Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

MiroslavKruzik
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri mar 08, 2023 4:08 pm

Ludvig Leple je napisao/la:
sri mar 08, 2023 3:48 pm
MiroslavKruzik je napisao/la:
sri mar 08, 2023 3:09 pm
Penal nad Santosom, drugi žuti Džafiću, čist gol kada je golman iz gola vadio loptu...

I onda dođe Mulalić pohvali sudije, jer očito je zadovoljan bodom.
Navijaš za FK Željezničar i to je ok, voliš FK Željezničar i to je super, ali mene zanima šta si ti gledao i kada?
Možda je bila neka utakmica u paralelnom svemiru...

Kao prvo treba biti dostajanstven u svakoj situaciji. Treba stati ispred ogledala i reći istinu.

- Lopta nije prešla liniju.
- Penal nije bio, nije ga dohvatio čovjek, čak je Santos udario Šerbečića.
- Drugi žuti Džafiću apsolutno si u pravu, ali nakon crvenog Kosoriću kod udaranja Varešanovića, što znači vjerovatno kompenzacija.
- Beganović s dvije noge odvaljuje frajera, u nekoj ligi čist crveni, kod nas...
- Amoah namjerno udara laktom u glavu Tomaševića...

Znamo da je Mulalić jedan nevaspitani indijanac i to je jasno, ali zašto stavljati Kosorića ispred Drine? Samo je strah sudije očuvao ovog čovjeka na terenu. Ono što Kosorić radi je u rangu Edisa Mulalića svojevremeno, pa ga zato vjerovatno i gotivi.

Ovo što prikazuju ovi retardirani tzv. igrači na terenu je vrijeđanje inteligencije.

Isto tako vidim pojedine komentare da je Galić grozan. Znači to je jedini igrač danas koji je uspio da uradi nešto, a to je da je Ziljkića zatvorio totalno. Ona lopta koju je gradio i kad mu je Ziljkić uzeo bila je vani i vidi se na snimku jasno.

Sudije su danas bile najmanji problem.

slika

slika

slika

slika

Sheldon
Kontakt:

sri mar 08, 2023 4:15 pm

sri mar 08, 2023 4:08 pm
Ludvig Leple je napisao/la:
sri mar 08, 2023 3:48 pm
sri mar 08, 2023 3:09 pm
Penal nad Santosom, drugi žuti Džafiću, čist gol kada je golman iz gola vadio loptu...

I onda dođe Mulalić pohvali sudije, jer očito je zadovoljan bodom.
Navijaš za FK Željezničar i to je ok, voliš FK Željezničar i to je super, ali mene zanima šta si ti gledao i kada?
Možda je bila neka utakmica u paralelnom svemiru...

Kao prvo treba biti dostajanstven u svakoj situaciji. Treba stati ispred ogledala i reći istinu.

- Lopta nije prešla liniju.
- Penal nije bio, nije ga dohvatio čovjek, čak je Santos udario Šerbečića.
- Drugi žuti Džafiću apsolutno si u pravu, ali nakon crvenog Kosoriću kod udaranja Varešanovića, što znači vjerovatno kompenzacija.
- Beganović s dvije noge odvaljuje frajera, u nekoj ligi čist crveni, kod nas...
- Amoah namjerno udara laktom u glavu Tomaševića...

Znamo da je Mulalić jedan nevaspitani indijanac i to je jasno, ali zašto stavljati Kosorića ispred Drine? Samo je strah sudije očuvao ovog čovjeka na terenu. Ono što Kosorić radi je u rangu Edisa Mulalića svojevremeno, pa ga zato vjerovatno i gotivi.

Ovo što prikazuju ovi retardirani tzv. igrači na terenu je vrijeđanje inteligencije.

Isto tako vidim pojedine komentare da je Galić grozan. Znači to je jedini igrač danas koji je uspio da uradi nešto, a to je da je Ziljkića zatvorio totalno. Ona lopta koju je gradio i kad mu je Ziljkić uzeo bila je vani i vidi se na snimku jasno.

Sudije su danas bile najmanji problem.

slika

slika

slika

slika
Bravo za postove, cist penal je. Santos sklonio loptu ovaj naletio na njega i koljeno zabio u njegovu nogu. Oprosten Mulalicu zuti na pocetku tekme sto bi znacajno utjecalo na tok tekme i borbu njega i Santosa. Crveni Dzaficu oprosten, a Aco je dosao do lopte prije, ne moze nikako kompenzacija. U Doboju pobjeda je imperativ.
rodrigo87 🕊️ 11.2.2016. - 25.6.2024.

storm_raider
Kontakt:

sri mar 08, 2023 4:25 pm

Nista - nista. Niti smo zasluzili bolje od 0, niti su oni. Negledljiv fudbal.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

santakuruz
Kontakt:

sri mar 08, 2023 4:30 pm

Nadam se da ste vidjeli koliko mi imamo limitiran igracki kadar. Mozemo mi danima raspravljati o Mulalicu ali bezobrazluk je tvrditi da je trener los a da imamo ekipu za nesto vise. Ne znam samo kako trener moze biti kriv kad recimo bek ima loptu, nema protivnika oko njega, saigrac mu kroz sredinu prolazi i ima ispred 30 metara brisanog prostora, bek uzme i nabije loptu protivnickoj odbrani. Kako trener moze biti kriv kad se nasa dva igraca u 16 bukvalno sudare jer ne znaju komunicirati i poklone loptu protivniku? Jel trener kriv kad nasi vezni igraci 3-4 puta u 10 minuta gube cistu loptu bez pritiska protivnika jer ne znaju sta ce s njom i samo gledaju da je se rijese, pa bilo gdje? Mi od igraca pravimo zvijezde a svo njihovo neznanje pokusavamo drugima prisiti. Sa Galicem, Jasarevicem, Kosoricem, Mekicem, Beganovicem ne mozes napraviti nista.

Sent from my SM-A515F using Tapatalk

Valter
Kontakt:

Rezultat: Pobjeda.

Igra: Deja vu (ništa niščim). Najveći razlog, užasna kondicija. Rijetko nespremna večina igrača.

Stručnjak: "Volio bih da je bilo 5:5". Pa mi ne možemo dati pet golova u deset prvenstvenih utakmica.

E ćuj penal nad Santosom. Ono mu ne bi svirao ni tata.
E ćuj da je var bio bi gol. Poceli smo ko pitari.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri mar 08, 2023 4:31 pm

Rezultat je totalno ne bitan, ono sto se istice jeste to da NEMAMO IGRE. Vec 5 utakmica
Alea iacta est!

Blueee1921
Kontakt:

sri mar 08, 2023 4:31 pm

Evo mozda Zvijezda istupi iz kupa, taman odmora malo

exbabilon
Kontakt:

sri mar 08, 2023 4:34 pm

Bod ko brod.
Prvo poluvrijeme su oči krvarile, al je bilo podnošljivo jer smo bili bara bara. U drugom su bili bolji, puno više pred našim golom i odatle bodom mi možemo biti zadovoljniji. Ali generalno, ništa odigrali nismo.

A što neko reče, nije problem odigrat derbi ovako, problem je Sloga za vikend gdje MORAŠ biti bolji na terenu i igrati napadački, praviti šanse, ja se ne smijem zakleti da ćemo mi biti bolji protivnik.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

sri mar 08, 2023 5:01 pm

Rezime je da je ovo kriminalno bilo.
Aco i Cocalic solidni. Zuti koji je Aco dobio je smijesan. Izbio cisto loptu i onda ono mladunce spidara se zalijece. Jasarevic defanzivno okej, ofanzivno kanta. Galic i Drljo kao da su se upoznali deset minuta prije utakmice. Obojica su bili losi, ali vise jer jedan drugom ne odgovaraju. Drljo ispadne, ostavi Galica na Ziljkicu i ne zatvori Tomasevica. Galic uz to strasno nesiguran vec trecu utakmicu.

Dzenis kriminalan, Mekic i Hodzic defanzivno dobri ofanzivno tanki. Santos nit je imao lopti, nit je nesto pokusavao. Sve u svemu tanko. Krpic uzasan, Amoah jedini gori. Totalno nemocno je djelovao.

Igre opet nema, pitanje je vremena kad cemo iskihati ovu kriminalnu igru. Poznajuci nas vjerovatno na najbolniji moguci nacin.

Sudija je kriminalan bio. Naravno da je Mulalic zadovoljan sa njim. Dopustio udaranje i sjeckanje igre. On izvukao bod i vjerovatno je ponosan na to.

Protiv Sloge nema Galica, a moguce i Jasarevica. Cak ni Ace nema, tako da ocekujem da ce mag gurnuti Hajdara na beka.

blueboy
Kontakt:

sri mar 08, 2023 5:01 pm

santakuruz je napisao/la:
Nadam se da ste vidjeli koliko mi imamo limitiran igracki kadar. Mozemo mi danima raspravljati o Mulalicu ali bezobrazluk je tvrditi da je trener los a da imamo ekipu za nesto vise. Ne znam samo kako trener moze biti kriv kad recimo bek ima loptu, nema protivnika oko njega, saigrac mu kroz sredinu prolazi i ima ispred 30 metara brisanog prostora, bek uzme i nabije loptu protivnickoj odbrani. Kako trener moze biti kriv kad se nasa dva igraca u 16 bukvalno sudare jer ne znaju komunicirati i poklone loptu protivniku? Jel trener kriv kad nasi vezni igraci 3-4 puta u 10 minuta gube cistu loptu bez pritiska protivnika jer ne znaju sta ce s njom i samo gledaju da je se rijese, pa bilo gdje? Mi od igraca pravimo zvijezde a svo njihovo neznanje pokusavamo drugima prisiti. Sa Galicem, Jasarevicem, Kosoricem, Mekicem, Beganovicem ne mozes napraviti nista.

I kod nas i kod Sarajeva ubjedljivo najlimitiraniji su treneri. Znaš ono kad gledaš LP, pa kasnije nakon nekog vremena objave video iz svlačionice s uputama trenera. Zamisli da neko snima našu svlačionicu prije utakmice ili na poluvremenu, pa da vidimo upute našeg stručnjaka. Oduzeli bi mu licencu prije kraja te utakmice.

Diverzant
Kontakt:

sri mar 08, 2023 5:14 pm

Ako ništa dženis je danas ličio na onog starog od prije 3mj i dva koraka me približio perma banu
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

kokoška
Kontakt:

sri mar 08, 2023 5:15 pm

santakuruz je napisao/la:

Jel mi se to Mulalic sakrio pa se brani, e cuj Mekic nevalja...a sta je sa Štilom, Hodzicem (sredina), Santosom, Amoa, Cocalic, Drljo pa i Drina, moj Mulalicu izbrisi se sam sa ovakvim igracima ne mozes dva pasa da uvezes pa sam se izbrisi.

blueboy
Kontakt:

sri mar 08, 2023 5:20 pm

Diverzant je napisao/la:
sri mar 08, 2023 5:14 pm
Ako ništa dženis je danas ličio na onog starog od prije 3mj i dva koraka me približio perma banu
:D

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri mar 08, 2023 5:23 pm

Ide covjek na 4. mjesto misleci da ce nas odvest u Evropu realno :D Jos da Velez izgubi veceras i odigra X sa pitama i to je to :D

Ko nam fali h Modrici? Galic, Beganovic?
Željezničar ante portas !

Zdule
Kontakt:

sri mar 08, 2023 5:26 pm

Zar je toliko teško reći da smo mnogi fulili oko Kosorića i da je odigrao tekmu kapaitenski, Mufta korektno ali ne hajmo popljuvati sve. Čist gol i penal !

Sulevelicanstveni
Kontakt:

sri mar 08, 2023 5:26 pm

Do kad ce raja vise govoriti da nam je limitiran igracki kadar, kad glupan sa klupe vrsi izmjene u 86oj i 93oj da bi sacuvao 0:0. Sve je to lijepo drzimo bodovnu prednost, a sta ocekujete da raznesemo slogu u gostima? Isto ocekujem kao i prethodne utakmice, ako uzmemo to ce biti iznenađenje. Dosta je bilo price kako ne valjaju igraci, imas Hodzica, Stilica, Santosa.. Usput pohvale za Jasarevica zadnje dvije utakmice!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri mar 08, 2023 5:28 pm

Ma on ako ne dobije Slogu njemu je noga, zna to i on. Siroki je odron, mozemo ih i prestici, samo valja Velez i pite drzat na distanci.
Željezničar ante portas !

gavran
Kontakt:

sri mar 08, 2023 5:35 pm

AsharaK je napisao/la:
Ma on ako ne dobije Slogu njemu je noga, zna to i on. Siroki je odron, mozemo ih i prestici, samo valja Velez i pite drzat na distanci.
Necemo dobiti slogu.....
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

gavran
Kontakt:

sri mar 08, 2023 5:35 pm

AsharaK je napisao/la:
Necemo dobiti slogu.....
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Leon_Professional
Kontakt:

sri mar 08, 2023 5:40 pm

Meni je krivo što se ekstremno igralo na X.

Ovo što Edis priča, laže sam sebe. Kakva pobjeda, kakve priče. Da se išlo na pobjedu više bi se rizikovalo, ušao bi Ara ranije.

Trenutno korisnika/ca: 505 VITEŠKA, billybih, Bing [Bot], EasyRiise, Gagi tm 87, kvalitet, Okolele, Refa1921 i 58 gostiju.

Prijava