Brkoo je napisao/la: ↑pon nov 05, 2018 12:13 am
storm_raider je napisao/la: ↑ned nov 04, 2018 11:53 pm
Brkoo je napisao/la: ↑ned nov 04, 2018 11:39 pm
Kakvo ti je to razmisljanje "pa sta god da napravi". Kriterije spustio na najnizi moguci nivo isto kao da smo mi Sloboda. Tebi @storme, uvijek sve odlicno. Nikad nista ne bi mijenjao. Slavko ublehas ti bio odlican, narcisoidni Adzem isto a sad ista stvar i sa Odovicem koji nije kvalitet za sefa strucnog staba. Pravite stetu klubu ako se pravite slijepi na ono sto je lose..
Nije istina, daleko od toga da mi je sve odlicno, ali isto tako tvrdim da smo Slavka recimo zadrzali do danas, da bismo imali jedan trofej vise. Brko, ako mozes bolje druze, bujrum, znas i adresu.
Jeste, ne valja nijedan trener, a igraci ostaju isti. Vidis, nazivati nekoga ublehasem, znaci ne samo da si bolji od njega, vec i da imas bolje rezultate i karijeru. Inace je neozbiljno i ne mozes biti shvacen ozbiljno. Ne bih se ja tek tako razbacivao sa epitetima i nadimcima...
Pa Slavko je prokockao 4 boda razlike u zadnja 3 kola i on bi kao osvojio neki trofej. Igrali igru od koje te glava zaboli. Bacao nam ublehe u vezi kartoteke, nemacke discipline i ostalih gluposti na koje su mnogi svrsavali.
Mulalic, Adzem, Capljic, Petrovic, Odovic, Krcmarevic su bili nasi treneri. Od ovakvih trenera ocekujes nesto? Neki u svojim trenerskim karijerama imaju trofeja isto kao i ja.
Pogledaj koji je sastav bio kod Petrovica a koji je kod Odovica. Mnogo novih igraca, malo onih istih. Nemamo sistem, to je problem. Uz to su i kriteriji spusteni na najnizi moguci nivo pa se zadovoljavamo sa svim i svacim.
Glupo je to sto pises jer zvucis poput Adzema koji je isto tako izjavljivao ovakve gluposti. Ja sam obicni navijac, nisam trener..
Kao prvo, ovako pricati i diskustovati necemo. Ja sa tobom tako nikada pisao nisam. Nema potrebe da shvatas licno, diskutujemo.
Vidi, sve to sto pises ovdje svi znamo, pratimo, nerviramo se, ali sada ako razmislis malo, shvatices da nije glupo. Pa to i jeste problem slobode rijeci, sto "obicni navijac", ima pravo da pljuje bez ikakve posljedice. Ako vec tvrdis da je neko ublehas, onda si ti vjerovatno dovoljno strucan da ga ocjenis. Nisi, kao sto nisam ni ja, ali ne mogu tvrditi da je neki trener
"ublehas". Covjek je dosta radio za tu licencu, i to treba cijeniti. To je samo odraz naseg mentaliteta. Inace, to "ublehas" je na nivou "joj hamo vid' mu glave". To je, da ne kazem - glupo.
Mi mozemo pricati kako igraci lose igraju, forum je tu zbog razmjene misljenja, ali treba znati i granicu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...
Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/