Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

black64
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned nov 04, 2018 9:26 pm

LeBlue je napisao/la:
ned nov 04, 2018 7:07 pm
black64 je napisao/la:
ned nov 04, 2018 6:24 pm
LeBlue je napisao/la:
ned nov 04, 2018 4:42 pm

Da se razumijemo ne poznajem covjeka, ni ti bilo koga ko je bio nesto u Zelji ili ko je trenutno. Znam da se radi o drugoj ligi Kine. Liga koja je jaca od nase po svim parametrima, od trenera, igraca, infrastrukture. Po svim aspektima velesila. Sam sam imao priliku da posjetim tu drzavu. Koji je drugi BiH djelatnik poslije rata otisao vani i nesto napravio? Osim Amara niko. To je taj crnjak ali to je fakta. Umjesto da se da kredit covjeku, sto ode u drugu drzavu, skroz druga kultura, i nesto napravi i profilise sebe to se kod nas smatra necim negativnim. Bolje je i vise reci o sebi, sebe pozicionirati na trzistu, nego da te nigdje nema. Isto ako je neko ostetio klub, u sto i ja vjerujem, sto se vise nesto ne dokaze sudskim postupcima i slicno. Moja teorija je ta da se vise trosilo nego sto se moglo u nadi da ce taj sportski iskorak koji smo tad i imali, da ce on privuci nove ulagace u vidu sponzora. To nije uspjelo.
Sto se tice Kine kao drzave i njihove lige,infrastrukture sve si u pravu.Kad pricamo o doticnom covjek,niti se profilisao niti je napravio ista znacajno.Samo promovisanje putem raznih portala je susta suprotnost od rezultata i onoga sto jeste istina a ima veze sa angazmanom Cvike u Kini.Ugradili su se mnogi u te dugove koje su nam ostavili.Tu i jeste frka i sva ova halabuka i teznja da se ovi ljudi udalje iz kluba.Ako pri tome znamo da se vec radi na utvrdjivanju malverzacija unutar financija i pronalasku i identifikaciji licne odgovornosti bivsih uposlenika kluba onda nije ni cudo sto se rusi ova uprava i pri tome se ne biraju sredstva.Samo ljudi koje blae veze nemaju o ekonomiji i poslovanju mogu imati vece rashode od prihoda i nadati se dobru.Pocev od porodicnog budzeta,firme ili kluba koji je trenutno tema.Najbolji primjer je KK Bosna.Evropski prvak,osvajac liga,kupova i na kraju kljuc u bravu.Ja im ne halalim ni pfeninga.Pa ptice na granama znaju da su se nule dodavale na racune kod nabavke opreme pa se rastaljivalo.
Bio je dio naseg tima u nasoj ligi koji je biljezio dobre rezultate. To je tako. Otisao vani i skupio je internacionalno iskustvo. Samo iskustvo kao igrac, sportski direktor, trener je meni plus i nesto sto nam fali. To evo vec godinama nemamo. Pa ocigledno da ljudi koji su se bavili finansijama u tom periodu nisu bili sposobni, ili su bili lopovi. Ali mislim da osoba kao on kad bi radila u drugim okvirima poslovanja bi nam mogla pomoci. Sta sad imamo? Pogledaj godine unazad i igrace. Ima li i jedan igrac kojeg smo se kutarisali a da je negdje drugo pokazao svoj kvalitet. Ima par njih sto smo morali da pustimo, kao Graovac, Lendric, Zakaric i Stevanovic. Osim njih, svaki igrac kojeg smo mi pustili se ispostavilo da je amater. I meni je to dovoljan signal da se nesto mora ciniti u sportskom dijelu.
Imao je bolje uslove za rad u Kini pa ga ljudi otjerase s noge na nogu.Proslo prvenstvo 5 kola prije kraja ovo u pola sezone.Tim koji je donosio rezultat je Amar Osim,Osim Amar i 100 praznih mjesta pa poneko.Kakvo ba iskustvo covjek nije imao nikakav rezultat sto je kljucno.Prosjecan igrac i ispod toga sportski direktor u eri Amara Osima te trener koji samostalno nema rezultat vrijedan paznje.To za mene nije covjek kojeg bi zelio vidjeti blizu kluba ako pri tome uzmemo sta je ostalo iza takvih ubleha u klubu prosto se prepadnem.Sve ono sto kazem je lahko provjerljivo za pocetak bi svakom preporucio da posjeti wikipediju i vidi sta je covjek sve nakitio o sebi da bi ga Barsa po tim karakteristikama zeljela na svojoj klupi.Halo za onako nesto se u normalnim zemljama zavrsi u corki.

kremenko

ned nov 04, 2018 9:34 pm

blueheart je napisao/la:
ned nov 04, 2018 10:59 am
Eric Cantona je napisao/la:
ned nov 04, 2018 10:30 am
Alternativa za Odovića i Upravu je?
U ovom trenutku nema alternative...
Ima.
Amar Osim i njegova 4 clana Upravnog Odbora. Sto isto ne znaci da Misimović mora otići. Neka i on ostane u klubu. Takav covjek je uvijek dobrodosao i mora biti mjesta za njega.
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned nov 04, 2018 9:39 pm

kremenko je napisao/la:
blueheart je napisao/la:
Ima.
Amar Osim i njegova 4 clana Upravnog Odbora. Sto isto ne znaci da Misimović mora otići. Neka i on ostane u klubu. Takav covjek je uvijek dobrodosao i mora biti mjesta za njega.
Ima smisla ali reci mi iskreno sta mislis moze li do toga doci? Ja se nadam da moze
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Vortex
Kontakt:

ned nov 04, 2018 9:40 pm

Malo realnosti nije na odmet. Vidim neki pišu nešto poput nama treba dobar trener i 3-4 dobra igrača. To je investicija na godišnjem nivou sa svim troškovima minimum vjerovatno veća od pola miliona, možda i više. Valjda i ovi iz uprave znaju da nam to fal ial pitanje imamo li resursa za tako što?
Nadalje neko pita gdje su sada svi treneri koji su nas do sad trenirali. Pa u te sve onda spada i Amar koji se ako ćemo realno i ne ubija od trenerskog posla ima i dvije godine. Trenerski poziv je takav, specifičan poprilično. Jednostavno, nema promjena preko noći, nema čarobnog štapića. ZA uspijeh treba strpljenje i rad.

sejo
Kontakt:

kremenko je napisao/la:
blueheart je napisao/la:
Ima.
Koja 4 clana?

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned nov 04, 2018 9:42 pm

sahmat je napisao/la:
ned nov 04, 2018 8:21 pm
Nažalost većina navijača pada pod uticaj medija, dušmana, klošara.
Tjeranjem ove uprave rade direkt na štetu fkŽ, jer su se dušmani skupili, i udaraju po upravi svim silama, da ih otjeraju!
O tjeranju Uprave
Ni to nije problem. Bice Skupstina, jal redovna jal vanredna. U Skupstini je cca 50 clanova. Nije valjda da niko od njih nema konkretne prijedloge da se nominuju nove osobe (ili one sto su i ranije bile u Zelju, zasto da ne) koje bi usle u Upravu. Pa fino ide izlaganje njihovog plana i programa. Na osnovu istog delegati Skupstine daju povjerenje toj novoj ekipi jer ce vidjeti da ce biti bolji od ovih trenutnih.
Toliko forumasi okolokole nesto smjenjuju ovu Upravu a nacin je vrlo jednostavan

Hajmo i o potencijalnim imenima. Krenucemo od ljudi koji su nekada bili tu: Kozaric, Gredic, Pesto, Durakovic, Zujo, Telibecirevic, Ustamujic, ... Znamo da bi neki od njih sigurno zeljeli ponovo biti u Upravi, samo neko da ih predlozi i da ih Skupstina imenuje. Mozda nekima od vas padaju na um i druga nova/stara imena, bujrum sa prijedlozima.

Protiv dobro elaboriranog plana u interesu boljeg Zelje nece biti niko. Pa ni sam Misimovic
5. - 7. Okt 1992.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

ned nov 04, 2018 9:43 pm

mitska bica iz sjene ce preuzeti klub a onda ce Grbavicom poteci med i mlijeko.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

sahmat

ned nov 04, 2018 9:44 pm

Zašto otpisujemo titulu imamo još na proljeće da se igra, 8 bodova smo u minusu i to nije ništa, tri utakmice, moraju i oni negdje izgubiti bodove.
Ima Odović da odradi prelazni rok, da otjera, da dovede, da napravi tim i da ekipa igra kao sat.
"Znaš li šta je najbitnije u životu? Željo, prijatelju."

AMAR OSIM !

storm_raider
Kontakt:

ned nov 04, 2018 9:46 pm

PratimsamoPlave je napisao/la:
ned nov 04, 2018 8:32 pm
SIMA_SIMAU je napisao/la:
ned nov 04, 2018 8:23 pm
sahmat je napisao/la:
ned nov 04, 2018 8:21 pm
Nažalost većina navijača pada pod uticaj medija, dušmana, klošara.
Tjeranjem ove uprave rade direkt na štetu fkŽ, jer su se dušmani skupili, i udaraju po upravi svim silama, da ih otjeraju!
Da imamo rezultate niko ne bi spomenuo upravu ali ovako svi se prozivaju.
Ma ko kaze da ne bi?
Prosle godine smo bili prvi, i polufinalisti kupa. Pa se spominjao OP kao neznalice vrati Dogana, a mi u tom periodu lp igrali. Sad kad smo prvi u OP za prvi tim su neznalice. Kad je sve iole normalno funkcionisalo za teren su krivi jer kao savez ga zajebo kad se uredjivao pred Belgiju, na istoku se voda nakuplja. Razna i razna sranja koja su se mogla svaliti, svaljena su na njih od samog pocetka. Koji su ciljevi tih ljudi ne znam stvarno.
Kamo srece da su njihovi prethodnici upola posla uradili kao oni, sad bi se brinuli za zapad i dodatne terene pored kampa,skauting sluzbu u Brazilu.
Ko god smatra prosle uprave uspjesnim za bilo sta dovedite ih u kucu,firme pa nek vam vode poslove i nek vam donose "titule" koje cete kad tad iskihat.
Njih je samo strah toga da njihovi sticenici ne budu pozvani uskoro u tuzilastvo, za recimo sumnjive racune gdje je novac od transfera lijegao (citaj rumenko), pa bi da takvi dodju na mjesto uprave sada kada su knjige sredjene, dugovi se vracaju, i postoji realna sansa da klub bude samoodrziv sa poslovnim prostorima na Istoku.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Premier
Kontakt:

Vortex je napisao/la:
Malo realnosti nije na odmet. Vidim neki pišu nešto poput nama treba dobar trener i 3-4 dobra igrača. To je investicija na godišnjem nivou sa svim troškovima minimum vjerovatno veća od pola miliona, možda i više. Valjda i ovi iz uprave znaju da nam to fal ial pitanje imamo li resursa za tako što?
Nadalje neko pita gdje su sada svi treneri koji su nas do sad trenirali. Pa u te sve onda spada i Amar koji se ako ćemo realno i ne ubija od trenerskog posla ima i dvije godine. Trenerski poziv je takav, specifičan poprilično. Jednostavno, nema promjena preko noći, nema čarobnog štapića. ZA uspijeh treba strpljenje i rad.
Ja sam to napisao i jeste tako, dovedi dobrog trenera i plati ga, i dovedi par igraca na nivou Pavica, Cukija, Rodina i.sl, hoces reci da je milionska i neizvodiva investicija za nas? Sto se tice realnosti toliko smo realni da kontamo da 5 juniora treba igrati prvu postavu i da su svi megatalenti a vec smo se opekli na juniorima(zera, mujaga, besirevic, velic), i jos ti juniori pokazu da nisu nesto pa jos vise podbace jer raja zvizdi njima i sve to...pa onda krene prica kakvi junioru nista od njih bla bla, prodju 2 tjedna opet prica treba sehica dacica zilica osmanovica i sl.De mi reci po tebi jel realnije ovo prvo ili ovo drugo za klub kao sto je Zeljeznicar?

LeBlue
Kontakt:

ned nov 04, 2018 9:47 pm

black64 je napisao/la:
ned nov 04, 2018 9:26 pm
LeBlue je napisao/la:
ned nov 04, 2018 7:07 pm
black64 je napisao/la:
ned nov 04, 2018 6:24 pm

Sto se tice Kine kao drzave i njihove lige,infrastrukture sve si u pravu.Kad pricamo o doticnom covjek,niti se profilisao niti je napravio ista znacajno.Samo promovisanje putem raznih portala je susta suprotnost od rezultata i onoga sto jeste istina a ima veze sa angazmanom Cvike u Kini.Ugradili su se mnogi u te dugove koje su nam ostavili.Tu i jeste frka i sva ova halabuka i teznja da se ovi ljudi udalje iz kluba.Ako pri tome znamo da se vec radi na utvrdjivanju malverzacija unutar financija i pronalasku i identifikaciji licne odgovornosti bivsih uposlenika kluba onda nije ni cudo sto se rusi ova uprava i pri tome se ne biraju sredstva.Samo ljudi koje blae veze nemaju o ekonomiji i poslovanju mogu imati vece rashode od prihoda i nadati se dobru.Pocev od porodicnog budzeta,firme ili kluba koji je trenutno tema.Najbolji primjer je KK Bosna.Evropski prvak,osvajac liga,kupova i na kraju kljuc u bravu.Ja im ne halalim ni pfeninga.Pa ptice na granama znaju da su se nule dodavale na racune kod nabavke opreme pa se rastaljivalo.
Bio je dio naseg tima u nasoj ligi koji je biljezio dobre rezultate. To je tako. Otisao vani i skupio je internacionalno iskustvo. Samo iskustvo kao igrac, sportski direktor, trener je meni plus i nesto sto nam fali. To evo vec godinama nemamo. Pa ocigledno da ljudi koji su se bavili finansijama u tom periodu nisu bili sposobni, ili su bili lopovi. Ali mislim da osoba kao on kad bi radila u drugim okvirima poslovanja bi nam mogla pomoci. Sta sad imamo? Pogledaj godine unazad i igrace. Ima li i jedan igrac kojeg smo se kutarisali a da je negdje drugo pokazao svoj kvalitet. Ima par njih sto smo morali da pustimo, kao Graovac, Lendric, Zakaric i Stevanovic. Osim njih, svaki igrac kojeg smo mi pustili se ispostavilo da je amater. I meni je to dovoljan signal da se nesto mora ciniti u sportskom dijelu.
Imao je bolje uslove za rad u Kini pa ga ljudi otjerase s noge na nogu.Proslo prvenstvo 5 kola prije kraja ovo u pola sezone.Tim koji je donosio rezultat je Amar Osim,Osim Amar i 100 praznih mjesta pa poneko.Kakvo ba iskustvo covjek nije imao nikakav rezultat sto je kljucno.Prosjecan igrac i ispod toga sportski direktor u eri Amara Osima te trener koji samostalno nema rezultat vrijedan paznje.To za mene nije covjek kojeg bi zelio vidjeti blizu kluba ako pri tome uzmemo sta je ostalo iza takvih ubleha u klubu prosto se prepadnem.Sve ono sto kazem je lahko provjerljivo za pocetak bi svakom preporucio da posjeti wikipediju i vidi sta je covjek sve nakitio o sebi da bi ga Barsa po tim karakteristikama zeljela na svojoj klupi.Halo za onako nesto se u normalnim zemljama zavrsi u corki.
I kao takav ima vise iskustva od one prve ublehe koja je na 3 godine potpisala sa propalim Bekricem, kao takav ima vise iskustva od Cenana, pa ima vise i iskustva od Papca kojeg sam i kao vecina podrzavao. Fakta je ta da on ima uspjeh, nama fali ljudi koji su nesto postigli u sportskom smislu. Ko od trenutnih ljudi je nesto osvojio? Ne moze se niko tuziti sto nesto pise na wikipedia jer sam koncept jeste da ljudi mogu da pisu, editiuju. Nije to pouzdana platforma u tom smislu.

PratimsamoPlave

ned nov 04, 2018 9:48 pm

storm_raider je napisao/la:
PratimsamoPlave je napisao/la:
ned nov 04, 2018 8:32 pm
ned nov 04, 2018 8:23 pm

Da imamo rezultate niko ne bi spomenuo upravu ali ovako svi se prozivaju.
Ma ko kaze da ne bi?
Prosle godine smo bili prvi, i polufinalisti kupa. Pa se spominjao OP kao neznalice vrati Dogana, a mi u tom periodu lp igrali. Sad kad smo prvi u OP za prvi tim su neznalice. Kad je sve iole normalno funkcionisalo za teren su krivi jer kao savez ga zajebo kad se uredjivao pred Belgiju, na istoku se voda nakuplja. Razna i razna sranja koja su se mogla svaliti, svaljena su na njih od samog pocetka. Koji su ciljevi tih ljudi ne znam stvarno.
Kamo srece da su njihovi prethodnici upola posla uradili kao oni, sad bi se brinuli za zapad i dodatne terene pored kampa,skauting sluzbu u Brazilu.
Ko god smatra prosle uprave uspjesnim za bilo sta dovedite ih u kucu,firme pa nek vam vode poslove i nek vam donose "titule" koje cete kad tad iskihat.
Njih je samo strah toga da njihovi sticenici ne budu pozvani uskoro u tuzilastvo, za recimo sumnjive racune gdje je novac od transfera lijegao (citaj rumenko), pa bi da takvi dodju na mjesto uprave sada kada su knjige sredjene, dugovi se vracaju, i postoji realna sansa da klub bude samoodrziv sa poslovnim prostorima na Istoku.
Ako je to. Halal titula, stadion i sve. Nek svu energiju potrose da te Zeljovce osude sto za nesavjesno poslovanje sto za lopovluk.
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

Brkoo
Kontakt:

ned nov 04, 2018 9:50 pm

@Fanzi, Pricati o Misimovicu i tome kako je on lopov, kriminalac, ratni profiter, kako uzima pare od Zelje (milioner uzima pare, to moze samo glupi Bosnjo izvaliti, ali eto nek ide na dusu onome ko tako pise.)itd mogu samo ljudi koji su glupi i nemaju pojma najblaze receno ili su pitari. Na ss forumu ima jako malo navijaca naseg kluba tako da nije ni cudo sto ces tamo procitati takve komentare.

Misimovic ima dobre namjere ali se nije okruzio ljudima koji poznaju fudbal, ljudima koji ce podici nas sportski dio na veci nivo. Covjek nema pojma o fudbalu, zna koliko i prosjecan navijac. Misimovic je prvo spasio klub, onda uveo red u klub, dosta uradio na infrastrukturi, klub je finansijski samoodrziv ali najvazniji segment izgleda tako amaterski. Da je podigao i sportski dio na nivo svih ostalih imao bi svoju statuu ispred stadiona, nije jos kasno, jos uvijek moze to napraviti, a nadam se da hoce..
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u ned nov 04, 2018 9:51 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Vortex
Kontakt:

ned nov 04, 2018 9:51 pm

Premier je napisao/la:
Vortex je napisao/la:
Ja sam to napisao i jeste tako, dovedi dobrog trenera i plati ga, i dovedi par igraca na nivou Pavica, Cukija, Rodina i.sl, hoces reci da je milionska i neizvodiva investicija za nas? Sto se tice realnosti toliko smo realni da kontamo da 5 juniora treba igrati prvu postavu i da su svi megatalenti a vec smo se opekli na juniorima(zera, mujaga, besirevic, velic), i jos ti juniori pokazu da nisu nesto pa jos vise podbace jer raja zvizdi njima i sve to...pa onda krene prica kakvi junioru nista od njih bla bla, prodju 2 tjedna opet prica treba sehica dacica zilica osmanovica i sl.De mi reci po tebi jel realnije ovo prvo ili ovo drugo za klub kao sto je Zeljeznicar?
Pa ako postoje sredstva za tako što zašto da ne, naravno. mada realno ovi prvi pobrojani nisu neka pljačka. Mislim kvalitetni su ali nisu igrači prevage. Nama trebaju igrači minimum za nekih 30-40% bolji od od njih, a bojim se da je to već veća investicija.

storm_raider
Kontakt:

ned nov 04, 2018 9:53 pm

Fanzi je napisao/la:
ned nov 04, 2018 9:07 pm
Zelim da napisem par recenica, danas-sutra da me Bog pita ili rodjeno dijete zasto nisam.
Tice se Senada Misimovica o kojem kruze raznorazne price. Ja cu napisati ono sto drugim ljudima direktno govorim: moje iskustvo sa SM.

Osoba sam koja je bila na konkursu u Megamixu neke 2008. i to sto me je covjek licno odbio nakon uzeg kruga izbora kandidata mi nikad nije izgledalo nepravedno. Naprotiv, danas sam svjestan da za jednog covjeka koji trazi tu vrstu odnosa prema poslu ni ne bih mogao raditi.
Ovaj uvod pisem da postavim suprotnu tezu: jednog drugog forumasa SM je odbio u slicnoj situaciji i lik je danas njegov gorljivi protivnik.

Opet razumijem svakog kome otac, majka, amidza, daidzinca, tetka i tetak, rodjak, stranka i prijatelj i lijepa veza, kupovina posla, nisu donijeli ono sto zele za sebe.

Ponavljam, zadrzavam se na onom sto znam.
SM je x puta podijelio humanitarnu pomoc ljudima koji su vam prve komsije. Nasim povratnicima. To su mali uspjesi jednog covjeka o kojima niko nikad ne prica.

Imao sam prijateljicu. Iz Sandzaka. Znate kako ide zaposljavanje stranih drzavljana... ili drzavljanki. 5 godina braka minimum za drzavljanstvo. Puno odbijenica za posao, jer ni nas svijet ga nema.
I dobila je posao u MM. Dvije godine nakon toga prekrasnu curicu. Oko godinu dana nakon toga i rak dojke.
Koji ce za koju godinu metastazirati na rak jetre.
Nikada nije bila otpustena s posla. Ni kad je ugovor na odredjeno isticao. Pretvoren je u na neodredjeno. U svijetu ovo nije cudo. Kod nas jeste. I kad nam je za pretrage i lijekove trebalo vremena, SM je "sprijecavao" potrebe za akcijama prikupljanja novca. Desetine hiljada KM su u pitanju.
Ona je umrla.

Ja ni od koga nisam cuo da je lopov, kriminalac. Osim pitara.
Al se sad o tome sve vise pise (na ss forumu i FB).
Simptomaticno... Lici mi na obecanje Avde iz Bordo prijatelja da ce nas sjeb maksimalno.

Mozda je SM nesposoban voditi Zelju. Mozda nije za Zelje.
Ono sto je sigurno je da je govnar svako ko ga optuzuje za lopovluk bez dokaza. Valja pred Boga o vi na stelu zaposleni, na budzetskoj sisi, neostvarenih ambicija malogradjani...

Maliciozni ce shvatit sve ko patetiku. Ja mislim da je ponekad potrebno stititi nase. Odoh sad jos jednom na kasiku kod Misketa (i to se uspjelo izmisliti), pa da se pozdravim s jos jednim potrosenim Zeljinim dobronamjernikom.

P.S. Izvolite me uvjeriti da je takav covjek mogao ikada imati lose namjere.

2015. kada smo zaglavili za licencu, trebao je reci nemam ko i ostali. Da ne dobijemo licencu i da se mozda stavi kljuc u bravu.

Kad bi zivci dadnu napisat cu i jedan ovakav o Odi.
Eh moj druze da smijem pisati sve sto znam... Ne treba praviti kult licnosti, a mi smo majstori kada treba praviti bas to, ali treba i istinu reci i znati je reci.

Moj jedina molba Zeljinim navijacima, onim koji nas citaju i koji nas ne citaju, nemojte nasjedati na raznorazne konstrukcije.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

kremenko

ned nov 04, 2018 9:59 pm

kremenko je napisao/la:
blueheart je napisao/la:

Ima.
Ima smisla ali reci mi iskreno sta mislis moze li do toga doci? Ja se nadam da moze
Ne može.
To je bio Amarov uslov. Jer bi to bio neki način zaštite, da mu svakakva šuša ne radi o glavi, a pritom ne misli na Senada, jer o njemu ima visoko mišljenje. Amaru Senad najmanje smeta.
Ponudjeno, ali odbijeno od trenutne uprave.
Vjerovatno i njima Amar najmanje smeta, vjerovatno je problem u broju članova i sto se bez tih ljudi u klubu ne bi moglo bilo sta izglasati.
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

adi172
Kontakt:

Naprijed Željo ljubavi moja

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned nov 04, 2018 10:01 pm

kremenko je napisao/la:
kremenko je napisao/la:

Ima.
Ne može.
To je bio Amarov uslov. Jer bi to bio neki način zaštite, da mu svakakva šuša ne radi o glavi, a pritom ne misli na Senada, jer o njemu ima visoko mišljenje. Amaru Senad najmanje smeta.
Ponudjeno, ali odbijeno od trenutne uprave.
Vjerovatno i njima Amar najmanje smeta, vjerovatno je problem u broju članova i sto se bez tih ljudi u klubu ne bi moglo bilo sta izglasati.
Eh jebes ga onda buraz, znaci nista.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Budi Željo
Kontakt:

ned nov 04, 2018 10:07 pm

Onoga trenutka kad svaki Željovac bude gledao samo na napredak našeg kluba a ne na svoj ego, povrijedjenu sujetu, ličnu korist, tada ćemo moći naprijed u svim segmentima. Bojim se da je to nemoguće, ali puni i pravi napredak bez toga nikada nećemo imati.
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

bianco blu
Kontakt:

ned nov 04, 2018 10:09 pm

sahmat je napisao/la:
ned nov 04, 2018 9:44 pm
Zašto otpisujemo titulu imamo još na proljeće da se igra, 8 bodova smo u minusu i to nije ništa, tri utakmice, moraju i oni negdje izgubiti bodove.
Ima Odović da odradi prelazni rok, da otjera, da dovede, da napravi tim i da ekipa igra kao sat.
kakva titula braco dragi, kako možete biti optimistični nije mi jasno?

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 41 gost.

Prijava