pod Edisovim vodstvom, samo jedan. Nema ga. Svi ti igraci su pruzali bolje partije kad su tek dosli nego nakon danas.
Imas reprezentativnu pauzu da se spremis, da nesto uradis i ekipa izgleda losije nego prije, nepovezana igra, napadaci odsjeceni, krila sterilna, odbrana pogubljena, golman gori nego prosle godine.
Fenjerasi te uce fudbalu a sumnjam da u Zvijezdi, Leotaru ili Igmanu pa i Slogi (iako je rezultat zamaskiro stanje na terenu) igraju Mesi i Ronaldo.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Sulevelicanstveni
Kontakt:

sub apr 01, 2023 10:10 pm

Kako trener Chelsea prizna da je kriv za izgubljenu utakmicu i nikog drugog ne krivi, da je to ovdje jednom dozivjeti. Svaka sljedeca ce biti preveliki pritisak, da se ovsje bilo sta uradilo lakse bi bilo.

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub apr 01, 2023 11:00 pm

Hoce li on priznati krivicu ili ne, je stvar njegovog obraza i njega samog, ali da li ce biti trener naseg kluba nije njegova odluka...

Koliko god cijenim Edisa K. I sve sto su uradili za klub, njima na teter ide ova blamaza i eksperiment sa SS... odbijaju ljude sa stadiona, ne zele ljudi gledati patnju sa svim ekipama AKO VEC IMAS TIM ZA PUNO VISE...

Kada smo bili tanki, nismo ocekivali rezultat nikakav, ali sada imas ekipu za Evropu 100%, i onda protiv Leotara nemas 2 suta na gol...

Kovacevicu, MORATE POVUCI POTEZ DOK NIJE KASNO....
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

storm_raider
Kontakt:

sub apr 01, 2023 11:01 pm

salle86 je napisao/la:
sub apr 01, 2023 8:10 pm
storm_raider je napisao/la:
sub apr 01, 2023 8:08 pm
salle86 je napisao/la:
sub apr 01, 2023 7:59 pm

Vrijeme je da se ako ništa mahne koji put bijelim maramicama. Da se jasno pokaže da je 6 do 12
To je trebalo prije prvog aprila. Sada je zajebancija. :D
Nakon 90 minuta naše utakmice, mene ne bi mogao oraspoližiti milion da mi neko uplati na račun. Vjerovatno sam zbog toga budala i to teška jer toliko ozbiljno shvatam sve ovo
Izgorio sam sto se tice sekiracije oko Zelje. Pogotovo sto sam znao kako ce biti i molio da ne bude.

Ili sto bi navodno napisao Bukovski: "Nadji sta volis i dopusti da te ubije. Neka ispije sve iz tebe..."

Zato te priupitah za sta je drugo vrijeme ako ne za zezanje.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

MiroslavKruzik

sub apr 01, 2023 11:01 pm

slika
Vidim niko ne spominje ovu situaciju guranja Hodžića od strane Handžića, evidentno je da smo oštećeni kod primljenog gola.

Maestro_1921
Kontakt:

sub apr 01, 2023 11:05 pm

Al kakve mi golove primamo, pa to je za izučavanja... Nevjerovatno je na koji način smo gubili bodove, skoro pa isključivo nakon apsurdnih amaterskih grešaka.
Od prve utakmice ove sezone sa Leotarom i greške Kosorića, nesporazuma sa Muftićem, gdje nam Leotar odnese bod sa Grbavice. Protiv pitara onaj Musin gol, koji na terminu neki rekreativac ne bi primio, Bender je uspio. Protiv Zrinjskog greška Beće, spusti loptu Tičinoviću, Bender visoko stoji, i frajer ga pilećim šutem lobuje, plus Štilin promašaj praznog gola, odnesoše tri boda s Grbavice. Poigravanje Bendera protiv Posušja, gdje nam i oni otkinu bod. U kupu nedavno protiv Leotara ponovo Bender visoko stoji i frajer ga slow motion šutem iz koljena lobuje. Pa protiv Zvijezde u Gradačcu ona glupost Muftića gdje asistira Mujagiću i primaš gol, a i na Grbavici greška Drine zbog koje smo primili gol. Do ovog danas gdje primaš gol iz yebenog auta, pa ovo nema na igrici u pm. Toliko puta su nas koštale amaterske greške ove sezone da je to za udžbenika. Ne možeš naći puno utakmica da nas je neko baš nešto nadigrao, da nas je zgazio, pa ono haj, izgubio si i vozdra. Mi haman uvijek sami sebe pobijedimo, skoro da sami sebi zabijamo golove. Uvijek nakon neke amaterske greške primimo gol i gubimo bodove. Nemamo golmana, nemamo bekove, nemamo više ni stopere očigledno, Coca katastrofalno igra ove polusezone, a on nam je stub odbrane.

kokoška
Kontakt:

sub apr 01, 2023 11:08 pm

A jes ih nas ratnik spremio, kolko ih je nalozio izmedju sebe se poceli svadjati...

salle86
Kontakt:

sub apr 01, 2023 11:17 pm

Tanka je linija između amaterizma i profesionalizma. A mi po njoj plešemo...pa godinama rekao bih. I slijepcu evidentne greške koje se mogu ispraviti sa 1% truda ne ispravljamo.
Sa takvim odnosom većine, prema klubu (i navijačima, onima koji vole klub), pa bolje i ne može od ovog
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

kokoška
Kontakt:

sub apr 01, 2023 11:23 pm

Sta kaze nas ratnik, spremo nas covjek 7 dana, vidio kako ovi dobro aut bacaju...hahahha jojjjj
kaze drugo poluvrijeme negledljivo, moj Edise al zato ti je prvo bilo liga prvaka.

Simply Blue
Kontakt:

sub apr 01, 2023 11:35 pm

Sta bi jos bilo da smo morali nase domace utakmice igrati negdje drugo, bila bi nam svaka kao ova danas ili onako kao u Gradaccu.
i sta kaze, nisu mu dali ni cistacica da bude, ispunite mu zelju, nek zamjene mjesta do kraja sezone, ne vjerujem da bi bila losija igra sa cistacicom na klupi.
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

neroazzuro
Kontakt:

sub apr 01, 2023 11:42 pm

Ja sam mislio da nakon onog antifudbala protiv Igmana ne može gore, al danas su me demantovali. Što neko reče, ja sam izgorio davno. Ovo mi odavno utiče na zdravlje, a ne mogu ništa da promijenim.

salle86
Kontakt:

sub apr 01, 2023 11:49 pm

Meni je neshvatljivo da neko ima 7, 10, mjesec dana. Ili više od pola godine a da jednu smislenu akciju ne može uvježbati. Znači ništa spektakularno, nije sa druge strane Manchester City pa da ne možeš već mrtvi amateri iz Trebinja, Konjica, Posušja...
Znači 5 yebenih treninga da uvježbavaš igru od noge do noge na prvu, 3 igrača uzmi nek se dodaju i otkrivaju, i onda uz liniju krilu gurne ovaj istrči na visinu 16-erca i ubaci na 6-7 metara Krpiću. Znači eto samo to da se vježda sat dnevno, jednom bi na utakmici prošlo.
Ali to ko da je kvantna fizika. Uzmi Štilića, Hodžića i Mekića i znači hoću da izmjenjate 50 dodira sa loptom u sredini na prvu i čim se riješiš lopte okrij se da ti se može dodati. Ali jok, nama je igra igrač primi loptu, sa njom krene naprijed 3-4 metra i onda je vrati iza sebe prvom igraču koji je blizu njega.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Maestro_1921
Kontakt:

ned apr 02, 2023 12:06 am

Senad1921 je napisao/la:
sub apr 01, 2023 9:51 pm
Maestro_1921 je napisao/la:
sub apr 01, 2023 9:02 pm
Baš me zanima šta je Bekrić pričao s navijačima poslije utakmice, zadnji je tamo ostao. Ako je neko bio ili zna, neka nas prosvijetli.

Nista, bio mali belaj medju igracima, pa bacanje suplje...
Kakav sad belaj, nisu se valjda počeli i oni između sebe.. Nama ako atmosfera među igračima pukne i svlačionica se raspadne, možemo se poselamiti sa ovom sezonom komotno. Pade u vodu sve što smo gradili i čemu smo stremili cijelu sezonu.

exbabilon
Kontakt:

ned apr 02, 2023 12:14 am

EDISE ODLAZI!

Ali, od toga nista realno. Nit ce on otici, nit mu ko ima dat otkaz. Jedini koji je isturen ispred kluba je gospodin Kovacevic, a sto neko rece on ne prati fudbal haha.
To nam je sto nam je bar do kraja sezone. A ja bih sad Nermina Bašića kaparisao i dugogodišnji ugovor mu dao, ovako ne moze vise.

kvalitet
Kontakt:

ned apr 02, 2023 12:15 am

ODLAZI UBLEHO!!!
ODLAZI UBLEHO!!!
ODLAZI UBLEHO!!!
ODLAZI UBLEHO!!!
ODLAZI UBLEHO!!!
ODLAZI UBLEHO!!!
ODLAZI UBLEHO!!!
ODLAZI UBLEHO!!!
ODLAZI UBLEHO!!!
ODLAZI UBLEHO!!!
ODLAZI UBLEHO!!!
ODLAZI UBLEHO!!!
ODLAZI UBLEHO!!!
ODLAZI UBLEHO!!!
ODLAZI UBLEHO!!!
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

fcz
Kontakt:

ned apr 02, 2023 12:41 am

Nadam se da je vrijeme da Grbavica kaze svoje, dosta se seoskoj varalici skandiralo, protiv Tuzle mu treba pokazati gdje su izlazna vrata.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

plavi kanarinac
Kontakt:

ned apr 02, 2023 12:42 am

Kakav go zabi Hamza Jaganjac... Perverzija.

STRUČNJAK, NEMA MJESTA ZA HAMZU AL IMA ZA SVE OSTALE PROPALITETE? FUJ.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 42 gosta.

Prijava