Nema kod njih snijega.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri mar 15, 2023 7:50 amAli oni imaju upravu koja ne dovede bagere i razne teske masine da ciste teren kada za to ima potrebe.
Spoiler:
Nema kod njih snijega.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri mar 15, 2023 7:50 amAli oni imaju upravu koja ne dovede bagere i razne teske masine da ciste teren kada za to ima potrebe.
Eh bravo za njihLeon_Professional je napisao/la: ↑sri mar 15, 2023 7:54 amNema kod njih snijega.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri mar 15, 2023 7:50 amAli oni imaju upravu koja ne dovede bagere i razne teske masine da ciste teren kada za to ima potrebe.
Spoiler:
Hvala džezvar na info, odlične vijesti, napokon da se nakon par godina zastoja nešto radi(nažalost zahvaljujući Savezu a ne Klubu) na izgradnji infrastrukture.
suplja,lozi nas dzezvarMiroslavKruzik je napisao/la: ↑sri mar 15, 2023 10:24 amHvala džezvar na info, odlične vijesti, napokon da se nakon par godina zastoja nešto radi(nažalost zahvaljujući Savezu a ne Klubu) na izgradnji infrastrukture.
mislis zvijezda ce izvuci cityjovanmaksimovic je napisao/la: ↑sri mar 15, 2023 9:45 amposto nas savez iz nekog razloga voli da uvijek upari timove u kupu (ako su iz istog ranga), koji igraju vec medjusobno u prvenstvu kada se treba odigrati kup, mislim da cemo izvuci tuzlu ukoliko prodjemo zvijezdu. jer polufinala su planirana 5/4 i 19/4, a mi 8/4 igramo vec sa tuzlom u ligi. znaci tuzla moze komotno da dodje i bude 5-6 dana u sarajevu i u tom peridou da odigra dva susreta protiv nas![]()
a sto si tako pesimistican?gavran je napisao/la: ↑sri mar 15, 2023 10:35 ammislis zvijezda ce izvuci cityjovanmaksimovic je napisao/la: ↑sri mar 15, 2023 9:45 amposto nas savez iz nekog razloga voli da uvijek upari timove u kupu (ako su iz istog ranga), koji igraju vec medjusobno u prvenstvu kada se treba odigrati kup, mislim da cemo izvuci tuzlu ukoliko prodjemo zvijezdu. jer polufinala su planirana 5/4 i 19/4, a mi 8/4 igramo vec sa tuzlom u ligi. znaci tuzla moze komotno da dodje i bude 5-6 dana u sarajevu i u tom peridou da odigra dva susreta protiv nas![]()
Santos?CrazySouth1987 je napisao/la: ↑sri mar 15, 2023 12:42 pmA kad je već dan krenuo sa finim vijestima, imam i ja jednu. Uskoro će raditi hemijska.
tuzbe za neisplacene plate,Dr. Adzem je napisao/la: ↑sri mar 15, 2023 1:00 pmSantos?CrazySouth1987 je napisao/la: ↑sri mar 15, 2023 12:42 pmA kad je već dan krenuo sa finim vijestima, imam i ja jednu. Uskoro će raditi hemijska.
Ako su mene slgali momci iz firme koja dolazi iz Srbije onda lozim.gavran je napisao/la: ↑sri mar 15, 2023 10:34 amsuplja,lozi nas dzezvarMiroslavKruzik je napisao/la: ↑sri mar 15, 2023 10:24 amHvala džezvar na info, odlične vijesti, napokon da se nakon par godina zastoja nešto radi(nažalost zahvaljujući Savezu a ne Klubu) na izgradnji infrastrukture.