Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon nov 05, 2018 9:13 am

Volio bih kada bismo svi imali dovoljno razuma i samokriticnosti da malo spustimo loptu, jer bilo kakve nesuglasice na kraju dana samo skode nasem Zelji. Ova Uprava je uradila dobar posao oko stadiona i generalno oko kluba, ali je nedvojbena istina i da sportski dio kaska.

Ja ih molim da ako citaju, razmisle da i oni sami malo spuste loptu na zemlju i da ne pravimo neprijatelje ni od bivsih igraca, ni od bivsih uposlenika kluba. Sve su to individualci, oni ce doci i proci, ali Zeljo ostaje. Ostaje toksicna atmosfera, koju onda treba dugo vremena njegovati, a jako je tesko onda i normalno funkcionisati i normalno raditi u takvom okruzenju. Jako je tesko svima, od navijaca, preko igraca i strucnog staba, pa do samog Upravnog Odbora.

Zeljo je jedini bitan, Zeljin interes je jedini bitan i jako je bitna ta atmosfera koja je oko i unutar samog kluba. Jako je bitno da ona ne bude toksicna, vec da bude konstruktivna koliko je god moguce. Tu moramo i mi navijaci pomoci koliko mozemo. Pogotovo ovdje na forumu.

Volim te Zeljo! Do groba!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Eric Cantona
Kontakt:

pon nov 05, 2018 9:14 am

Samo da vas obavjestim da sve teče po planu i programu. I nemojte se puno nervirati. Ide ubrzo pauza, a poslije pauze i Željino proljeće.
NI MILIMETRA!
:zeljeznicar1:

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pon nov 05, 2018 9:16 am

da smo bogdom vise zeljini manijaci a manje zivotni sve bi bilo bolje
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

mula
Kontakt:

pon nov 05, 2018 9:30 am

Nisu mi jasni ljudi koji priželjkuju odlazak Odovića. Pa zar niste do sada naučili da konstantna smjena trenera ne donosi titulu.Pa zar ne znamo da to samo otežava radu kluba, jer ponovo dolazi do novog privikavanja taktici upoznavanju i svemu novom što dolazi. Odović po meni radi dobar posao u skladu sa igračkim kadrom.
Nije on kriv što je Ramović povrijeđen, što su Jazvić i Veselinović povrijeđeni i sto nisu odigrali 30% utakmica. On je primoran da igra sa Zecom i Zajmovicem na krilnim pozicijama.
Primoran je da Krpić igra svaku utakmicu, što čovjeka ne može da odmori bar 10tak min. Nije on kriv što izostankom Stevanovića i Pavića nemamo adekvatne izmjene na bočnim pozicijama. Ono gdje ima prostora da pravi neke rokade i da malo improvizuje to je stoperski par i vezni red. Ne možemo reči da na tom planu nije radio. Davao je prostora Daciću, Osmanoviću uz standardno Sabanu i Hajdaru i još će u toku sezone imati više šanse da se dokažu.To su po meni pozitivne stvari koje sam vidio kod njega i koje su mi razlog njegovog ostanka.
Prije početka sezone sam pisao da se ne nadamo tituli, jer u ovu sezonu smo ušli oslabljeni. Nismo pronašli adekvanu izmjenu za Zakarića koji je bio najbolji igrač u ligi i adekvatnu zamjenu za Graovca koji je bio najbolji stoper u ligi. Svaka čast Curjuriću momak igra dobro, zna sve sa loptom, ali nije se pokazao kao adekvatna zamjena Ramoviću koji je puno konkretniji. I Rodin se pokazao kao dobra investicija, ali nije nivo Graovca( ne kažem da nece biti). Jedino gdje smo dobili pojačanje je pozicija lijevog beka.
Sve u svemu, trebamo objektivno sagledati stvari i dati punu podršku Odoviću do kraja ove sezone. Svako mjenjanje trenera neće dovesti ništa dobro.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

AdmirA
Kontakt:

pon nov 05, 2018 9:43 am

SIMA_SIMAU je napisao/la:
ned nov 04, 2018 11:30 pm
AdmirA je napisao/la:
ned nov 04, 2018 11:10 pm
Sve, ali SVE učiniti da se sve u i oko našeg Želje ujedini! Amar i Miske, članovi UO SVI!
Pa da ovo poderemo, vakat je.
Bog te cuo
Ma da me čuje i Bog i Amar i Miske i otac i svi, samo da naš Željo se pokrene!

KrajPrice
Kontakt:

pon nov 05, 2018 9:59 am

Veselinovic je pokazao da je najbolje krilo!

BIce sve dobro, do pauze dobiti ove 3 tekme i pribliziti se na -4 ili - 5, na proljece je to smijesna razlika.
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

avlami97
Kontakt:

pon nov 05, 2018 10:10 am

Jutros na N1 gosti Almir Zeka Turković i Admir Adžem. Uključih se pred sami kraj razgovora, koji se ticao derbija...nekad i sad. Na kraju Turković reče da na platnom spisku Sarajeva ima 6-7 novinara. Tako da ne trebaju čuditi neobjektivni TV novinari, kao ni portali koji godinama prikrivaju mutne radnje komšija ili vrše huškačku politiku spram našeg kluba.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Vortex
Kontakt:

pon nov 05, 2018 10:14 am

mula je napisao/la:
pon nov 05, 2018 9:30 am
Nisu mi jasni ljudi koji priželjkuju odlazak Odovića. Pa zar niste do sada naučili da konstantna smjena trenera ne donosi titulu.Pa zar ne znamo da to samo otežava radu kluba, jer ponovo dolazi do novog privikavanja taktici upoznavanju i svemu novom što dolazi. Odović po meni radi dobar posao u skladu sa igračkim kadrom.
Nije on kriv što je Ramović povrijeđen, što su Jazvić i Veselinović povrijeđeni i sto nisu odigrali 30% utakmica. On je primoran da igra sa Zecom i Zajmovicem na krilnim pozicijama.
Primoran je da Krpić igra svaku utakmicu, što čovjeka ne može da odmori bar 10tak min. Nije on kriv što izostankom Stevanovića i Pavića nemamo adekvatne izmjene na bočnim pozicijama. Ono gdje ima prostora da pravi neke rokade i da malo improvizuje to je stoperski par i vezni red. Ne možemo reči da na tom planu nije radio. Davao je prostora Daciću, Osmanoviću uz standardno Sabanu i Hajdaru i još će u toku sezone imati više šanse da se dokažu.To su po meni pozitivne stvari koje sam vidio kod njega i koje su mi razlog njegovog ostanka.
Prije početka sezone sam pisao da se ne nadamo tituli, jer u ovu sezonu smo ušli oslabljeni. Nismo pronašli adekvanu izmjenu za Zakarića koji je bio najbolji igrač u ligi i adekvatnu zamjenu za Graovca koji je bio najbolji stoper u ligi. Svaka čast Curjuriću momak igra dobro, zna sve sa loptom, ali nije se pokazao kao adekvatna zamjena Ramoviću koji je puno konkretniji. I Rodin se pokazao kao dobra investicija, ali nije nivo Graovca( ne kažem da nece biti). Jedino gdje smo dobili pojačanje je pozicija lijevog beka.
Sve u svemu, trebamo objektivno sagledati stvari i dati punu podršku Odoviću do kraja ove sezone. Svako mjenjanje trenera neće dovesti ništa dobro.
Otprilike to je to. Oda je došao u najgorem mogućem trenutku kad niko normalan ne bi prihvatio taj posao. I ja kažem da je trebalo u ovoj sezoni dati akcenat na pravljenje tima i jačanje kapaciteta igrača, a ne na rezultat.
Da je to učinjeno, smanjio bi se pritisak, pa ko zna možda bi i proigrali do sad. Ovako se sa prosječnim timom dalo sve na rezultat, ispalo se iz kupa, imamo veliki zasostatak, jer ovi igrači ne mogu da se nose s pritiskom, i plus na to sve odvratna atmosfera u svlačionici koja nije od jučer i koja se ne može iskorijeniti preko noći.

teatrale36
Kontakt:

pon nov 05, 2018 11:07 am

Eric Cantona je napisao/la:
pon nov 05, 2018 9:14 am
Samo da vas obavjestim da sve teče po planu i programu. I nemojte se puno nervirati. Ide ubrzo pauza, a poslije pauze i Željino proljeće.
NI MILIMETRA!
:zeljeznicar1:
Mozda vama pitarima ide dobro, nama ne ide nikako :zid:

Charlie Sheen
Kontakt:

pon nov 05, 2018 11:21 am

Bas interesantan clanak na ovom portalu, nasli da da razgovaraju sa igracem kojeg ni na mapi nema i nikakve veze sa fkZ a ide nasliv Zeljo nece biti pravi jos deset godina. Jasne su namjere. Zelim samo da ***** mamicu autoru naslova.

Charlie Sheen
Kontakt:

pon nov 05, 2018 11:23 am

**** vam Zeljo majke i sestre pitarskr

teteac8684
Kontakt:

pon nov 05, 2018 11:25 am

Medijski partner...Lakrdija živa, raskidajte ovo...Našli onog mentola intervjuisati...

teteac8684
Kontakt:

pon nov 05, 2018 11:26 am

Charlie Sheen je napisao/la:
pon nov 05, 2018 11:23 am
**** vam Zeljo majke i sestre pitarskr
Pridružujem se čestitkama...Tonči Kukoč vam po kući hod"o hajvančići pitarski...

vinston.cercil
Kontakt:

pon nov 05, 2018 11:33 am

Posto ja znam da je aljic koji radi i streaming.ba sa konjhodzicem na ovom portalu neko i nesto, mogu da tvrdim da su pitari 100%. Tako da me ne cudi linč na ovom portalu, za ostale stvarno ne znam. Osim gg.ba naravno.

nookey
Kontakt:

pon nov 05, 2018 11:34 am

teteac8684 je napisao/la:
Medijski partner...Lakrdija živa, raskidajte ovo...Našli onog mentola intervjuisati...
al fakat nevjerovatno, kakav nam je ovo partner...

vinston.cercil
Kontakt:

pon nov 05, 2018 11:35 am

Zamislite Brko se vrati. Pa 10 milja po tekmi bi do kraja brojali, svejedno zavrsili 3 ili 1.

teteac8684
Kontakt:

pon nov 05, 2018 11:37 am

nookey je napisao/la:
pon nov 05, 2018 11:34 am
teteac8684 je napisao/la:
al fakat nevjerovatno, kakav nam je ovo partner...
Veći smo mi problem što dopuštamo ovo...bolje ništa nego ove hinje...RASKIDAJTE SA OVIM "PARTNEROM"!!

Budi Željo
Kontakt:

pon nov 05, 2018 11:38 am

vinston.cercil je napisao/la:
pon nov 05, 2018 11:33 am
Posto ja znam da je aljic koji radi i streaming.ba sa konjhodzicem na ovom portalu neko i nesto, mogu da tvrdim da su pitari 100%. Tako da me ne cudi linč na ovom portalu, za ostale stvarno ne znam. Osim gg.ba naravno.
Ma brate pitarcine one najgore vrste, sto bi sutra slavili da Grbavica izgori vjeruj mi. Komplet redakcija. Mislim da im je samo jedan novinar koji je Zeljovac, ali pita se ko i ja.
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pon nov 05, 2018 11:39 am

frajer sa onakvom statistikom se nasao da prica o fudbalu.
dobar igrac za kradju vremena izmjenama od 85 do 90 minute.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon nov 05, 2018 11:41 am

Lijepi org. i 1921 forum
Alea iacta est!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 43 gosta.

Prijava